Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5564 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

ברשותי פונטו ספייס דגם אוטומט שנת 2002 ולפי המחשב רכב הוא מראה לי שהאוטו אוכל 1 ל 12 אני לא הסתמכתי על המחשב ולכן עשיתי 2 בדיקות מדוייקות כמו שאומרים כאן בפורום ואכן המחשב רכב לא טעה זוהי הצריכה שלי ולדעתי 1 ל12 זה הרבה בהתחשב בעובדה שאני לא בולם ומאיץ במהירות אני לא עובר את ה 2500 סלד איך תיתכן צריכה כזו גבוהה ? ואיזה חיישנים אחראים על הצריכה של הדלק ? המנוע במצב מצויין הפלאגים והכל חדש אחרי טיפול גדול

פורסם

הכל תלוי באילו דרכים ובאיזה תנאים אתה נוסע בדרך כלל. אם רוב התנועה שלך היא בפקקים/דרכים עירוניות אז זו צריכה טובה. אם אתה נוסע בדרכים בין עירוניות בדרך כלל אז כבר זו בעיה שדורשת בדיקה.

פורסם

זה תלוי בתנאי הדרך עירוני או בין עירוני, לי יש פיאט פונטו ספייס ידני והיא עושה לי 12 ק"מ לליטר אבל בנסיעות עירוניות בלבד

פורסם

דבר ראשון רוב נסיעותי הם בין עירונייות ודבר שני זה גיר טיפטרוניק ככה שההפרש בין נסיעה עירונית לבין עירונית הוא מזערי ביותר ושאלתי אנשים שיש להם רכב כמו שלי והוא אוכל 1 ל 15 ואני גם משער שהם לא נוסעים יותר רגוע ממני ככה שאם אני יסע כמוהם האוטו שלי יאכל יותר

בקיצור יש איזשהוא חיישן שאחראי על הצריכת דלק ?

ועוד שאלה האם איפוס מחשב יכול לשנות את הצריכה ?

פורסם

חיישן למבדה זה חיישן שמחובר לאגזוז אם הוא לא תקין אז הוא משפיע על כמות הדלק, אבל כל עוד שאין מנורת מנוע אז הכל תקין

ולא נראה לי שריסט יעזור וסתם חבל הכסף

• תוכן חדש...