Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5528 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למה אין בארץ תתחרויות? אני זוכר לפני 6 שנים הייתה תחרות אחת של emma ומאז משום מה הפסיקו עם זה?

פורסם

מהרבה מאוד סיבות

הראשונה שבהן הוא שהאירוע לא היה כלכלי מספיק בכדי להצדיק את קיומו.

הרימו שני אירועים כאלו והם לא קידמו מספיק מכירות.

השופטים היחידים שהם מקצועיים מספיק הוטסו לכאן מחו"ל

שאר השופטים שהיו כאן בארץ והם מקצועיים מספיק הם מתחרים בפני עצמם ורכבים שהם בנו התחרו בכל הקטגוריות מה שעורר זעם רב בין המתחרים גם ככה.

בנוסף לכך מספר הרכבים שעומדים בכל התקנות והדרישות לתחרות אמיתית נמדדים על כף יד אחת עד היום וכמות החוקים שבכלל לא נבדקו ולא הובאו לתחרות עצמה היתה עצומה.

תוסיף לזה שהתחום הזה בארץ הוא לחלוטין כפוי טובה ל98 אחוז מהעוסקים בו.

תוסיף לזה שמתחרים רבים כמוני באו לשם רק בשביל הספורט (אני לא באמת מאמין שמישהו יכול להחליט בשבילי אם המערכת נשמעת טוב או לא - זה עניין של טעם).

תוסיף לזה שכל בית התקנות שאי פעם הרים אירוע על חשבונו - נגמר בפיצוץ פוליטי כזה או אחר...

וקיבלת את התמונה העגומה של התחום הזה בארץ שלנו.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

ישראל היא שוק קטן, ברור שלא נזכה יותר לראות EMMA או כל ארגון בינלאומי אחר בארץ.

למרות זאת בהחלט ניתן לקיים אירועים עממיים יותר אך ברמה גבוהה, ע"ע האירוע בעפולה בשנת 2007.

עדיין, ארגון של אירוע כזה דורש הרבה לוגיסטיקה וסידורים כאלה ואחרים, צריך הרבה רצון וכמה משוגעים ויכולים להיות לנו אחלה אירועים.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אוביקטיביות היא המילה הנכונה.

זו בעצם הסיבה האמיתית למה הדברים לא הולכים

כי לכול אחד בתחום יש אינטרס ,זו הטענה המרכזית שמופנת כלפי אותם יבואנים\בעלי עסקים למניהם

פורום "אודיו ומולטימדיה" שלנו לדורותיו מלא באינטרסנטים כאלו ואחרים.

יבואנים \בעלי עסקים \חברים \מיודדים\מכרים ומה לא,אז איך ישמרו על אובייקטיביות.?

מפגשים כבר יש.

אוכל \על האש כבר יש.

רוצה תחרות.?

תדאג קודם כול לאובייקטיביות.

הצעה לתחרות:

אחת לחודשיים תהיה תחרות.

יפתח שרשור מרכזי שבו חברי הפורום יבחרו שיר בודד

שאותו ינגנו בכול הרכבים.

בתחילת הדרך לא יהיו קטגוריות וכולם ישתתפו באותו אירוע.

ימצאו 2 שופטים שאין להם מושג באודיו לרכב

ולא יודעים להבדיל בין MX406 לבין פיוניר "דולפינים".

שיתנו ציון יחסי לכול מערכת ביחס למערכות האחרות כך שיהיה סדר היררכי

בין כול משתתפי התחרות,כמובן מי שיהיה בראש הפירמידה,יוכתר כמנצח.

בהתחלה הייתי מציע לקיים את התחרות ללא פרסים\תעודות הערכה.

אלא רק לפרסם את המיקומים בפורום.

פורסם

לפחות שזה יהיה מישהו שיכיר את השיר הנבחן היטב וידע איך השיר צריך להשמע, איפה הזמרת צריכה להיות ממוקמת וכמה דגש צריך להיות על כל כלי וכלי... וגם איך כל כלי צריך להשמע...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אדי,בן אדם שלא יודע להבדיל בין מקינטוש לפיוניר דולפינים,לא ממש ישים לב עם הזמרת עברה מצד ימין לשמאל...

בשיפוצים...

פורסם

יש סיכוי שגם אתה וגם אני לא נדע להבדיל בין מקנטוש... לפיוניר דולפינים...

Pioneer TS-X150

פורסם

לא הייתי שם שופט שלא מבין מאומה באודיו , אם כבר להביא מישהו שמתעסק באודיו לבית הוא לפחות ידע איך השיר צריך להישמע.

Audison Bit 10 | Dynaudio Esotar E650 + Scanspeak D3004| Arc Audio 4200SE | Dynaudio Esotar 1200 | JL Audio HD 750/1

פורסם

חברים אז על מה תשפטו? על הבום בום?

צריך מושג מאוד מאוד לא כללי באדיו לרכב, וקרטריונים מוגדרים כמו מאפייני במה, טונליות , ויזואליות וכו'.

בגלל שהכל פה זז על אינטרסים אובייקטיביות היא הבעיה.

זזים מהפורום בגלל התערבות יתר והמלצות של מתקינים (לא כולם) על עצמם, מה שבפרוש צריך להיות אסור בתכלית האיסור מלכתחילה.

מה לעשות פורום אובייקטיבי לא יכול להתקיים בשום מקום שיש אנשי עסק יבואנים או מתקינים מסחריים שמשתתפים אקטיבית בפורום, רואים את זה בכל מקום גם בDIY.

הפורום הכי מוצלח שראיתי לאחרונה זה פורום רוסי בשם BLUESMOBILE ששם אפילו תמונות אי אפשר לשים, הרבה אנשים שם בקשר מקצוות רוסיה ואפילו כמה ישראלים, אין שם דיבורים על מתקינים אלה נטו על ציוד וטכניקות התקנה, נתונים וכדומה.

בכלל רוב הציוד המדובר שם זה OLD SCHOOL למיהם שקשה מאוד למצוא.

גם בכלל אין שם מקום לשאלות כמו "יש לי רכב X יש לי כסף Y מה עושה כדי להראות כמו ערס ו להפריע לשכנים?"

כי אף אחד לא עונה עליהם.

כן זה אולי לא נחמד כי סך הכל אני היתי באותו מצב לפני לא הרבה זמן בעצמי והפורם עזר לי המון אבל הבעיה מתחילה פה, בשאלות האלה ובהמלצות שבאות אחרי זה.

הבעיה פה זה שהודעה הבאה מלאה בקישורים לזאפ או "אני ידבר איתך בפרטי" ששם לא תמיד ממליצים על מה שכדאי לממבקש :?

התשובה צריכה להיות לפחות "תבוא למפגש ותשמע לבד מה כדאי" באידאל זה "תשמע תחליט".

יש הרבה מה לחשוב והשריש כללי אתיקה כדי שתרבות אודיו תתחיל פה כי בינתים הבעיה היא הישראליות שלנו :oops:

יבגני.

פורסם

אני דווקא חושב שיוסי וישראל יכולים להיות מתאימים לתפקיד

אומנם ההכירות שלי עם יוסי מבוססת על כמה שיחות קצרות אבל הוא משאיר רושם של אדם בוגר

מיקצועי ואובייקטיבי.

ישראל זה כבר סיפור אחר אבל אחרי 2 סטירות גם הוא יהיה אובייקטיבי.

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם

עוד סיבה לדעתי היא מחסור בציוד נדרש. היחידי אני חושב שיש לו ציוד מקצועי (לspl) זה אליקו.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תוכן חדש...