Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אופל רקורד 71 - כן או לא?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5558 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מאד מקווה שאתה יודע לאן אתה נכנס- החלודה שצילמת מאד קשה, וסביר להניח שלא רק במקום אחד! אני לא מתחיל אפילו את השיפוץ של האסקורט שלי בגלל שיש שם כמה כאלה!:-(

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
אני מאד מקווה שאתה יודע לאן אתה נכנס- החלודה שצילמת מאד קשה, וסביר להניח שלא רק במקום אחד! אני לא מתחיל אפילו את השיפוץ של האסקורט שלי בגלל שיש שם כמה כאלה!:-(

החלודה הרצינית היא במשקופים הקדמיים. יתר החלקים במצב סביר ביחס לאוטו 71 שלא זז 8 שנים.:loco:

פורסם
החלודה הרצינית היא במשקופים הקדמיים. יתר החלקים במצב סביר ביחס לאוטו 71 שלא זז 8 שנים.:loco:

לא מספיק לך המשקופים הקדמיים? הקורות מסביב לשמשה הקידמית לפחות בסדר?:roll:

בכל מיקרה- בהצלחה, אין דבר שאי-אפשר לסדר, הכל עניין של רצון, יכולת ו...כסף.8)

דרך אגב- זה לא האוטו מהרצליה?

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

או ..........

רכב חביב ביותר ,

לטעמי , אל תבהל מהחלודה , וגם תלוי במחיר המבוקש .

פחחות תעלה אלפים טובים , קח בחשבון ואל תתחיל מתשלום של הרבה אלפים בקניה

(אלא בודדים ) .

רוב ההשקעה באה אחר כך השיפוץ .

הרכב נראה שלם , שווה שיפוץ , וייתן תמורה נהדרת בנהיגה וגם נראה מעולה .

ו.... נכון , יש לנו אחד כזה בצפון במצב מעולה .

הינה ...

DSC_2262.JPG

מוריס 10 שנת 1939

רובר P2 16 1947 (בתהליך שיפוץ)

וסרשטיין דרור

פורסם

דרור, של מי היפיפייה הזו ?! :wink:

למרות שאני לא כל כך נייטרלי, בלשון המעטה, אגיד שהרכב הזה הוא פשוט מקסים. נהיגה בו היא שיוט אמיתי על הכביש. לא מדובר במכונית ביצועיסטית (בדגם ה 1.7), אבל שילוב בין מיתלים סופר רכים ונוחים, מרווח עצום בתא הנוסעים ותנוחת נהיגה משובחת, יוצרים מכונית שנהיגה בה היא כיף אמיתי. המנוע אומנם עצל, אבל אין כלל בעיה לצאת לטיולים כשהאוטו עמוס בארבעה חמישה אנשים ולעלות בעליות.

בטיול האחרון עם חברי שישישרון היא צלחה בכבוד רב את העלייה לגולן ולא ביישה חברות גדולות וצמאות מאמריקה 8)

האופל נמצאת אצלנו כ 35 שנים, שירתה נאמנה את כל חברי המשפחה ותמיד היתה אהובה, אם עוד אחת כזו תחזור לכביש, לי באופן אישי זו תהיה שימחה גדולה !

IMG_4234.jpg

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם
:wink::wink: מצטרף ובהצלחה בשיפוץ.

תודה למאחלים.

אובכן,נפלה החלטה ללכת על הפרוייקט.:brickwall:

מישהו מכיר מכונאי שיכול לבדוק גיר אוטומאטי 3 הילוכים?

פורסם

גבי! בשעה טובה.

שיהיה המון בהצלחה! 8)

יום אחד גם לי תהיה אוסטין אלגרו 1.3 שנת 78,

עם תא נוסעים אפוף עשן ומאורר שחותך אצבעות... :roflmao:

ורדה הוריאנט *כבר לא* מחכה לחלקים מברזיל... (הגיעו בשלום)

פורסם
גבי! בשעה טובה.

שיהיה המון בהצלחה! 8)

בטל בטל בטל!!!

בסוף לא ייצא לפועל,לצערי.

כל הרצפה רקובה,עלויות מטורפות ולא בטוח בר ביצוע.

חבל כי מאד רציתי...:-(

פורסם

מזל שקלטת את זה בזמן- אני ראיתי את זה כבר מהרגע הראשון, לא רציתי לבאס אותך...:oops: אומנם אכן האוטו נראה יפה ויש לו את כל החלקים והכל- אבל מה כל זה שווה כאשר הוא צריך שיכום רציני ביותר של הפח?:?:cry: האוטו במצב כזה אפשר לדעתי הבלתי-קובעת לקחת במיקרה של: קבלה בחינם (כמה מאות שקלים עדיין בסדר), ומקום/יכולת עצמית, ואני חוזר: עצמית להרים כזה פרוייקט, או רצון מאד חזק להיות בעלים של האוטו המסוים בשילוב עם יכולת הכלכלית רצינית. מצטער חבר- אני יודע בדיוק על מה אני מדבר, אני חי בסרטים האלה כבר מספיק זמן...:cry:

פורסם

הרכב במקרה מהרצליה?

אני בשביל להכנס לכזה פרויקט צריך להשאיר בצד לפחות 25K ש"ח לפחחות ומומלץ גם רכב נוסף לחלקים כי אין כמעט חלקים להשיג בארץ.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

• תוכן חדש...