Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5579 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם היום הגיע הזמן אני חושב לעשות לרכב שלי פוליש ווקס השאלה שלי איזה חומרים של פוליש ווקס אתם ממליצים עליהם מבחינת מקום הקניה של החומר איכות ומבחינת מחירים לא מתקמצן על האוטו שלי כול מחיר לא יהווה בעיה :).[אפשרי לעשות במכונה אפשרי גם ידני]

[אם מישהו יודע אם יש מוצרים כאלו באוטודיפו שבבילו ואם יש עליהם המלצות אני ישמח לדעת].

1.מהם השלבים שאני צריך לעשות כדי לקבל את המקסימום אפקט של הפוליש ווקס

2.איך לעשות את השלבים הנל לפי סדר

3.מה הזמנים שצריך לחכות אם צריך יש לי איתי עוד כמה חברים שמוכנים לעזור לי לעשות.

4.יש לנו את כול הסבלנות והכוח לעשות את זה אז בבקשה לא להגיד למה לא ללכת למישהו מומחה העדיפות שלי זה שאני יעשה שאת.

נ.ב הרכב הוא סיאט איביזה שלוש דלתות צבע שחור 97 אני מאזור המרכז [גר ביבנה]

למנהלים חיפשתי בלינקיה שבדביק[http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=206183]

אך לא מצאתי מה שאני מחפש ואם יש שם ולא ראיתי אשמח להפניה לנושא בלינקיה.

תודה מראש וחג שמח לכול עם ישראל דוד.

פורסם

באוטודיפו יש מוצרים של SONAX הגרמנית,הם המוצרי דיטיילינג הכי טובים שניתן להשיג-בארץ.

יש לך/אתה יודע לעבוד עם פולישר?

פורסם

מה טווח המחירים שאני ידע כמה כסף לקחת איתי

וכמו שאמרתי חברים באים לעזור לי לעשות את זה לי אין ידע בכלל אבל יש מצב להשיג מכונה אבל אם לא אז איך אני עושה את זה ידני? אשמח לתשובה

תודה מראש דוד.

• תוכן חדש...