Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4414 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בפולקסווגן בדגמים הכהים האינטריור בהיר, זה הכלל אצבע בדרך כלל.

לפי מה שאני זוכר מתפריט הליסינג שראיתי בזמנו, המנג'ר מגיעה רק בלבן או שחור , אבל זה נכון ללפני שנה בערך.

אני לא מבין מה רע במנוע ה1.6 הוותיק שקיבל זריקת מרץ עם הDSG.

אם הוא לא היה מספק את הסחורה, הוא היה מוחלף ממזמן.

בשבוע שעבר רכשתי עבור אחותי גולף דור 5 עם מנוע ה1.6 הרגיל והוותיק (בכוונה חיפשתי כזה) ועם גיר אוטומט -טיפטרוניק 6 הילוכים (בכוונה חיפשתי אחד כזה גם). הדרישות הנוספות היו: מזגן מכאני, בלי יותר מדי תוספות. הכי פשוט שיש.

לאנשים שצריכים שקט נפשי, זו בחירה מצויינת.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

זה כבר לא ככה, היא מגיעה בכל הצבעים כמובן בכפוף למה שנשאר במלאי.

אני אהבתי את השמפניה הבהיר, כמו בגולף החדשה ולא כמו הזהב ששווק עד לא מזמן עם הג'טה, אם זה מגיע עם פנים בהיר אז זאת הבחירה. אם לא אז הכחול/אפור המעושן ייבחר.

פורסם

למה ללכת על גרסה נחותה של הג'אטה שעוד מעט תכחד מעולמנו עם אבזור מעליב כאשר מנגד יש לך אלטרנטיבות עדיפות כמו פיאט בראבו או לנסר ספורט באותו המחיר?

אולי אין להן את הסמל "הנחשק" של VW שמתנוסס מקדימה אבל הן מספקות איכות לא פחות טובה כח רב יותר ואבזור עדיף בהרבה וכמובן אחריות מלאה של 3 שנים ולא קומבינת "הרצון הטוב" (:lol: ) של צ'מפיון.

אפילו בתור רכב ליסינג לא בחרתי בגיאטה אלא בלנסר.

(OO=[iIIIII][iIIIII]=OO)

פורסם

הבראבו מצויידת בגיר רובוטי חד מצמדי שאמנם טוב משל טויוטה אך לא חביב עליי.

הלאנסר מגיעה עם תא נוסעים פלסטיקי מדי שמרגיש מעט זול.

נקודה נוספת, אף אחת מהן לא עולה 110 אלף שקלים. ואגב לגבי האיבזור, במה הן עדיפות? תוכל לפרט?

אגב רכב הליסינג שלי הוא פורטה.

פורסם

עדכון: אתמול סוף-סוף התפנה לי זמן לביקור בסוכנות, האמת שקצת התאכזבתי.

הצבע היחיד שנותר במלאי למנג'ר הוא לבן, היו אמורים לחזור אליי היום לגבי ביטול הזמנה לשמפניה אבל זה לא קרה אז התקשרתי בעצמי והסוכן אמר שעדיין לא קיבל תשובה, ביקשתי שיודיע על כל צבע שהוא לא לבן. מצחיק שהפרסום ממשיך כשהמלאי קטן מאוד.

לצערי היחס ממנו התרשמתי פעם שעברה לא חזר הפעם. למרות שהסוכנות הייתה ריקה האוירה הייתה "זה מה יש" ואנחנו עוד עושים לך טובה. כמובן שעקב המבצע כל תוספת נמכרת במחיר מלא וזה אומר 2000 שקל לצבע מטאלי ו-3700 שקלים לחישוקי מגנזיום, פחדתי לשאול לגבי משהו נוסף.

עד שלא התקשרתי לסוכנות אחרי שלא קיבלתי את הטלפון המובטח גם לא חזרו אליי מאלייד, אגב שם קיבלתי הצעה של 10,000 שקלים לביטוח מקיף וחובה עם נהגת חדשה וצעירה והיעדר תביעות ל-3 שנים, לא הכי אטרקטיבית, בפיג'ו בזמנו קיבלתי הצעה ל-308 עם תוספת של מפתח תמורת מפתח בשנה ראשונה באיזור ה-8500 אלף שקלים.

110 אלף שקלים הם הגג של הגג מבחינתי כמחיר התחלתי והכי הרבה שהם יכולים לקנות ביום רגיל זה יונדאי I25 ואין לי ספק שמבחינת התאמה לצרכים שלנו הג'טה עולה עליה.

עדיין לא אמרתי נואש ומחר אנסה לברר טלפונית בסוכנויות אחרות שאני יכול להגיע אליהן, העניין הוא שזה נפל לי בתקופה סופר עמוסה בעבודה ובקושי יש לי זמן לנשום.

אעדכן בהמשך אם וכאשר תתבצע עיסקה, תודה רבה לכולם על העזרה.

פורסם

308 כבר נבדקה במבצע הסתדרות המורים והמחיר היה דומה.

לרכב יש גיר מרגיז ומתיחת פנים שכבר הוצגה ואמורה להגיע בקרוב יחד עם שיפור קל לגיר המעיק, פתאום המבצע נראה פחות אטרקטיבי למרות שגם בג'טה המקרה דומה כי הדגם החדש כבר הוצג, משום מה הג'טה קורצת לי יותר והיא גם עונה טוב יותר על הצרכים.

אגב הפיג'ו גם פחות מצאה חן בעיני הליידיז, אימא שלי אמרה שהחיצוניות בלבוסית אבל דווקא אהבה את תא הנוסעים. אשתי גם לא מתה על החוץ אבל גם לא התחברה לתנוחת הישיבה. חשוב לי שהן יאהבו את הרכב כי הן נוהגות בו ולא אני.

פורסם

עדכון מהשטח:

היום בוטלה עיסקה לג'טה שמפניה והרכב חזר למלאי. נכון להרגע שריינתי את הרכב טלפונית ע"ח מקדמה של 2000 שקלים בכרטיס אשראי. במהלך השבוע אני אגיע לסוכנות כדי לסיים את ההזמנה. אני מקווה שלא נתחרט ובטח שלא נתאכזב למרות כל הסערה בפורום סביב צ'מפיון.

תודה לכל מי שהגיב.

• שנתיים מאוחר יותר...
פורסם

מצטער על ההקפצה, אבל איא אפשר לשלוח הודעות פרטיות לפותח הת'רד.

ראיתי בסוף רכשת את הרכב הנ"ל ורציתי חוו"ד לגביו בתור אחד ששוקל לרכוש דגם דומה.

פורסם

ההזמנה בוטלה אחרי שבועיים.

בדיעבד היום אני לא מצטער עקב התקלות הרבות שהתגלו בגיר.

• תוכן חדש...