Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5540 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל חברי הפורום!

היום נסעתי לצפון ובדרך שמתי לב לתופעה מוזרה ברגע שאני מגיע ל120-130 הרכב מתחיל לרעות הההגה רועד. הרעיידות הן ממש חזקות! עוד אתמול הכול היה בסדר. כמו כן ברגע שחוזרים למהירות יותר נמוכה 100-110 הכול חוזר לעבוד תקין אין רעידות.

מזה יכול להיות?? (יש לציין החלפתי צמיגים לפני מספר ימים) אני לא יודע האם יש לזה קשר?

תודה לכל העונים!

קשה באימונים קל בקרב!!:evil:

פורסם

איזון גלגלים לא בוצע כמו שצריך, תחזור למי שהחליף לך צמיגים ותבקש שיעשו איזון שוב, לכל הגלגלים.

פורסם

שלום לך..

יש כמה אופציות לסוג הבעיה שאתה מתאר...

1. איזון גלגלים לא טוב....(המלצה חמה ללכת לבדוק את זה אצל מי שהרכיב לך את הצמיגים).

2. לחץ אוויר לא תקין/לא שווה בכל הגלגלים.

3. כיוון גלגלים/כיוון פרונט לא תקין.... (מומלץ לבצע גם את הפעולה הזאת גם)

אימג'ן אול דה פיפל

ליבינג דייר לייבס אין פיס

היהי

פורסם
בדוק לחץ אוויר תקין בכל הגלגלים

בדקתי ! האוויר בגלגלים תקין!

אז זה עניין של איזון! סבבה תודה על התשובה.

פורסם

בהמשך לתקלה

ביקרתי היום במקום שהתקינו לי את הצמיגיםם. האיזון תקין. הבחור במקום בדק ואמר שכל החלק האחורי שמחזיק את הגלגלים האחוריים "משוחרר" לפי דבריו. שזה בעצם גורם לרעידות. אמר שיש לפנות למכונאי רכב. אני אפנה מחר למכונאי שלי אבל רציתי לדעת האם יש בסיס לדבריו?

האם זאת יכולה להיות הבעיה לרעידות? האם יש סיבה נוספת מעבר לצמיגים לרעידות ברכב??

• תוכן חדש...