Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5565 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברצוני לקנות מברגת אימפקט חשמלית של מקיטה המסוגלת להיתמודד עם אומים מרכזיים כמו אומים המחזיקים את הפולים של מערכת התיזמון ברכבים השונים. קיבלתי הצעה למברגה שכזו שנותנת מומנט של 200NM. האם זה יספיק לי? במידה ולא אשמח לשמוע חוות דעת וייעוץ מה כן יתאים לי. אין מגבלה כספית.

תודה.

:)
פורסם
איך תכניס מברגה לצפיפות של אזור רצועת תזמון רק אם ראצ'ט או מפתח רינג

אין בעיה להכניס את המברגה לשם עם מאריכים שקיימים ברשותי.

אם אני לא טועה ראיתי בל.כ מברגה שפותחת את הג'זונים של הגלגלים.

עלה סביב ה200 ש"ח.

יש לי מברגה של פיוניר שפותחת את הגלגלים אבל אני צריך משהו קצת יותר רציני לאומים ההדוקים יותר. 200 ניוטון זה יספיק?

פורסם

תודה.

אך אנחנו לא מדברים על אותו הדבר.

המברגה שאני ראיתי שם גדולה בהרבה מזו.

זאת מברגת אימפקט רגילה איך אתה פותח איזה את הג'וזונים?

קובי

פורסם

הכוונה שלי היא למברגה כזאת

http://www.peledtech.com/ProductSingle.aspx?CAT=SIGNET&ProdNum=063050

תוכל לראות בקטלוג של פלד בעמודים 231-232.

רק שכעת אני חושב שהמחיר שאמרתי לא נכון בגלל שבקטלוג זה מתומחר מעל 2000, לא הגיוני שבל.כ ימכרו במחיר שציינתי למעלה.

קובי

פורסם

לפי מה שהבנתי אימפקט שמתחברת לחשמל חזקה בהרבה יותר מהאימפקט הניטענות כולל אלה עם סוללות הליתיום. זה גם נישמע הגיוני אבל שוב מה אני מעוניין לדעת אם 200 ניוטון יספיק לצרכים שציינתי.

פורסם

אני חושב ש200 N זה מספיק.

ניראה לי הכי קל תבדוק בהוראות יצרן בערך בכמה N צריך לסגור את הברגים שם, ותקנה מברגה מעט יותר חזקה.

אני לא מכיר חלק שנסגר ב200 N.

כמו כן- למה לא תשחרר את הבורג עם ר'אצט ותמשיך משם עם המברגה?

קובי

פורסם

אם השימוש של המברגת אימפקט הוא רק לפתיחת אום של פולי מנוע, תסתפק ברכישה של ידית מומנט ארוכה ואיכותית ובא לציון גואל. כלי חזק ומקצועי זה סיפור יקר. אם מברגת אימפקט איכותית עם סוללת ליתיום עולה 1500-2000 שח, תבין בעצמך כמה יעלה לך אימפקט לרכב עם סוללת ליתיום.

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

למען האמת את הקניה הנ"ל החלטתי לבצע לאחר שאתמול הצליח להכניע אותי בורג ודווקא לא של פולי ברכב אלא בורג וריאטור אחורי בקטנוע. הרגשתי מושפל מאוד אחרי שניסיתי בכל הקומבינציות שנימשכו כ-5 שעות תמימות לפתוח את אותו בורג...

פורסם

בורג של ווריאטור בקטנוע אתה יכול לפתוח עם המברגות שמוכרים לך באייס/אוטו דיפו לפתיחת גלגלים בכונית ...

אני מכיר הרבה חברה שמרוצים ממנה עושה אחלה עבודה ...

פורסם

עידכון,

קניתי אימפקט של מקיטה, העיפה כמו טיל בליסטי את בורג הוריאטור הסורר. מחר או ביום ראשון היא תיבחן על פולי תחתון של טיימינג. עידכונים בהמשך. :)

• תוכן חדש...