Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב ללא טסט 4 שנים(וולוו)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5527 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים

אני זקוק נואשות לעצתכם

כרגע אני נוסע בחיפושית שנת 76 לאחר שבעבר היה לי וולוו 72

אני לא מוצא את עצמי ורוצה להחליפה

מצאתי וולוו 245 סטיישן מודל 1981

הרכב עמד כ4 שנים ללא תזוזה וללא טסט נראה מושלם..........

בעל הרכב שילם את האגרות וביטח את הרכב אבל תכלס לא ניגש לטסט(כנראה מטעמי אחזקת רכב מהעבודה)

קראתי קצת בפורום שהרכב צריך לעבור מעבדה

כמה לדעתכם נדרש להשקיע ע"מ לעבור את המעבדה שווש בכלל להתחיל את התהליך?

מי שעבר את התהליך אולי יוכל להמליץ לי על מוסכניק אמין שאוכל להעזר בו להעביר את האוטו בדיקת מעבדה

אילן -מקווה שתראה את ההודעה הבנתי שאתה אלוף בוולוו תוכל להמליץ לי מה לעשות אין לי כ"כ תקציב גבוהה להשקעה

תודה וחג שמח לכולם:lol::-P

התחדשתי בוולוו 240 1983

:evil:

פורסם

למרות שיש לי (ראה חתימה ) 3 וולו זה ממש לא שייך!

יש לך שתי אפשרויות :

א. לרשום את הרכב כאספנות לגשת לטסט ולנסוע (טסט פעם בשנה )

ב. לא לרשום כאספנות ורק אז יש לך שני טסטים בשנה+ בדיקת מעבדה.

בשני המקרים תשקיע לפחות2500 ש"ח בצמיגים ניקוי קרבורטור מצבר והחלפת שמנים.

:evil:וולו הנאה אחורית 6 צילינדר 164 960 .
פורסם
למרות שיש לי (ראה חתימה ) 3 וולו זה ממש לא שייך!

יש לך שתי אפשרויות :

א. לרשום את הרכב כאספנות לגשת לטסט ולנסוע (טסט פעם בשנה )

ב. לא לרשום כאספנות ורק אז יש לך שני טסטים בשנה+ בדיקת מעבדה.

בשני המקרים תשקיע לפחות2500 ש"ח בצמיגים ניקוי קרבורטור מצבר והחלפת שמנים.

מה הכוונה?

ברור שאהפוך אותה לאספנות האם זה פותר אותי ממעבדה?

מה התכוונת בסעיך א לגשת לטסט ולנסוע הבנת ש4 שנים לא עבר טסט?

התחדשתי בוולוו 240 1983

פורסם

הפיכת הרכב לאספנות פוטר אותך ממעבדה; ובעל הרכב דפוק, הוא היה צריך להפוך אותו כבר לאספנות ואז הוא היה פטור מהאגרות שהצטברו.

בכל מקרה שיהפוך לאספנות ואז תוכלו להעביר בעלות ללא טסט.

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

פורסם

החוק במדינה שלנו מאפשר לך להוציא לרכב רישיון אספנות ולהפוך את הרכב לרכב אספנות ,לפני החזרתו לכביש ובמועד זה ללכת לטסט כמובן שתצטרך אישור מוסך ולהכין את הרכב לטסט להחליף 2 מספרי רישוי ולעשות ביטוח לרכב אספנות .

בהצלחה

מה הכוונה?

ברור שאהפוך אותה לאספנות האם זה פותר אותי ממעבדה?

מה התכוונת בסעיך א לגשת לטסט ולנסוע הבנת ש4 שנים לא עבר טסט?

הרכב נמכר ועכשיו יש חלקים למכירה

פורסם
החוק במדינה שלנו מאפשר לך להוציא לרכב רישיון אספנות ולהפוך את הרכב לרכב אספנות ,לפני החזרתו לכביש ובמועד זה ללכת לטסט כמובן שתצטרך אישור מוסך ולהכין את הרכב לטסט להחליף 2 מספרי רישוי ולעשות ביטוח לרכב אספנות .

בהצלחה

אז למעשה איך אני כרגע הופך אותו לאספנות?

רק בעל הרכב יכול להפוך אותו?

האם צריך לגשת למשרד הרישוי ולהפוך אותו כרגע הבעלים חושב שצריך להעביר אותו מעבדה לכן לא מעוניין ואם הוא צריך להופכו מן הסתם הוא יתחרט לא?

מה לעשות

התחדשתי בוולוו 240 1983

פורסם

אתה יכול לפתור את כל הבעיות ופשוט לקנות אותו רכב עם טסט ב 3500 ש"ח . לא יותר כדאי ? לפני שמן לא רב היה כזה רכב שמצבו היה סביר פלוס באזור רמלה - רחובות ( הוא פורסם ביד 2 ) .

פורסם

שלום לכולם

אני הייתי מיידע את הבעלים לגבי אפשרות הפיכת סטטוס הרכב לאספנות והימנעות מבדיקת מעבדה,הייתי מוכן להוסיף למחיר את תשלום בדיקת המעבדה ואם הבעלים היה מתחרט,הייתי מקבל זאת בהבנה ובלבד שאצא ישר עם עצמי ועם אחרים.

בברכה אריק

פורסם
שלום לכולם

אני הייתי מיידע את הבעלים לגבי אפשרות הפיכת סטטוס הרכב לאספנות והימנעות מבדיקת מעבדה,הייתי מוכן להוסיף למחיר את תשלום בדיקת המעבדה ואם הבעלים היה מתחרט,הייתי מקבל זאת בהבנה ובלבד שאצא ישר עם עצמי ועם אחרים.

בברכה אריק

ברור שאני יידע אותו בנושא

אבל בודק לפני את כל האופציות

תודה

התחדשתי בוולוו 240 1983

פורסם
אתה יכול לפתור את כל הבעיות ופשוט לקנות אותו רכב עם טסט ב 3500 ש"ח . לא יותר כדאי ? לפני שמן לא רב היה כזה רכב שמצבו היה סביר פלוס באזור רמלה - רחובות ( הוא פורסם ביד 2 ) .

תאמין לי חיפשתי במחיר שפוי ולא מצאתי

מתי ראית את המודעה?

התחדשתי בוולוו 240 1983

פורסם

אילן -מקווה שתראה את ההודעה הבנתי שאתה אלוף בוולוו תוכל להמליץ לי מה לעשות אין לי כ"כ תקציב גבוהה להשקעה

/quote]

אני חייב להודות שהתמוגגתי מעונג מהמחמאה, אבל לצערי אני רחוק מאוד מלהיות אלוף בוולוו:wink:.

להבנתי השאלה שלך מתחלקת לשניים:

1. המשמעויות של העברת הבעלות - קיבלת על תשובות מדויקות.

2. המשמעות של וולוו שעמדה 4 שנים בלי לזוז. לדעתי הדבר הזה צריך להטריד אותך לא פחות, וכדי לבדוק את הרכב עם מישהו שמבין. אגב המומחה הגדול בפורום לוולוו הוא ELI_YAOO (אולי אני טועה באיות, אז חפש משהו דומה). + חפש שרשור שפתחתי בעניין העמדת רכב לתקופה ארוכה.

המון הצלחה. הרכב מקסים.

אם ראיתם וולוו 240 בפירוקיה אנא ספרו לי על כך

וגם אם ראיתם וולוו 700 או 900

פורסם
תאמין לי חיפשתי במחיר שפוי ולא מצאתי

מתי ראית את המודעה?

ב 7 לאפריל התפרסמה הוולוו הזאת שוב . לא כתוב שם מחיר . תכתוב וולוו 1981 בבאר יעקב . שים לב - זה לא תחת "מיוחדים-רכבי אספנות " אלא ברכבים הרגילים. אני נהגתי עליה והיא די בסדר , כמובן יש מה לשפר אבל היא במצב נחמד מאוד. אגב, אני לא מכיר את המוכר . ראיתי אותו רק פעם אחת כשבאתי לבדוק את הרכב לקניה .

פורסם
ב 7 לאפריל התפרסמה הוולוו הזאת שוב . לא כתוב שם מחיר . תכתוב וולוו 1981 בבאר יעקב . שים לב - זה לא תחת "מיוחדים-רכבי אספנות " אלא ברכבים הרגילים. אני נהגתי עליה והיא די בסדר , כמובן יש מה לשפר אבל היא במצב נחמד מאוד. אגב, אני לא מכיר את המוכר . ראיתי אותו רק פעם אחת כשבאתי לבדוק את הרכב לקניה .

מותר לשאול למה לא קנית?וכמה הוא דורש?

התחדשתי בוולוו 240 1983

פורסם
מותר לשאול למה לא קנית?וכמה הוא דורש?

אין סיבה מיוחדת .רציתי את האוטו ב 3000 שח והוא אמר שבמחיר כזה הוא יגרוט אותו . הוא רצה 3500 ( זה כל ההבדל ) .

בעיקרון חיפשתי משהו ישן יותר ואז כבר קניתי משהו אחר אז ירדתי מזה . הוא דווקא נראה בנאדם נחמד ואמין .

• תוכן חדש...