Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5555 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש לי רישיון ועוד מעט נגמר לי המלווה וחסכתי כבר כמעט 16,000 שקל ואני רוצה לרכוש רכב לעצמי.

רציתי לדעת איזה אוטו אתם ממליצים לי,

אני מחפש אוטו שלא יאכל לי הרבה דלק, ושיהיה אוטו יפה

התלבטתי בין כמה רכבים:

שברולט קוואליר

הונדה סיוויק

חשבתי אולי גם עם גולף אבל אני פחות אוהב אותו..

הייתי שמח אם הייתם עוזרים לי לבחור

בתודה מראש,

אילן.

פורסם

מה הדרישות שלך מהרכב ? מה אופי הנסיעות שלך ?

הסכום שאתה מדבר עליו הוא נטו לקנייה ? או שממנו אתה תשלם גם את הביטוח ?

so far so good so what

פורסם

הוא נטו לקניה.

אני לא שונה מכולם, אני צעיר שמחפש אוטו שיעשה הרבה רעש והעיקר הוא בשביל היופי לא אכפת לי מהשאר הדברים,

אכפת לי קצת מהקטע של הדלק

אני לא יודע פשוט מה עוד הדרישות שאני צריך מאוטו...

פורסם

אחרי שתיגמר לך ההתלהבות אתה תבין שהמכוניות שעושות "רעש" בסכומים נמוכים, נתפסות כמכוניות של ערסים מעוטי יכולת.

אתה תסבול הצקות של המשטרה, חלקי חילוף של פח ופלסטיק יעלו לך ביוקר בפירוקים (עניין של ביקוש בכפרים).

כמו כן כדאי לך מאוד לחשוב על עלויות אחזקה לאורך זמן - דברים כמו ביטוח, אגרת רישוי, עלויות חלפים מכניים.

כל זה עולה כסף - ולפי התקציב שלך עושה רושם שאין לך יותר מדי ממנו.

פורסם

מה הכוונה ברעש? אגזוז לחץ? מערכת שמע?

אני גם בדעה של לקנות רכב יותר קטן,כי הוא יהיה הכי חדשים להבדיל מסיויק או גולף.

דבר שני אל תעשה צחוק מהרכב,זה הכי מצחיק לראות רכב קטן,שאין לו שום יכולת ספורטיבית עם אגזוז של 200 דציבל.

תקנה רכב כמו ספייס,פיאסטה,תעשה ישור קו טוב,תקנה מערכת שמע איכותית,ותהנה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

ממליץ לך בחום הונדה סיויק!

אוכלת קצת דלק, חסכונית מאוד, החלקים לא יקרים כמו מרסדס, חזקה מאוד בין ה1600 שיש כיום!

רכב מצויין אין מה לדבר עליו, אבל צריך למצוא אחת טובה ידנית ולא אוטומית, כי אוט הגיר לא נשאר הרבה זמן!

אבל הדיניות אם אתה מוצא משהו טוב אתה לא תחליף כמה שנים טובות!

W520 Alpine. Focal Utopia Mid. Focal utopia tweeter. Focal Utopia Woffer. JBL MS-8. Celestra -DA2K.tru- super billet 6 . 33KX Focal.

by: 2 xs-power

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הרכב הכי כדאי לדעתי שתוכל לקנות בסכום הזה זה אופל אסטרה עד שנת 2000 גרסת ה5 דלתות.

מרווחת, צריכת הדלק טובה גם בגיר האוטומטי, נראית טוב (לדעתי) ובטיחותית.

לדעתי עדיפה ממכוניות קטנות יותר.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
הרכב הכי כדאי לדעתי שתוכל לקנות בסכום הזה זה אופל אסטרה עד שנת 2000 גרסת ה5 דלתות.

מרווחת, צריכת הדלק טובה גם בגיר האוטומטי, נראית טוב (לדעתי) ובטיחותית.

לדעתי עדיפה ממכוניות קטנות יותר.

יש לי רכב בדיוק כזה למכירה..לפי דעתי תהנה ממנו מאוד

שלח לי הודעה פרטית נדבר :wink:

פורסם

בהחלט התעניינת בהכי שמנות שיכולות להיות, חוץ מההונדה.

לדעתי גם סוזוקי בלנו גם יכולה להתאים לך.

וחבר'ה בואו נתבגר ונפסיק לנופף כל אחד ברכב שברשותו, תשימו לב לפעמים לדרישות של האנשים אני ממש לא חושב שהוא יימצא סיויק או קולט במחיר כזה אלא אם הן באמת במצב קשה.

• תוכן חדש...