Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5541 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נסעתי עכשיוו לכיוון רעננה על מהירות סביב ה100 בודאות .

ההיתי לבד בכביש הסתכלתי במראה וראיתי את הפלש של המצלמה שהיא מצלמת אותי האם הגיוני שהיא מצלמת במהירות כזאת ואם כן תוך כמה זמן מקבלים את הדוח

פורסם
אכן המצלמה עובדת, אך עדיין לא ידוע אם היא מבצעית, כלומר מפיקה דוחות מהירות לנהגים.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=373032

את המצלמה הזאת אני מכיר מזמן גם לפני שהיציבו את הגאסטוו

אני תמיד נזהר ושם לב על המהירות הפעם גם שמתי לב בודאות של 100 אחוז אני נסעתי. במהירות של 100 קמ״ש

אני לא מבין איך היא צילמה אותי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5541 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...