Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5549 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לפני קנייה של סוזוקי בלנו ידנית חשבתי שזה יותר מתאים לטכני כי העסקה נראית לי טובה רק רציתי לדעת ממה נובע הרעש וכמה כסף לשמור בצד במקרה שזו בעיה בגיר.

הבלנו שנת 2000 ידנית ובהעברה להילוך ראשון ושני יש רעש מהגיר, בשאר ההילוכים אין את הרעש הזה.

ממה זה יכול להיות? והאם אפשר ליסוע ככה עוד כמה שנים טובות או שצריך לטפל בזה דחוף, אם אפשר גם עלויות של תיקון (חלקים לא חייבים להיות מקוריים)..

עשיתי חיפוש בפורום ויש כמה הודעות בנושא אבל זה לא נראה כמו אותה בעייה ספציפית.

תודה רבה ויום טוב.

• ספונסר פורום
פורסם

אולי כדאי שתתאר לנו באופן קצת יותר מפורט מה טיבו של הרעש ומתי בדיוק הוא מופיע.

האם מדובר ברעש שמופיע לאורך כל זמן הנסיעה בהילוכים ראשון-שני או רק בשילוב של ההילוכים האלו?

פורסם

כשאתה מכניס הילוך בהאצה ראשונית למשך אולי שנייה ואז עובר. אמרו לי שאפשר לשים קצת נסורת וגריז כדי להעביר את זה אבל השאלה אם זה סתם להעלמת הרעש והגיר ימשיך להיות דפוק או שזה מטפל בעניין לגמרי

פורסם

בטח שיש מבחר של מכוניות אבל אני מעוניין בהחלפה ולרכב שלי אין שוק בכלל. אני בודק עכשיו סיוויק 98 אם יסתדר נקח אותה אם לא כנראה שנלך על הבלנו כי גם עם עלות של החלפת גיר וקלאץ' זה עדיין משתלם לי.

פורסם

יכול להיות בעיה של שמן גיר (חוסר או ירידה באיכות השמן) או בעיה במיסבי הגיר עצמם.

נסה שהרכב עומד לא מונע לשחק בין ההילוכים הנ"ל ולראות אם התופעה עדיין קיימת. במידה ועדיין קיים וקשה הבעיה היא בגיר עצמו ופשוט רד מהרכב הנ"ל.

:)
פורסם

זהו זה מה שאמרו לי שלתקן את זה עולה בין 50 ל 2500 שקל.. אם לא יסתדר עם הסיוויק אני יבדוק את זה

תודה רבה

• תוכן חדש...