Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השרשור נעול! רק פותח השרשור וצוות האתר יכולים להגיב
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5569 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז שלום לכולם

אחרי 4 וחצי שנים שאני הבעלים של הבננה הצהובה הזאת , הגיע הזמן קצת לגוון ולשנות

האוטו - 1600 סמ"ק 100 כוח סוס דגם מנוע AKL שנתון 2002 ,ידני יד 3 קניתי את הרכב לפני הצבא ולכן לא נסעתי עליה הרבה , יש עליה ביטוח שמי - רק אני נהגתי ! - קילומטראג 81 אלף !!

כל התיקונים החלפות וכדומה נשמרו ! ספר הטיפולים של הרכב מכליל בתוכו קבלות מאז שאני בדקתי את הרכב לפני הקנייה ועד היום(יש הרבה קבלות :-D)

פלוסים:

-קילומטראג' נמוך

-ג'אנטים

-יוקוהומה C דרייב ספורטיבים חדשים !

-אחרי טיימינג , מצבר ואלטרנטור חדשים ! = שקט לעוד המון המון שנים

-טופל בג.ג.ג מורשה ועבר למוסך רון מומחה

-בקליות שחורות מהממות מE&A

-פילטר פתוח מקצועי של חברת העל SIMOTA בצבע כחול

-דוד אחורי בבנייה עצמית עובר מבחן CO2 ונותן צליל מטמטם

(הקונה יקבל גם את האגזוז המקורי וגם את הפילטר אוויר המקורי של הרכב)

-מערכת סטריאו חדשה - SONY עם חיבור ישיר לאייפון ולכל MP3 וDISKONKEY נותנת צליל חזק ואיכותי

-רמקולים 6X9 צהובים 220 וואט של פיוניר (כל מי ששמע את המערכת חושב שיש לי שם מגבר ובאס ומה לא , ובעצם אין ! נקי רק הרמקולים של פיוניר המערכת ויש לאיביזה טוייטרים מובנים ורמקולים בדלתות הקדמיות מאוד איכותיות , איש סאונד אמר לי שהאיביזה היא מכונית אקוסטית לגמריי )

-טסט עד 2012 אפריל ככה שיש עוד הרבה זמן שאני שילמתי עליו לנהוג עם האוטו

-נורות דאימונד וייג'ן + לדים מיוחדים = דמוי קסנון בלי לסנוור ובלי להציק, נותן תחושה של רכב 2010 , הגוון כחול עדין ויפה.

*אופי - האוטו הזה זריז הוא יחסית קל משקל עם מנוע 1600 ויש לו המון כוח , האיביזה חסכונית ! וגם נותנת לך את האופציה לבצע עקיפה בבטיחות ולהאיץ במהירות .

מינוסים

-לפני 3 שנים החלקתי בכיכר בחורף ונתקעתי במדרכה , על פי השמאי של שלמה סיקס "קצה שילדה מינורי 5.5% ירידת ערך"

כמובן שיש לי את הקבלה על התיקון וכו'

לסיכום - אוטו מהנה יפה צעיר , חסכוני ונושך שצריך אני מרוצה ממנו עד השמיים על הירידת ערך אני מוסיף את כל התוספות ועצם העובדה שאין עוד איביזה עם 81 אלף קילומטר שלא נדבר שהיום מכוניות ש3 שנים על הכביש יש להם את אוטו קילומטראג' במצב הטוב, האוטו שמור אני לא מעשן ! אין כלבים ! פשוט מלוקק

והמחיר הוא : 32,000

0546335046-בן

והנה תמונות

yzzg1mjhxman.jpg

womzyqhlzmit.jpgzyj3nkzt05gk.jpg

a%3E

• תוכן חדש...