Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5528 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

יש לי סיאט איביזה 1.6 הדגם 100 כוח שנת 2001 .

ביום חמישי רכשתי מ &a קיט הנמכה (רק קפיצים‏)‏ של חברת v-maxx .

הקיט הורכב במוסך והאוטו לא ירד בגובה בכלל .

שאלתי חבר שיש לו קצת ניסיון בנושא והוא אומר שצריך לחכות זמן בהרך חודש עד שהאוטו יורד , והקפיצים מדגמשים.

מישהו יכול לעזור ולתת לי הסבר ברור לתופעה ?

תודה מראש יקיר!‏

פורסם

מדדת את הרכב לפני ואחרי החלפת הקפיצים?

יתכן שאתה לא רואה את זה בעין כי 3.5 ס״מ זה לא הרבה.

במקרה אני אתמול התחלתי התקנה של קיט וויתק 3.5 ס״מ לגולף דור 4 שנת01 ואני רואה הבדל משמעותי בין החלק האחורי שהוחלף לבין החלק הקדמי שעוד לא הוחלף (בינתיים) ואנשים אחרים שרואים את הרכב לא מבינים מה אני רוצה.

המון חלקים ותוספות לפולקסוואגן, וג'יפ סופה! 0546615205

פורסם
שלום

יש לי סיאט איביזה 1.6 הדגם 100 כוח שנת 2001 .

ביום חמישי רכשתי מ &a קיט הנמכה (רק קפיצים‏)‏ של חברת v-maxx .

הקיט הורכב במוסך והאוטו לא ירד בגובה בכלל .

שאלתי חבר שיש לו קצת ניסיון בנושא והוא אומר שצריך לחכות זמן בהרך חודש עד שהאוטו יורד , והקפיצים מדגמשים.

מישהו יכול לעזור ולתת לי הסבר ברור לתופעה ?

תודה מראש יקיר!‏

אם הרכבת קיט הנמכה אין סיכוי שהאוטו לא ירד

אם תחכה חודש והאוטו ירד - מכרו לך קפיצים דפוקים, קפיצים זה לא נעליים או ג'ינס - זה לא מתרחב עם הזמן (או שוקע, למעט אחרי שנים, בגלל עייפות החומר, ובכל מקרה לא אמור לקרות בקפיצים חדשים)

לדעתי - השווה את הרכב שלך עם רכב זהה שלא מותקנת בו הנמכה כזו.

למי שהעיר לגבי 35ממ הנמכה - 35 מ"מ זה המון.

והערה אחרונה - אם ברכב היתה מותקנת מערכת סטריאו רצינית ששוקלת המון, סיכוי טוב שהקפיצים המקוריים שלך היו עייפים ושקעו מעצמם, ולכן זה נראה כאילו קפיצי ההנמכה לא עושים שום הבדל.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

לפי דעתי הקפיצים הקודמים שלך היו עייפים ולכן אתה לא רואה כמעט הבדל עם הקיט החדש.

אני חושב שאת ההבדל אתה תוכל להרגיש ביציבות הרכב ובקשיחות שלו.

פיאט קופה 16VT - כי לא היה תקציב לפרארי

פורסם

יכול מאד להיות גם שהקפיצים הקודמים היו חתוכים,

כך זה היה אצלי ברכב, כשחאפרים חושבים להנמיך אז הם חותכים את הקפיצים.

ליום יום: Alfa Romeo 147 2.0 TS 2002 with 4 Koni & 30mm MAD lowering springs

לאישה: Alfa Romeo Mito Multiair 135HP 2014

לנשמה: Lancia Delta GTi.e 2.0 16v

פורסם

אני לא מבין דבר אחד. ביצעת התקנה של מוצר כלשהו, אצל סדנה שמוכרת ועם ניסיון מוכח.

אתה לא מרוצה מהתוצאה, ולפי מה שאני מבין כבר פנית לסדנה, והם ביקשו שתגיע ושיבדקו לך את הבעיה.

לא נפנפו אותך, לא אמרו לך לא מכירים אותך ושום דבר מהסוג הזה.

אז עם כל הכבוד, אני לא מבין מה מטרת הפוסט הזה.

אם במקרה והיית חוזר שוב ושוב לסדנה, והיו מורחים אותך עם תשובות לא רציניות או סתם רוצים לנפנף אותך, אז מילא.

אבל הבחור כבר ביקש ממך להגיע לבדיקה חוזרת בשביל לפתור את הבעיה.

שונא גזענים !.

פורסם
אני לא מבין דבר אחד. ביצעת התקנה של מוצר כלשהו, אצל סדנה שמוכרת ועם ניסיון מוכח.

אתה לא מרוצה מהתוצאה, ולפי מה שאני מבין כבר פנית לסדנה, והם ביקשו שתגיע ושיבדקו לך את הבעיה.

לא נפנפו אותך, לא אמרו לך לא מכירים אותך ושום דבר מהסוג הזה.

אז עם כל הכבוד, אני לא מבין מה מטרת הפוסט הזה.

אם במקרה והיית חוזר שוב ושוב לסדנה, והיו מורחים אותך עם תשובות לא רציניות או סתם רוצים לנפנף אותך, אז מילא.

אבל הבחור כבר ביקש ממך להגיע לבדיקה חוזרת בשביל לפתור את הבעיה.

ברשותך אני אוסיף ואומר שפרסום שם העסק (המוערך והמכובד כשלעצמו) בגוף הת'רד אינו מוסיף דבר כל עוד בעל הבית הראה נכונות לעזור.

הבוז לך.

פורסם

חבר'ה אולי דיי להיות כלבי שמירה של בעלי העסקים כאן , אתם מפספסים פה את הפואנטה (אני מרוצה מאוד מE&A )

כל פיפס קטן שמישהו מזכיר שם של עסק עם קונוטציה שלילית בתוכן , זהו כול כלבי השמירה קופצים ונובחים .

הבן אדם השקיע כסף +זמן , ותוצאה לא כמו שציפה , אבל הוא לא בא בטענות לE&A הוא פשוט רוצה להבין למה קפיצים A לא נותנים לו תוצאה B

אולי .. ככה זה אמור להיות ומישהו מהפורום ירגיע אותו ויגיד לו - שזה בסדר ולא אמורים לראות ממש שינוי

הבן אדם סך הכל רוצה לשמוע דעות של אחרים , הוא לא השמיץ ולא כלום , נמאס שכל פוסט שכותבים פה צריך ללכת על קצה הבהונות ולהיזהר לא להכניס שם של בעל עסק כאשר הפוסט לא מלקק לאותה עסק אלה מעלה שאלות.

פעם הבאה שמישהו יתקין את הקיט ויהיה לו את אותה תוצאה הוא ידע שיש א-מענה אצל הסדנה ב-שזה אמור או לא אמור להיות ככה.

לסיכום - שחררו קצת מהרצועה ותנו לאנשים לשתף את מה שיש להם על הלב מבלי לנבוח כל הזמן

פורסם

הבולמים המקוריים הם normaly open ?

כלומר כשהם מפורקים מהרכב הבולם במצב פתוח?

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

אני יכול רק להוסיף לת'רד הזה (שחלקו מיותר )

הוא שצריך לקחת בחשבון כמה דברים שקונים קיט קפיצי הנמכה

הדבר החשוב ביותר הוא שכאשר אתה קונה קפיצי הנמכה של 35 מ"מ הנמכה

הוא שההנמכה הזאת נמדדת על רכב חדש בעל בולמים וכריות בולם חדשות

ולא על רכב בן 10 שרוב הסיכויים הם שהבולמים שלו כבר לא באורך המקורי

הדבר השני הוא שקפיצי הנמכה תופסים את ההנמכה האמיתית אחרי בערך שבוע ימים

(יורדים בערך עוד חצי ס"מ אחרי היומיים הראשונים )

חוץ מכל אלה , קפוץ לאביחי - אם יש בעיה (ולדעתי אין ) הוא יפתור לך אותה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5528 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...