Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5552 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי את הגליל פילם בכדי שאוכל להשחיר את החלונות האחוריים ברכב שלי,

אחרי שביררתי בכל מיני מקומות ונראה לי מחירים קצת מופגזים בשביל 2 חלונות משולשים...

מישהו יכול להסביר כיצד ניתן לעשות עם זה עבודה יעילה וטובה?

הבחור בחנות אמר לי שכדאי לעשות עם נוזל שמשות, האם באמת כדאי לעשות כך?

כמו כן בתוך הערכה יש גם סכין יפנית שכזו בשביל לחתוך מדויק את המדבקה, ומעין פלסטיק בשביל להוציא את הבועות אויר.

תודה לעונים, שבוע טוב

8)
פורסם

אפשר להסביר לך תאורתית איך עושים את זה.

גם אני חשבתי לעשות לבד אבל ויתרתי על הרעיון, שווה לשלם קצת לבעל מקצוע שיעשה עבודה יפה, לדעתי.

בכול אופן אני יסביר לך שיטה פשוטה ונוחה.

אתה לוקח חתיכה מהפילם שקנית ומצמיד אותו לחלון ימין לדוגמא (בלי להדביק) על הצד הנגדי לצד שאמור להידבק, וככה בעצם זה המידה המדויקת של הצד שכן צריך להידבק לחלון השני.

אתה מנקה טוב טוב את החלון, משפריץ קצת חומר לניקוי שמשות (עם שפריצר של אמא למשל) ומדביק את הפילם על החלון.

בהצלחה.

המון חלקים ותוספות לפולקסוואגן, וג'יפ סופה! 0546615205

פורסם
אפשר להסביר לך תאורתית איך עושים את זה.

גם אני חשבתי לעשות לבד אבל ויתרתי על הרעיון, שווה לשלם קצת לבעל מקצוע שיעשה עבודה יפה, לדעתי.

בכול אופן אני יסביר לך שיטה פשוטה ונוחה.

אתה לוקח חתיכה מהפילם שקנית ומצמיד אותו לחלון ימין לדוגמא (בלי להדביק) על הצד הנגדי לצד שאמור להידבק, וככה בעצם זה המידה המדויקת של הצד שכן צריך להידבק לחלון השני.

אתה מנקה טוב טוב את החלון, משפריץ קצת חומר לניקוי שמשות (עם שפריצר של אמא למשל) ומדביק את הפילם על החלון.

בהצלחה.

תודה, האמת שידיד שלי עשה אצלו ברכב אז הוא אמר שהוא יוכל לבוא לעזור לי בעניין

מאחים גדולים קשה לבקש... אי אפשר איתם :lol:

8)
פורסם

מאוד פשוט, אבל צריך הרבה סבלנות ולא למהר.

לדעתי לא להשתמש בפילים כי אם טטעה לא ניתן לתקן את הגזירה במידה וגזרת קטן מידי.

לקח דף גדול, או בריסטול להניח על החלון הפנימי של הרכב ולגזור לפי המידה.

להניח על הפילים ולסרטט את המידה.

לקחת בחשבון מספר מ"מ נוספים, מכיוון שאינך מפרק את החלון, ומדביק כאשר החלון כמו שהוא, כדי שלא ישארו לך חלקיםללא מדבקה.

לקחת שפריצר ולמלא אותו במים ובסבון ידיים נוזלי, או שמפו ולערבב.

להתיז על החלון את המים עם הסבון ולהדביק את המדבקה, אם לא הגעת לתוצאה טובה להסיר את המדבקה ושוב להתיז מים וסבון עליה ועל השמשה.

ברגע שהמדבקה "מולבשת" על החלון כמו שצריך לקחת כרטיס אשראי/טלכרט (הבנת את הרעיון) ולהתחיל מהחלק העליון של החלון עד למטה כך הבועות אויר והמים ינוקזו מטה, ויאפשרו למדבקה להדבק לשמשה.

לא לעבוד בשמש ולא לחסוך בהתזת מים וסבון.

אם יש לך אפשרות לסיוע של חבר תשתמש בו, כך יהיה לך קל יותר.

דומא של תוצאות לעבודה כזו אתה יכל לראות על רכבי כאן :arrow:

שיהיה בהצלחה, אם יש לך שאלות נוספות אני גם זמינה בהודעות פרטיות.

: )

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
מאוד פשוט, אבל צריך הרבה סבלנות ולא למהר.

לדעתי לא להשתמש בפילים כי אם טטעה לא ניתן לתקן את הגזירה במידה וגזרת קטן מידי.

לקח דף גדול, או בריסטול להניח על החלון הפנימי של הרכב ולגזור לפי המידה.

להניח על הפילים ולסרטט את המידה.

לקחת בחשבון מספר מ"מ נוספים, מכיוון שאינך מפרק את החלון, ומדביק כאשר החלון כמו שהוא, כדי שלא ישארו לך חלקיםללא מדבקה.

לקחת שפריצר ולמלא אותו במים ובסבון ידיים נוזלי, או שמפו ולערבב.

להתיז על החלון את המים עם הסבון ולהדביק את המדבקה, אם לא הגעת לתוצאה טובה להסיר את המדבקה ושוב להתיז מים וסבון עליה ועל השמשה.

ברגע שהמדבקה "מולבשת" על החלון כמו שצריך לקחת כרטיס אשראי/טלכרט (הבנת את הרעיון) ולהתחיל מהחלק העליון של החלון עד למטה כך הבועות אויר והמים ינוקזו מטה, ויאפשרו למדבקה להדבק לשמשה.

לא לעבוד בשמש ולא לחסוך בהתזת מים וסבון.

אם יש לך אפשרות לסיוע של חבר תשתמש בו, כך יהיה לך קל יותר.

דומא של תוצאות לעבודה כזו אתה יכל לראות על רכבי כאן :arrow:

שיהיה בהצלחה, אם יש לך שאלות נוספות אני גם זמינה בהודעות פרטיות.

: )

ל'

תודה ליטל באופן תיאורתי - נשמע לא מסובך מידי..

מקווה שהידיד יוכל בקרוב לבוא לעזור מעט, האח מסרב אומר "זה לערסים", ואני ההפך הגמור מזה! :oops:

נ.ב-

קראתי המון שרשורים חלק אומרים חוקי לחלונות אחורים למרות שלא רשום ברשיון הרכב,

חלק אומרים לא חוקי ובעיות בטסט. הלכתי לאיבוד!

למרות שיש עוד זמן עד הטסט וכו' אבל האם זה באמת כך?

אני מדברת אך ורק על החלונות האחורים 'משולשים' ברכבי. צירפתי תמונה.

194495_160534710671651_100001453682135_363676_555067_o.jpg

8)
פורסם

חלונות נוסעים מאחור מותרים להשחרה.

אסור להשחיר חלון נוסע נהג ושמשה קדמית.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תוכן חדש...