Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5536 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אני חדש מאוד בפורום אבל מאוד ישן בתחום

לא יהיה ולא יקרה הדבר הזה שניקרא תחרות למה

כי 90 אחוז [בלי ליפגוע] מהאנשים שמדברים בעינין מדברים שטויות ההבנה מאוד נמוכה בארץ

ציוד ברמה גבוה לא תימצאו בזאפ וכול השאר

מה שמענין את הרוב זה המחיר ולא יותר מזה

וחבל אגב פירגון זה גם סוג של בעיה בארץ זה מה יש ועם זה ניתמודד:shock:

פורסם

תרשו לי להתייחס לכמה תגובות.

אוביקטיביות היא המילה הנכונה.

זו בעצם הסיבה האמיתית למה הדברים לא הולכים

כי לכול אחד בתחום יש אינטרס ,זו הטענה המרכזית שמופנת כלפי אותם יבואנים\בעלי עסקים למניהם

פורום "אודיו ומולטימדיה" שלנו לדורותיו מלא באינטרסנטים כאלו ואחרים.

יבואנים \בעלי עסקים \חברים \מיודדים\מכרים ומה לא,אז איך ישמרו על אובייקטיביות.?

מה הקשר? אתה מכיר איזשהו אירוע בעולם שלא מונע מאינטרסים או ספונסרים?

אתה יודע מה היה יפה באירוע בעפולה? שלגורמים המממנים והמנהליים (הסדנא של אפי, הספונסרים, הנהלת הפורום) לא הייתה שום השפעה על הזוכים. את השופטים הבאנו מבחוץ, שופטים בעלי ידע ונסיון רב במערכות לרכב שישבו ברכבים ועשו עבודה מצויינת וקפדנית עם המון סבלנות. הרכב שזכה במקום ראשון ב SQ היה רכב עם מערכת עממית ביותר שנשמעה פשוט מעולה. רכב עם P9 ושאר ציוד הייאנדי סיימה במקום הרביעי או החמישי.

לא הייתי שם שופט שלא מבין מאומה באודיו , אם כבר להביא מישהו שמתעסק באודיו לבית הוא לפחות ידע איך השיר צריך להישמע.

ברור שאין טעם לשים שופט שלא מבין כלום, אבל יש מספקי אנשים עם המון נסיון באודיו לרכב שיודעים איך מערכת טובה צריכה להישמע. נכון שזה עניין של טעם, אבל עדיין ניתן לבדוק פרמטרים שונים ולתת לפיהם ניקוד.

חברים אז על מה תשפטו? על הבום בום?

צריך מושג מאוד מאוד לא כללי באדיו לרכב, וקרטריונים מוגדרים כמו מאפייני במה, טונליות , ויזואליות וכו'.

גם בום בום בום ניתן לשפוט וזה בדיוק הרעיון של תחרות SPL.

לגבי הקריטריונים של השופטים לא צריך להמציא את הגלגל. יש מספיק דיסקי-תחרויות ואנשים שיודעים מה לחפש בסאונד.

עוד סיבה לדעתי היא מחסור בציוד נדרש. היחידי אני חושב שיש לו ציוד מקצועי (לspl) זה אליקו.

נכון ולא נכון. לאליקו יש את "המילה האחרונה" בתחום המדידות אבל גם RTA ישן של אודיוקונטרול (או לא זוכר את את שם החברה) יעשה עבודה טובה דייה לתחרויות SPL חובבניות.

לא יהיה ולא יקרה הדבר הזה שניקרא תחרות למה

כי 90 אחוז [בלי ליפגוע] מהאנשים שמדברים בעינין מדברים שטויות ההבנה מאוד נמוכה בארץ

ציוד ברמה גבוה לא תימצאו בזאפ וכול השאר

מה שמענין את הרוב זה המחיר ולא יותר מזה

וחבל אגב פירגון זה גם סוג של בעיה בארץ זה מה יש ועם זה ניתמודד:shock:

הרמה המקצועית בארץ דווקא לא רעה. אני חושב שיש היום נציגות כמעט לכל היצרנים ומוצרים מהשורה הראשונה. מה לעשות, ישראל היא מדינה קטנה ואנחנו מדברים על תחביב שהשוק שלו מצומצם ממילא, זה לא אופניים או ברבי.

פירגון אף פעם לא היה בתחום שלנו, לא ממש ברור לי למה. אולי זה בגלל שהכל זה עניין של טעם ואפילו מערכת שעולה 50K ש"ח יכולה להישמע רע בגלל אחד שלא יודע לכוון אותה, אבל עדיין, לא זה מה שמונע תחרויות או אירועים.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...