Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5525 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני סטודנט, ב +4 שנים האחרונות אני עובד בחברת שמירה, במקום שאיפשר לי ללמוד בזמן העבודה.

בזמן האחרון החלטתי לשפר "קצת" את "התנאים" והתקבלתי למשרת סטודנט בחברה אם תנאים מאאוד טובים.

ביום ראשון אני הולך להצעת עבודה מסודרת ויש לי שבוע להחזיר תשובה (ברור שהיא תהיה חיובית :lol:).

דיברתי עם המעסיק שלי ולהפתעתי הוא אמר לי שאני מחוייב לפי חוק הודעה מוקדמת לעבוד חודש מאז ההודעה שלי.

אני לא בטוח שיחכו לי כ"כ הרבה זמן במקום העבודה החדש.

האם יש משהו שאני יכול לעשות?

פורסם

יחכו.

תסביר למעסיק החדש שלך את המצב ותציין שאתה מקפיד לעמוד בהתחייבויות שלך ובחוק. האם אתה חושב שהמעסיק החדש רוצה עובדים שנעלמים מהיום למחר?

:turn-l:
פורסם

ברור שצריך לעמוד בהתחייבויות גם כלפי המעסיק הישן, פשוט היתי בטוח שמדובר בהודעה של שבועיים מראש ולא חודש.

השאלה האם ניתן להגיעה לפשרה כלשהי אם המעסיק, למשל הבאת עובד במקומי, או שאני חייב ע"י חוק להיות מועסק בפועל כל התקופה הזאת?

פורסם

למיטב ידיעתי,

עובד שעתי,חייב להודיע שבועיים לפני.

לעומת

עובד חודשי,חייב להודיע חודש לפני.

מנוע V6 בלי להתבייש.

פורסם

אתה מצידך חייב להמשיך לעבוד עוד כחודש,מאחר ועבדת מעל לשנה. למעסיק יש את הבחירה אם להמשיך להעסיק אותך

עוד חודש או לשחרר אותך לעבודה החדשה.

פורסם

המעסיק החדש ימתין כי הוא מכיר את החוק, ואם הוא רוצה דווקא אותך חודש זה לא מה שישבור אותו (למצוא מועמד עולה $$$ ולוקח זמן).

משכנתא זה קל

• תוכן חדש...