Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5535 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר כאמור בפג'ו 308 חדשה.

בין שאר הכפתורים ברדיו דיסק המקורי ברכב (הקשורים לתפקוד הרדיו), קיים (מסיבות שנשגבות מבינתי) גם כפתור Menu (שאינו קשור כלל לתפקוד הרדיו). כפתור זה מאפשר גישה למס' הגדרות שרובן המוחלט, הנן מסוג ההגדרות המוגדרות פעם אחת בלבד בחיי הרכב ולא יותר.

החלפתי את הרדיו המקורי למכשיר Double DIN, הכל נראה עובד תקין... אלא מה.. לאחר סיום החיבורים, שעון הזמן ברכב התאפס, כעת הוא מהבהב ואין לי יכולת לכוונן אותו. הדבר אולי שולי, אך חשוב מאד לאשתי הנוהגת ברכב בד"כ.

הפתרון היחידי שהוצע לי ע"י המתקין, הנו חיבור במקביל של הרדיו המקורי, ע"י מיקומו בתא הכפפות ופיצול החוטים בהתאם. נשמע לי פתרון רע ובוודאי שלא מקובל.

הצעתי למתקין לחבר את למס' דקות את הרדיו המקורי לרכב, רק לצורך הכוונון ואז לנתקו בחזרה, אך הוא אמר לי שברגע שננתק את הרדיו המקורי, השעון שוב יתאפס.

מה דעתכם?

האם וכיצד ניתן להתגבר על הבעיה?

תודה.

פורסם

צריך ליבדוק אם קיים{בארץ} מתאם לדבר הזה מין מעקף רוב הסיכויים שתמצא דבר כזה ב-EBAY

והאופצייה השנייה לעשות "שתילה" מה שהמליץ לך המתקין לעשות

::FEEL THE {XS} power::

פורסם

אתה זקוק למתאם שליטה להגה ולמחשב לכיוון ה double din החדש שלך

אחד משני אלה

http://www.dynamicsounds.co.uk/connects-ctspg008-peugeot-stalk-control-adaptor-p-9079.html

או

http://www.dynamicsounds.co.uk/connects-ctspg007-peugeot-stalk-control-adaptor-p-8851.html

מדובר כאמור בפג'ו 308 חדשה.

בין שאר הכפתורים ברדיו דיסק המקורי ברכב (הקשורים לתפקוד הרדיו), קיים (מסיבות שנשגבות מבינתי) גם כפתור Menu (שאינו קשור כלל לתפקוד הרדיו). כפתור זה מאפשר גישה למס' הגדרות שרובן המוחלט, הנן מסוג ההגדרות המוגדרות פעם אחת בלבד בחיי הרכב ולא יותר.

החלפתי את הרדיו המקורי למכשיר Double DIN, הכל נראה עובד תקין... אלא מה.. לאחר סיום החיבורים, שעון הזמן ברכב התאפס, כעת הוא מהבהב ואין לי יכולת לכוונן אותו. הדבר אולי שולי, אך חשוב מאד לאשתי הנוהגת ברכב בד"כ.

הפתרון היחידי שהוצע לי ע"י המתקין, הנו חיבור במקביל של הרדיו המקורי, ע"י מיקומו בתא הכפפות ופיצול החוטים בהתאם. נשמע לי פתרון רע ובוודאי שלא מקובל.

הצעתי למתקין לחבר את למס' דקות את הרדיו המקורי לרכב, רק לצורך הכוונון ואז לנתקו בחזרה, אך הוא אמר לי שברגע שננתק את הרדיו המקורי, השעון שוב יתאפס.

מה דעתכם?

האם וכיצד ניתן להתגבר על הבעיה?

תודה.

• תוכן חדש...