Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סוזוקי בלנו 98 עם 270000

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5498 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה לא בדיוק קניה אבל חבל על הזמן לפרט. בקיצור סוזוקי בלנו 98 עם 270000 קמ זה חתול בשק בטוח?

אני יודע שרוב הקמ הגיע מנסיעה מחוץ לעיר ע"י נהג שקול (100 כל הדרך) והרכב מטופל ושמור.

האם מדובר ברכב בסוף חייו? או שיש מצב לנסוע איתו יותר משנה? או שהוא יכול גם להחזיק 3 4 שנים?, (אני מקבל אותו עם טסט לשנה.)

אני צריך את הרכב לנסיעה דו יומית בתוך העיר של 15 דק לכל כיוון.

לא אכפת לי שהוא אוכל דלק ולא אכפת לי שהוא לא נוח וכו'.....

אשמח לקבל הסבר על משמעות של קמ 270000, האם יש מקסימום? יש מצב שעוד 20000 קמ הרכב הולך?

באופן כללי כמה כסף כזה ק"מ אמור להוריד מהמחירון? 1000? 3000?

פורסם
זה לא בדיוק קניה אבל חבל על הזמן לפרט. בקיצור סוזוקי בלנו 98 עם 270000 קמ זה חתול בשק בטוח?

אני יודע שרוב הקמ הגיע מנסיעה מחוץ לעיר ע"י נהג שקול (100 כל הדרך) והרכב מטופל ושמור.

האם מדובר ברכב בסוף חייו? או שיש מצב לנסוע איתו יותר משנה? או שהוא יכול גם להחזיק 3 4 שנים?, (אני מקבל אותו עם טסט לשנה.)

אני צריך את הרכב לנסיעה דו יומית בתוך העיר של 15 דק לכל כיוון.

לא אכפת לי שהוא אוכל דלק ולא אכפת לי שהוא לא נוח וכו'.....

אשמח לקבל הסבר על משמעות של קמ 270000, האם יש מקסימום? יש מצב שעוד 20000 קמ הרכב הולך?

באופן כללי כמה כסף כזה ק"מ אמור להוריד מהמחירון? 1000? 3000?

אם אתה יודע שהרכב טופל בזמן, ונסעת עליו ו"הרגשת" שהמנוע סוחב טוב אז המנוע הזה יכול להחזיק גם עוד 100,000 ק"מ בלי בעיה.

השאלה איך תדע שהוא טופל בזמן?

עקרונית על רכב עם קילומטראז כל כך גבוה חייבים לקחת בחשבון כשל של מערכת רצינית ברכב (אם זה גיר אוטומט אז העלות היא באזור ה 4000 שקל לגיר משופץ), אם זה מנוע תתכונן להוצאה של 6000 שקל, ועוד לא דיברנו על מערכות מכאניות כמו משאבות וכדומה.

אני מניח שהמחירון נע באזור ה 16-17. אני אישית לא הייתי נוגע ברכב עם קילומטרז' כזה, אבל אם אתה בטוח בטיפול ברכב אז לך על זה במחיר שמשקלל את היישור קו שתצטרך לעשות לרכב וכמובן כשל של מערכת קריטית (גיר, מנוע וכדומה).

לכן, אם זה היה תלוי בי לא הייתי נותן שקל מעבר ל 10,000 ש"ח. (יש מי שחולק עליי?)

פורסם

מעל רבע מיליון ק"מ - וול, אני את הטנדר שלי קניתי על 300,000 מייל והבהמה הזאת עדיין ממשיכה לדהור,

(בתהליך שיפוץ כרגע) אני את הרכב שלי קניתי אחרי שנים של הזנחה ותחזוקה כושלת, יישור קו עלה לי יותר

מהמחיר שקניתי את הרכב,

אז אני לא שולל - בתנאי שהרכב טופל כמו שצריך, כי מצד אחד זה לא GMC שיש לו מנוע שנועד לערבות ארה"ב החמות

שגם אם עברת חצי מארה"ב עם הרכב לא צריך טיפול - וגם יש שם שרשרת טיימינג ולא רצועה, מנגד, הבלנו, עם מנוע

יפני טיפוסי, הייתי נזהר, בדוק כל מכלול ברכב בזהירות יתרה, תשמע את צליל המנוע, בנסיעת המבחן תראה אם הוא

מגיב כמו שצריך ולא כמו מנוע סולר (תגובה איטית/עצלן) תבדוק שאין כתמי שמן שרוף באיזור הראש והקראנק,

תשמע אם הצליל שלו סביר או בגד "חשוד", ותראה את כמות העשן מהאגזוז בהתנעה - ובפעולה קרים,

GMC Cannon-ball going like a train, all down"

the 40 in the driving rain" (Mark Knopfler)...GM TRUCK

8)RIDE ON: GMC SIERRA K2500 4X4 1987 - RAT-TRUCK

פורסם

זה מישהו שאני יודע שהוא שמר על הרכב וגם נהג בזהירות, מצד שני 270K זה נראה לי מוגזם.

אני קצת חושש לקנות ממישהו שאני לא מכיר ואני לא יודע איך הוא טיפל ברכב, ואני לא מבין כלום בבדיקות האלה של המכונים. בנוסף לכל זה גם רכב קטן ידני יכול מאוד להתאים ואולי זה לא אמור להיות כל כך קשה למצוא שכזה בסכום של 12-15k שקלים.

מה אתה אומר?

פורסם

איך אתה יודע שהוא שמר על האוטו אם אינך מכיר אותו?

בכלל לא אמור להיות קושי במציאה של מכונית ידנית קטנה, למה להינעל על בלאנו?

ידני קטן אני מעדיף את היפניות על אירופאיות ויהיו כאלו שיחלקו עלי - וזכותם,

אישית הייתי הולך על סיוויק 92 האצ'בק ידני,

Honda-Civic-Si-Hatchback-1.jpg

הייתי שוקל גם את הסיריון של שנות ה90,

DAIHATSU-Sirion--1998-2000-.jpg

והייתי שוקל את השרייד,

1718.jpg

GMC Cannon-ball going like a train, all down"

the 40 in the driving rain" (Mark Knopfler)...GM TRUCK

8)RIDE ON: GMC SIERRA K2500 4X4 1987 - RAT-TRUCK

פורסם

אני מכיר את הבן אדם טוב ואני יודע בוודאות שהוא שמר על הרכב גם מבחינת נהיגה שקולה,

אני לא נעול על הבלאנו, הבנתי מחברים שזה רכב אמין, ובסביבות ה 15 אפשר למצוא המון רכבים שנת 98/99.

הרכבים שאתה מציג כאן הם מאוד ישנים, כמעט 20 שנה על הכביש, לא עדיף לחפש רכב פחות ישן עם פחות סיכוי לסיכון?

• תוכן חדש...