Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5545 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מבקש את עזרתכם בהמלצות לרכב בעלות של עד 90 אלף, מחפש רכב מאובזר עד כמה שאפשר אבל הכי חשוב, אני מתכוון לרכוש רק דרך חברת ליסינג השכרה כדוגמאת שלמה סיקס בעסקת טרייד אין על המאזדה שלי. אני כבר כמעט 3 שנים עם המאזדה ואני רוצה להשתדרג לרכב קטן יותר (עדיפות), שיהיה זריז, מהיר וחסכוני בדלק. כרגע ההתלבטות שלי היא על הפיאסטה החדשה שדי התלהבתי מהמראה שלה, היא יחסית לא גדולה כמו המזדה והיא מגיעה גם די מאובזרת, רכב נוסף הוא המיצובישי לאנסר, להורי יש 2 רכבים כאלו והם פשוט מטוס מבחינת מהירות, רכב קל לאללה וממש מהנה מבחינת נסיעה חוץ מעניין הברקס שלו שבשני הרכבים צריך ממש ללחוץ כדי לבלום ולא כמו במזדה שנגיעה קלה בברקס מספיקה. אם יש לכם המלצות לדגמים נוספים, חוות דעת על הרכבים שציינתי, כל עזרה תתקבל בברכה! תודה.

פורסם

הפיאסטה החדשה לא ממש קולעת לדרישה שלך לרכב זריז ומהיר. היא באמת מאובזרת ובסך הכל בחירה די טובה, אבל לא למי שמחפש זריזות ומהירות. במקרה הזה דווקא סוזוקי סוויפט או מאזדה 2 יתאימו קצת יותר.

פורסם
הפיאסטה החדשה לא ממש קולעת לדרישה שלך לרכב זריז ומהיר. היא באמת מאובזרת ובסך הכל בחירה די טובה, אבל לא למי שמחפש זריזות ומהירות. במקרה הזה דווקא סוזוקי סוויפט או מאזדה 2 יתאימו קצת יותר.

מאזדה 2 והפיאסטה זה אותו אוטו...יועץ גדול אתה לא.

פורסם

המאזדה 2 והפורד פיאסטה אמנם אחיות,אך הן שונות באופיין!

הפיאסטה רגועה יותר וגם קצת חלשה מעט מהמאזדה 2.

היא מרווחת מהמאזדה מעט יותר.

הבעיה שהיא איננה חסכונית בדלק.

הרושם שקיבלת מהלאנסר מעט תמוהה,היא איננה קלה או זריזה במיוחד,ייתכן ומהירה היא כן אבל ביחס למתחרות איננה מככבת.

אולי פאביה,איביזה תהיינה אלטרנטיבות מעניינות.

פורסם
המאזדה 2 והפורד פיאסטה אמנם אחיות,אך הן שונות באופיין!

הפיאסטה רגועה יותר וגם קצת חלשה מעט מהמאזדה 2.

היא מרווחת מהמאזדה מעט יותר.

הבעיה שהיא איננה חסכונית בדלק.

הרושם שקיבלת מהלאנסר מעט תמוהה,היא איננה קלה או זריזה במיוחד,ייתכן ומהירה היא כן אבל ביחס למתחרות איננה מככבת.

אולי פאביה,איביזה תהיינה אלטרנטיבות מעניינות.

המאזדה 2 פחות מתחברת אליי, מבחינת מראה אבל כמובן זו עדיין מזדה - תחזוקה לא יקרה, איכות סבירה (רכב ראשון שלי אז אין לי למה להשוות)

לגבי הלאנסר, הרכב מאיץ ממש מהר בהשוואה ל-3 שמרגישה טיפה יותר כבדה בהתחלה. היא גם מרגישה קלה בפניות, לא פעם נכנסתי למעיין "זריקת תחת" כשפניתי בקצת יותר חדות.

לגבי הפיאסטה:

1. בהשוואה למזדה 3, תהיה יותר חסכונית? ומה לגבי שאר הרכבים?

2. הבנתי ממכם ובעוד מס' חוות דעת של בוחני רכב (עיתונאים) שהיא קצת חלשה, עד כמה זה מורגש?? זה אולי נשמע גבוה אבל כולנו חשים זאת בנסיעה בין עירונית כולנו נוסעים על 120 ו"קצת" יותר, יהיה לה קשה להגיע לשם?

פורסם

היי,

אם גודל לא משנה לך אלא אבזור – פורד פיאסטה היא אחלה בחירה. העובדה שאתה מעדיף לערוך טרייד אין באחת מחברות הליסינג מעט מגבילה מבחינת מגוון המכוניות המאובזרות / מרגשות שתוכל למצוא (מכוניות ליסינג והשכרה מגיעות בד"כ עם רמת אבזור בסיסית). אופציה נוספת היא סוזוקי סוויפט, וגם יונדאי i20. מיצובישי לאנסר היא מכונית מצויינת, מאד אמינה ונוחה, אך לדעתי היא מעט "משעממת".

בהצלחה,

וחג שמח

גיל מאוויס

פורסם
מאזדה 2 והפיאסטה זה אותו אוטו...יועץ גדול אתה לא.

קצת דרך ארץ לא תזיק לך.

מאזדה 2 ופיאסטה מבוססת על אותה שלדה אבל הם לא אותה מכונית. בדיוק כמו שפיאט קופה ופיאט טיפו מבוססות על אותה שלדה אבל הם ממש לא אותה מכונית.

היא מגיעה ל-120 בלי בעיה, פשוט לוקח לה קצת יותר זמן להגיע לשם.

פורסם

כבעל הפיאסטה המדוברת אני יכול להגיד שהיא אכן מרגישה כבדה בתחילת הנסיעה ועליות קשות. מירוצי רמזור אתה תפסיד:) צריכת הדלק -8.5-9.5 ליטר (ל100קמ) בנסיעה משולבת הררית ולעתים קרובות פקוקה (מגדל-העמק, עפולה, נצרת עלית). במישור מגיע ל6 ליטר בנסיעה מנהלתית על 100קמ''ש. כלומר צריכת דלק סבירה לרכב עם תיבה אוטומטית

• תוכן חדש...