Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5597 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

בשעה טובה ומוצלחת החלטתי לעבור למחשב נייד.

עקב ניידות גבוהה אני מעוניין במיני, והיות ואני קונה דגם נתון (במבצע) אני מבקש את עזרתכם בווידוא שאינני קונה משהו גרוע/מיושן מידי. להלן המפרט:

חברה: סמסונג.

כ' מסך: אינטל GMA3150.

רזולוציה: 1024 על 600.

מעבד: אינטל אטום 450N, 1.66 GHZ.

זיכרון: 1ג'יגה, 2DDR.

ד' קשיח: 250 ג'יגה.

מ' הפעלה: ווינדוז 7.

סוללה: 6 תאים.

ווירלס: תקן N.

יש BLUETOOTE, מצלמה מובנית, מיקרופון מובנה, 3 חיבורי USB, ו-VGAׁ (?).

המחיר: 1620 ש"ח.

השימושים העיקריים שלי הם משרדיים פשוטים - וורד ואקסל וכן גלישה מחוץ לבית.

אודה על חוות דעתכם, גם לגבי עצם ההחלטה על מיני ולא רגיל - חסרונות שלא חשבתי עליהם.

תודה רבה!

פורסם

במחיר כזה אתה יכול לקנות מחשב עם מעבד 550 (ליבה כפולה) וזכרון DDR3. כל שאר המפרט סביר.

דני

פורסם

ממליץ על הASUS 1015PEM

http://pcholic.yalla.co.il/?view=products&id=260310&category=60330

נמכר אצלי בחנות ב1799, מעבד N550 זכרון 1 גיגה, כונן 250, חלונות 7 STARTER, סוללה חזקה במיוחד.

תוספת זכרון ל2 גיגה ב100 ש"ח.

חסרון במיני זה גודל המקלדת וגודל המסך מבחינתי, אלו החסרונות הגדולים ביותר.

אח"כ רק נכנס כח העיבוד אבל זה לא קריטי למטרות משרדיות.

אם נכנס בתקציב, שקול אולי מחשב 12" או גדול יותר אם החסרונות האלה מפריעים לך. אם לא, אז לא נורא.

אני מכיר אנשים שמשתמשים ב10" שלהם גם כמחשב משרדי שמחברים אותו לתחנת עגינה במשרד ולמסך גדול.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

החיסרון בכל מחשב במחיר הזה הוא ארגונומיה מעפנה , איכות מסך מזעזעת ואיכות הרכבה מחפירה.

מצד שני - אתה מקבל בדיוק מה שאתה משלם עליו.

הכח עיבוד הוא אכן לא באמת המגבלה , רוב האנשים לא ישימו לב בעבודות משרדיות גם אם היה להם פנטיום 4 מלפני 6-7 שנים , העיקר שיהיה מספיק RAM.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

אודה על חוות דעתכם, גם לגבי עצם ההחלטה על מיני ולא רגיל - חסרונות שלא חשבתי עליהם.

החיסרון בכל מחשב במחיר הזה הוא ארגונומיה מעפנה , איכות מסך מזעזעת ואיכות הרכבה מחפירה.

בנוסף למה שLiviur רשם, למאט אולי IPAD (יאמר לזכותו: המסך שלו מעולה, הרי זה IPS ובנוסף אפשר להגדיל בקלות כל טקסט), מסכי 10" גורמים לי לכאבי עיניים, למרות שבחלק מהם המסך איכותי למדי (למשל אהבתי את המסך של LENOVO עם תאורת LED - אבל הכל קטן מידי, מערכת חלונות פשוט לא מותאמת כמו שצריך למסכים קטנים).

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

ליביו

אם כך זה בסדר, רציתי לוודא שאינני מקבל פחות ממה ששילמתי. נראה לי שהחיסרון העיקרי הוא הגודל אבל הוא מתקזז עם יתרון הניידות, וכנראה אאלץ להתרגל (לא נורא, עבדתי שנים עם פאלם).

תודה רבה לכולם!

פורסם

הגודל הוא לא חסרון , להפך

וכשעושים את זה כראוי מקבלים מחשבים נפלאים (תעיף מבט על הסוני Z בגודל 11" או על המקבוק אייר 11" או אפילו על הAlienware M11 של דל) בעלי כח עיבוד מעולה וSSD שמטיס את הביצועים שלהם מעבר לרוב השולחניים.

הבעיה? הם עולים כמו 3-4 נטבוקים.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

• תוכן חדש...