Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השרשור נעול! רק פותח השרשור וצוות האתר יכולים להגיב
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5545 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סיאט לאון 4

שנת ייצור : 2002

יד : 3

קילומטרג' :220K

צבע: צהוב

טסט: לעוד יותר מחצי שנה

תיאור:

הרכב אצלי קרוב לשלוש שנים, שמור ומטופל ברמות הגבוהות ביותר, הטיפולים תמיד לפני הזמן (לרוב מטופל אצל פ.י.ב.-ירון, המומחה האמיתי לרכבים האלו). רכב מעולה וחסכוני ביותר גם מבחינת הדלק (1:10 בנסיעה משולבת יומיומית) וגם הביטוחים. אני הנהג היחיד של הרכב והוא שימש אותי לנסיעות יומיומיות. הרכב תמיד חונה בחניה תת קרקעית ופעמיים בשנה עובר פוליש ווקס ידני.

קוסמטי:

כאמור צבע צהוב במצב מעולה-לא דהויי וממש לא מתקלף, בגלל שהרכב חנה כל הזמן בחניון תת קרקעי הצבע נשמר הרבה יותר טוב מאשר מכוניות אחרות מאותה השנה.

ג'נטים 16' (המידה הסטנדרטית) בצבע שחור עם ליפ אדום, צמיגים חדשים של DUNLOP בני חצי שנה

חלונות אחוריים מוכהים באחוז לא גבוה (בטעם).

ידית הילוכים של החיפושית החדשה -נראה מדהים וגם מאוד נוח, הוחלף כי המקורית התחילה להתקלף טיפה.

מצב הריפודים מצויין-לעולם לא עישנו אפילו לא סיגרייה אחת ברכב, הכל שלם ונקי!

כל הפלסטיקה שלמה ולא סדוקה, עדיין מבריקה כאילו רק ייצא מהחנות.

הריפוד של הגג טיפה התחיל ליפול מעל המושבים האחוריים אך מייד הודבק למניעת התפשטות- נכון להיום מחזיק ונראה מעולה.

מכני:

מנוע, גיר קלאצ', טורבו במצב מעולה ועובדים ללא רבב, כל פיפס קטן שהיה צורך להחליף הוחלף במקורי או משופר!

טיפולים ותיקונים שבוצעו לאחרונה:

*טיפול ענק שכולל את כל הפילטרים, השמנים, רצועת טיימינג עם כל המותחנים והמשאבת מים

*הוחלפה הסעפת פליטה (מכיוון שהקודמת הרעישה טיפה-נסדקה)

*מצבר בן שנה עם אחריות לעוד שנה

*ניקיון כללי של כל מערכת הקירור והמים

*כאמור צמיגים שהוחלפו לפני פחות מחצי שנה

שיפורים:

*ברכב מותקן קולר חזית, שהותקן ע"י Gi-Dub (גבי). מעולה לימי הקיץ החמים שלנו!

*צ'יפ אבסולוט מותקן ע"י אי אנג איי.

*מחשב גדישה Greddy E-01 אשר מכוייל לגדישה נמוכה של 0.65BAR ובגבוהה 1.3BAR. רוב הזמן הרכב על

גדישה נמוכה

*פילטר אוויר פתוח

*גומיות משולשים הוחלפו לפוליאוריטן.

*שעון גדישה סולידי

לסיכום:

חברים זהו רכב מדהים, אני שוקל למכור אותו בעקבות אופציה לקבל רכב מהעבודה, אני עדיין לא סגור על זה ב100 אחוז אז הרכב לא ימכר בכל מצב. המחירון שלו ממש לא קשור לעולם וגם אני כשקניתי אותו קניתי ממש לא לפי המחירון. הרכב מושקע בהרבה כסף וממש לא בא לי להתחיל לפרק ממנו תוספות (כואב :cry: ). מצד שני אני גם ממש לא מחפש להחזיר את כל ההשקעה שלי ברכב, מה שאני כן רוצה זה מחיר הוגן עליו.

מחיר

המחיר שלי הוא: 58,000 ש"ח. וזה המחיר שהרכב יימכר אלא עם כן יהיו לי הפתעות (קשה מאוד להאמין), או שהקונה יהיה משכנע מאוד :).

בקשה אחרונה לפני התמונות: אני בן אדם מאוד עסוק אז אל תבזבזו את זמני על סקרי שוק למיניהם, אני מכיר את רוב המוכוניות שהם כמו שלי יש יקרות יותר וזולות יותר ואני יודע בידיוק למה אז אל תנסו את התרגילים האלו עליי.

אני זמין רוב הזמן ואם אני לא עונה שלחו לי סמס עם השם ואני אחזור אליכם!

פרטי התקשרות:

סשה 0547373775

62713861.png

19544129.png

• תוכן חדש...