Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5547 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

כבר מספר שנים שאבא שלי מטפל ברכב שלו במוסך צמרת.

הרכב הוא סיטרואן C5 שנת 2006.

כל פעם הם גובים תשלום שלי אישית נראה מופרך והחלטתי לשאול אתכם האם דעתי מבוססת או שאלה המחירים האמיתיים.

אני אתייחס לטיפול ספציפי שבוצע לאחרונה:

פו"ה לוח מחוונים ותיקון מד אוץ - 638 ש"ח כולל מע"מ

יש לציין שב 9 החודשים האחרונים המוסך הכניס עלינו כ-8000 ש"ח (כולל טסט וטיפול 30000)

וכעת לשאלה כללית לפי ההכרות שלכם עם המוסך: האם המוסך יקר?

אם כן, מה האלטרנטיבות: להתמקח כל פעם? לעבור מוסך? לעבור למוסך לא מורשה? אולי הדגם הזה פשוט יקר לתחזוקה?

תודה לכל העונים

פורסם

המחיר לתיקון הלוח אינו יקר עבור מוסך מורשה, אם היית מפרק ומרכיב לבד את הלוח היית יכול לחסוך 150 ש"ח

לגבי שאר הטיפולים, מכיוון שלא רשמת מה תיקנו ברכב, לא ניתן לתת חוות דעת על הסכום ששילמת.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

אין לי את כל החשבוניות פה אבל הנה עוד עלות מלפני מספר חודשים:

מצבר וורטה 74 אמפר

נוזל קירור TT

תומך מנוע

מוט מנוע

מצנן מים

שמן מנוע

פ"ה והח' מצבר + בד טעינה

פ"ה והח' מצנן מים וניקוז אויר

הח' תושבת מנוע ימין + זרוע

אין לי את החלוקה של עלות לפי פריט פה

הכל ביחד 3751 ש"ח כולל מע"מ

פורסם

על פניו לא נראה יקר למוסך מורשה.

מצבר עולה כ750ש"ח.

מצנן(הכוונה לרדיאטור? ) עולה כ1200ש"ח.

תושבת מנוע עולה כ300ש"ח.

שמן מנוע+נוזל קירור עוד 250ש"ח(שמים את המקורי של היצרן)

תחבר הכל ביחד, תוסיף עבודה+מוט מנוע שלא הבנתי מה זה.

נראה סביר.(למוסך מורשה)

פורסם

כמה גובים על שעת עבודה במוסך מורשה פיג'ו סיטרואן?

גם אני קיבלתי היום הצעה לטיפול תקופתי בעלות של 1200 ש"ח(שמן מנוע, פילטר שמן, סולר ואוויר), קיבלתי את ההצעה ממוסך אחר ולא זה שמדובר בשירשור הנ"ל).

קובי

פורסם

מוסך צמרת הינו מוסך מורשה לובינסקי והוא לא היחיד באיזור מפרץ חיפה

אני ממליץ לך לעבור למוסך דזית ברחוב השיש ליד סלקום, מוסך מורשה לובינסקי עם צוות עובדים אמין ואיבחון מדוייק

אני מרוצה מהטיפולים ומהמחירים בגזית וזאת לאחר שרכבי טופל בעבר בצמרת ולא הייתי בדיוק מרוצה...

• רעיון טוב! 1

מיצובישי אאוטלנדר פרימיום שנת 2017 - היהלום היפני 

יונדאי אלנטרה I35 שנת 2012

• ספונסר פורום
פורסם

ראשית בכל השוואת מחירים יש להבחין בין חלפים מקוריים, ותחליפים בדרך כלל (לא תמיד) ההבדל באיכות ובאורך החיים משמעותי.

אני מכיר היטב את כל המוסכים המורשים של לובינסקי ובפרט את אנשי מוסך צמרת.

מוסך צמרת הינו בהחלט בצמרת המוסכים המורשים של לובינסקי בהבטי שרות, מקצועיות, אמינות. התעריפים על אותם חלפים הינו זהה בכל המוסכים וגם המחיר לשעת עבודה קרוב מאד בינהם.

במקומך הייתי ניגש למנהל המוסך ומבקש הסברים לחיובים ולאלטרנטיבות, חלק מהחלפים אפילו יכול להיות שהוא מחזיק תחליפי באיכות טובה.

טלרון מצברים בע"מ, המעיין 7 מודיעין.

טלפון 1-700-700-130

פורסם

על פניו (מגובה 30 אלף רגל) לא נשמע יקר עבור מוסך מורשה.

רכב בן 5 כבר אין חובה (לדעתי) לגשת רק למוסך מורשה, אלא אם מדובר בתיקונים מורכבים ו\או כאלה הדורשים עדכוני מחשב ולימוד מכלולים.

כך אני נוהג לטפל ברכב שלי, C5 2003.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

לא מנסיון אישי, יש בפורום המלצות.

אם תרצה באזור המרכז אוכל לעזור (אני נוסע מירושלים לתל אביב לטיפולים).

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

• תוכן חדש...