Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5540 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

סתם מעניין אותי כי הבנתי כבר שהרפידות/צלחות שמספקים (מקוריות) במוסכי מורשה יבואן של הונדה הם על הפנים, ובאמת שאני בולם אני שומע (ומרגיש) מן רעש של ברזל מתכת כמובן שזה מלווה ברעש לא נעים בכלל של שריקות.

הרפידות עם בשר עליהם ומספר פעמים חרטו את הדיסקים וכו' במוסך מורשה הונדה, יש מצב שאני כבר צריך לעשות שוב ברקסים? זה בלתי נסבל לבלום ככה.

ומישהו יודע מזה הרעש המתכתי הזה? כאילו משהו נטחן שם, בד"כ הייתי אומר שזה המגע של הברזל של הרפידה עם הדיסק אבל הרפידות לא גמורות בכלל (עשיתי בדיקה במוסך)

פורסם

קודם כל הרפידות והצלחות המקוריות של הונדה הם ברמה מאוד מאוד גבוהה

יכול להיות עקב המחיר המאוד גבוהה שלהם ביקשתה חליפיות.

תברר מה יש לך מקדימה לפני הסקת מסקנות.

וכן ברקסים אפשר לגמור גם ב 5K

Mazda 3 Spirit Canary Yellow

פורסם

טוב אז בעיקרון הצלחות היו תחליפיות למיטב בדיקתי, עכשיו אני השאלה היא במסגרת תקציב שפוי, אילו צלחות יש להזמין (יש לי כבר רפידות חדשות)

ואם יש חשיבות לדגם/יצרן וכו'.

תודה,

פורסם

TRW צלחות מעולות נוסע איתם שנים לא מתעקמות ולא מצייצות,

נוסע איתם ביחד עם רפידות TRW הרכב עוצר מדהים.

Mazda 3 Spirit Canary Yellow

• תוכן חדש...