Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בגדים מאיביי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5317 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם הכוונה היא שאין תווית בכלל?

או שהתווית בצבע אחר?

יש סדרות של ליוויס שהתווית היא בצבע לבן (קורדרוי וכל מיני סדרות מיוחדות)

לפעמים גם יש ג'ינסים שעל התווית האדומה לא רשום LEVIS אלא רק trademark עם האות R (וזה על מנת שיהיו להם זכויות יוצרים גם על התווית עצמה, ולא רק על תווית שכתוב עליה ליוויס).

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מתעלק - איך מגיע משלוח USPS ? אם זה דבר קטן שנכנס במעטפה אז ראיתי שזה מגיע היישר לתיבת הדואר (בלי מעורבות של אתר הדואר בכלל,כי עוקבים [בערך] עם האתר מארה"ב)

מה קורה בהזמנה של דבר גדול יותר כמו ג'ינס,2-3 חולצות והלאה?

שליח מביא לי עד הבית? או שמשאירים פתק עם פרטים ואז צריך לנסוע לאיזה מוקד חלוקה שלהם ?

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

USPS זה דואר ארה"ב, זו אינה חברת בלדרות כמו UPS או FEDEX. עקב כך משלוח שמגיע ארצה דרך USPS מועבר ללקוח דרך דואר ישראל.

חלק מהחבילות עוברות תחילה דרך המכס וחלק לא, עניין של מזל.

החבילות גדולות כמו בגדים מועברות הישר לסניף הדואר השכונתי שלך (דרך מרכזי מיון עירוניים), אז תקבל לתיבת דואר פתק לבוא לקחת את החבילה.

אם החבילה תחוייב מכס ו/או מע"מ, על התפק שתקבל יהיה רשום סכום שצריך לשלם בדואר תרם קבלת החבילה.

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

אין בכלל תווית לא לבן ולא אדום

אין כלום זה אומר שזה חיקוי ? כי לא נתקלתי בגינס לוויס ללא תווית אדומה בכיס האחורי

שאר סימני הזיהוי מצביאים על אורגינל

על הסוגר של הרוכסן יש ליווס ועל הכפתורים מבפנים רשום את הסימון הנכון רק אין תווית אדומה

http://us.levi.com/product/index.jsp?productId=3789397&

הזמנתי את הדגם הזה ומופיע התווית האדומה גם אצל המוכר בתמונות שהוא פירסם מופיע התווית האדומה אך הוא לקח תתמונות מהאתר של לוויס

בנוגע למשלוח זה הגיע במעטפה של USPS ואז עוד מעטפה של USPS עטוף טוב ומשלוח מהיר תוך שבוע

קשה באימונים קל בים

פורסם

ואוו נראה ממש טוב ובמחיר זול

איך יודעים את המידה? יש איזה טבלה?

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

יש מוכרים יותר זולים ממנו שמוכרים גינס לוויס

המוכר הספציפי הזה עוד מציין במודעה שזה אורגינל מבאס שאין את התווית האדומה מאחורה

נראה מה הוא יענה לי לגבי המקוריות של הגינס

הזמנתי עוד גינס לוויס ממוכר יותר זול שגם הוא מבטיח שזה אורגינל והפעם שאלתי אותו אם יש גם תווית אדומה

הבטיח שכן

מהמוכר הראשון יצא לי הגינס 245 שח {ניתן לבחור במשלוח יותר זול }

http://www.ebay.com/itm/NWT-Authentic-Mens-Levis-510-Super-Skinny-Jeans-Many-Washes-30-31-32-33-/160654704738?pt=US_CSA_MC_Jeans&vti=Bottoms+Size+%28Men%27s%29%0929&hash=item6b1c3a52c5

מהמוכר הזה יצא לי 213 שח

היתרון הוא שניתן לבחור גם את אורך הגינס ולא הסטנדרט בארץ שזה 32

לגבי המידה בכל הגינסים של הסקיני אני מידה 28 הלכתי לחנות בקניון איילון גינס בר ומדדתי גינס לוויס מדגם 510

וראיתי שאני מידה 29 והזמנתי

זה בדיוק המידה שלי בלוויס

קשה באימונים קל בים

פורסם

מבחינת מידות, אני מידה 40 במכנס, 30 פה, יש מכנסיים שהם 29 ויושבים בול ויש כאלו שרק 32 עולה עליי.

מכיוון שהורדתי הרבה במשקל בחודשיים, ירדתי ממידה 34 ל30, קניתי ערמות של ג'ינסים, באפלו יושבים על הגוף מעולה, באיזור ה40-50 דולר לחתיכה בהשוואה ל110 במייסיס, כנ"ל טרו רליג'ן.

ולגבי איכות שלל ג'ינסים לTNT יש ג'ינסים מאוד איכותיים, יש לי אחד שרכשתי בארץ לפני 8 שנים, יושב פצצה ואין עליו שריטה למרות שאני לובש אותו הרבה, ממש הרבה. אני חולה על הג'ינס הזה.

haters will hate

פורסם

בחנויות שמוכרים גינס לוויס המחיר של גינס לוויס נע בין 500 ל 600

באייבי קונים 2 ועוד נשאר עודף

אם היו מתמחרים את מחיר גינס לוויס בחנויות ב350 הייתי קונה בארץ

גם אם אפשר לקנות באייבי בזול יותר

אבל החנויות מגזימות במחיר

קשה באימונים קל בים

פורסם

עידכון התכתבות עם המוכר :

כאשר קיבלתי את הגינס ישר שמתי לב שאין את התווית האדומה מאחורה

אז שלחתי למוכר הודעה בצירוף התמונה

אז הוא ענה לי שהוא לא מוכר מזוייפים ולהעיף מבט לראייה על הפידבקים שלו

אז עניתי לו שבמודעת המכירה שלו יש את התווית האדומה ואצלי אין תתווית

אז תראו מה ענה לי

Hello, I did not want to say that the photos you sent were either altered or not of the Levi's that I sent you. But, How is it possible that I have sold thousands of Levi's and have hundreds of Levi's in my inventory - All with Levi's tab on the back pocket - and you got the only one without a tab. That just does not seem possible. You questioned me about the jeans being "Original" before you purchased - and now you are saying I sent you a "Fake" - I find this curious also. I have never in 7 years of selling on ebay been accused of selling Fakes. You can obviously see by my feedback that I am a "Top Rated Seller" with 100% positive feedback - I DO NOT sell Fakes. Send the jeans back. The return address is: Diane Paul, 37 Lawrence Lane, Turnersville, NJ 08012, USA. I will refund you when I receive the jeans. Thank You.

אני לא שיניתי את התמונות כמו שקיבלתי ככה צילמתי וזה הגינס שלו .הוא הראשון שקניתי אי פעם גינס ממנו באייבי

לא יודע אם שווה לשלוח לו בחזרה {תלוי במחיר המשלוח}

לפני קנייה ממישהו אני תמיד שואל אם זה מקורי זה לא צירוף מקריים

קשה באימונים קל בים

פורסם

משלוח חזרה לארה"ב יעלה לך כמה עשרות דולרים.

האם יכול להיות שהתווית פשוט נתלשה בזמן המשלוח?

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם

^^

אפשר לסכם את המקרה שלך ושל איביי בכלל במשפט הידוע: if it sounds too good to be true it probably isn't

אין מתנות חינם, כמו שחולצת HUGO BOSS / cK מקורית לא תעלה לך 20 דולר, כך גם לא מכנס מקורי של LEVIS או של כל מותג הלבשה אחר.

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

אם מדובר בקולקציה ישנה אין שום סיבה שהמחירים לא יהיו ברמה שהבחור כאן שילם. לצורך העניין, באתר של ליוויס מחירם הוא 44 דולר, והמחיר באתרים הרשמיים תמיד גבוה יותר.

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם

על הגינס שילמתי 45 דולר ומשלוח עוד 17 דולר

סהכ יצא לי 247 שח

יכול להיות שבאמת נתלש התווית

אני לא ישלח לו בחזרה ופידבק חיובי הוא יקבל

אבל להאשים אותי שאולי זה לא הגינס שלו ואולי ערכתי את התמונה בשביל להסיר את התווית זה עוד לא קרה לי

קשה באימונים קל בים

פורסם
מישהו יודע על חנות שמוכרת מדים של Star Trek במידות נורמליות?

לא מכיר אישית, אבל נסה כאן.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...