Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5568 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, לפני כמה חודשים קיבלתי "התקף פוזה" ולקחתי רוורס בפול גז, מה שלא שמתי לב לפני כן שכדי להסתובב צריך לעשות רוורס בעדינות כדי לא להידפק מאחורה, ואני נתתי פול גז ודפקתי חזק מאוד את המדרכה, הרגשתי שפצצת אטום נופלת על האוטו, ממש בום חזק.

יצאתי מהאוטו ולא היה שום דבר, לא פגיעה בטמבון ולא בשום מקום אחר, גם לא למטה באיזור האגזוז(למראית העין כמובן).

ואז אחרי שבוע-חודש התחילו רעידות מטורפות בנסיעה, לא רעידה של האוטו, אלא שמיעה של רעידות.

לדוגמה אני מכניס לR האיזור של האגזוז רועד בצורה מטורפת עם רעשים מוזרים, זה קורה לפעמים בD אבל הרוב בR, מה שנראלי מוזר, איך זה קשור לגיר?עכשיו אמרו לי שהאגזוז התעקם בבדיקה, ואני שואל אם הוא עובר טסט ככה?והאם האוטו סובל כשנוסעים איתו ככה או שסך הכל רק הרעשים מפריעים ואין נזק מכני שידפוק ת'אוטו יום אחד?

תודה רבה !

פורסם

מה זה חשוב האם הרכב יעבור טסט או לא? לא מפריע לך העניין של הרעידות או שמה יש נזק רציני למערכת הפליטה? גד לאגזוזן או מוסך לבדיקה.

פורסם

יכול להיות שדפקת תושבת.

don't drive faster than your guardian angel can fly

ההונדה סיויק מטוס.

הונדה סיויק שנת 97 אוטומטית,, מאוד מהירה
פורסם
יכול להיות שדפקת תושבת.

בהחלט יותר בכיוון הזה המנוע מחובר מאוד חזק לדאון פייפ ואם נכנסת ישירות יש מצב שגרמת נזק בכלל באיזור הקדמי תחתון של הרכב

• תוכן חדש...