Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צמיגים ליאריס TS

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5558 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

התחדשתי שבוע שעבר ביאריס TS 2003.

מידה 185/55 15R כיום יש עליה falken

הצמיגים על הרכב בלויים ואני שוקל להחליף אותם בחודש הקרוב.(**אני מחפש צמיגים בעלי אופי ספורטיבי אבל שלא יהיה בלאי מטורף שכל חצי שנה אני יחליף צמיגים)

בפורום פה רצות הרבה המלצות על ה-T1R toyo, הבנתי שהמחירים נעים באיזור ה-1500 לרביעייה.

האם הצמיגים האלו הם המומלצים ביותר?(צמיגים בעלי אופי ספורטיבי)

במידה והם הכי מומלצים:

איפה אני יכול למצוא כאלו?(אני מאזור הדרום - אשדוד)

אני יודע שגם יש חשיבות לשנתון - השאלה אם המלאים הם שנתונים ישנים וצמיגי "יבשים" או שיש מלאי סדיר?

נ.ב

על הדרך - יש לכם מקום מומלץ לעשות בו כיוון פרונט?(העדפה לדרום אבל אזור מרכז כמו ראשון,חולון,לוד גם תופס כי אני משרת בגזרה)

תודה רבה מראש!

2008 AUDI S3

Former: Toyota Yaris TS 2003

פורסם

היאריס שלי נועלת T1R ואני מאוד מבסוט מהם. בזמנו מצאתי צמיגים בני כמה חודשים, פחות מחצי שנה. כמו כן מחיר רבעייה נושק לכיוון ה 1,600-1,700 ש"ח ולא 1,500.

צמיגים נוספים שהתמודדו על הכתר היו הפאלקן 912, אך קח בחשבון שעל הנייר מדובר בצמיגים פחות אוחזים אך יותר רכים ושקטים.

כיוון פרונט? "המעבדה לרכב" בחולון. תמצא כתובת והמלצות נוספות בפורום או בגוגל.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...