Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עצה בבניית בוידעם

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5587 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם הוא ללא חיזוקים (פרופילים) באמצע או לפחות בצדדים, במוקדם או במאוחר הוא יפתח "בטן". אם הוא ישבר או לא, זה כמובן תלוי בגודל הבוידעם, המשקל המועמס עליו (האם הוא נקודתי או מופזר ?) וכו'.

בוידעם בונים חזק ובזול ע"י ג-ב-ס. אם זה בוידעם קטן 1-1.5 מ"ר, כמה פרופילים+ניצבים ופלטת גבס אחת לא יעלו לך יותר מ 100 שקל. היתר זה עניין של עבודה, שפכטלים וכו'.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

תודה על המענה. הבוידעם כבר שם.

כאמור, הוא עשוי מפלטה בעובי 18 מ"מ.

מידות הפלטה הראשונה - 150X75

הפלטה השניה - 122X95

כל פלטה יושבת על 4 תושבות פלדה (בקצוות) ותמיכות של פאנל עץ 7.5*5 (ליתר דיוק 2X3 אינץ') שמקובעות לקירות החלל לאורך הפלטה כולה.

השאלה שוב - בהינתן המידות, כמה משקל יהיה בטוח להעמיס על סוג משטח זה ?

הגבס, לשם גימור בלבד, אולי בעתיד.

51 קג"מ :shock::lol:

פורסם

לאיזה קירות מחוברות התושבות והתמיכות ?

אתה מתאר תמיכות פנל עץ לאורך כל היקף הפלטה. כמה חיבורים יש לתמיכות ? כל איזה מרחק ?

החיבורים לקיר גבס ? עץ ? בטון ?

מהם החיבורים ? דיבל ? ג'מבו ?

אתה לא מוסר מידע, ולכן התשובות שאתה מקבל חלקיות, ועלולות לגרום לקריסה של הבוידעם שלך.

הזהר.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

תודה על הדאגה.

השאלה היתה שאלה פשוטה ויש לה תשובה פשוטה שנמצאת לרוב בטבלאות שמרכזות נתוני עמידות, לפי נתוני הפלטה (עובי X אורך X רוחב), למשקל פר יחידת שטח. זה המידע שאני מחפש ולצערי ידידנו גוגל נותן לי נתונים אמריקאים בלבד, שאותם אני לא יודע לאמוד.

נתון כזה ישמש אותי להערכה לגבי הוספת קורות רוחב תחת הפלטה לנשיאת משקל גדול יותר.

לגבי הקיבוע, צורת הקיבוע וכיו"ב, לצורך העניין ישנם שני דינוזאורים שמחזיקים את הפלטה בפיהם, אחיזה שאינה ניתנת לשחרור :-P

יש למישהו נתונים ?

51 קג"מ :shock::lol:

פורסם

היחידות האמריקניות אכן מבלבלות, אבל בשביל זה יש את גוגל.

אתה יכול לכתוב בשורת החיפוש משוואה להמרה והוא יחשב את זה. אם תכתוב: "XXX pounds in kg"

תקבל את המשקל הרצוי, ובאותה צורה אתה יכול להזין ליברות (lb) ואינצ'ים מרובעים (XXX square inch in square cm)

ו-feet (יענו, ft).

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תוכן חדש...