Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5553 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

יש לי סופר לנסר 97' אוטומט, תיבת ההילוכים מעבירה הילוכים בצורה קצת קפצנית, אבל עם זה אני חי...

לאחרונה קרה שכאשר נסעתי נסיעות ארוכות מחוץ לעיר, ובעיקר כאשר האצתי וההילוך ירד לשלישי ולשני בסל"ד גבוה, תיבת ההילוכים נתפסה על הילוך שלישי עד סוף הנסיעה.

במקרים שבהם עצרתי בדרך ונתתי לרכב להתקרר למשך 15 דק' התיבה חזרה לפעול כשורה.

אין לי קולר חיצוני לגיר, יש מספיק שמן בתיבה (בדקתי כאשר הרכב קר וחם), ובנוסף השמן של הגיר שחור ויש לו בועות לבנות.

האם טיפול החלפת שמן ופילטר שמן + כיוון תיבת ההילוכים יכול לעזור או שאני צריך להכין את חשבון הבנק שלי להוצאה רצינית?

בברכה,

אסף.

פורסם
שלום רב,

יש לי סופר לנסר 97' אוטומט, תיבת ההילוכים מעבירה הילוכים בצורה קצת קפצנית, אבל עם זה אני חי...

לאחרונה קרה שכאשר נסעתי נסיעות ארוכות מחוץ לעיר, ובעיקר כאשר האצתי וההילוך ירד לשלישי ולשני בסל"ד גבוה, תיבת ההילוכים נתפסה על הילוך שלישי עד סוף הנסיעה.

במקרים שבהם עצרתי בדרך ונתתי לרכב להתקרר למשך 15 דק' התיבה חזרה לפעול כשורה.

אין לי קולר חיצוני לגיר, יש מספיק שמן בתיבה (בדקתי כאשר הרכב קר וחם), ובנוסף השמן של הגיר שחור ויש לו בועות לבנות.

האם טיפול החלפת שמן ופילטר שמן + כיוון תיבת ההילוכים יכול לעזור או שאני צריך להכין את חשבון הבנק שלי להוצאה רצינית?

בברכה,

אסף.

עזרה, מישהו?

פורסם

שלום.

קשה לי להאמין שאין לך קולר חיצוני לגיר אלא אם הורדת אותו בעצמך, הסיבה היא שבשנתון שלך היבואן הוסיף בעצמו לכל הדגמים את בקולר הנ"ל בגלל בעיות בגיר משנים קודמות.

תבדוק אם צמוד לרדיאטור הקירור ברכב שלך צמוד רדיאטור קטן , זהו הקירור החצוני שלך.

לעניין הבעיה שלך, בשלב הראשון הייתי מחליף שמן גיר ופילטר.

יותר מזה, יתכן כי כפתור ה HOLD נתפס או משהו בסגנון.

בהצלחה.

הפשרה של היום היא הנורמה של מחר

פורסם

לפי מצב נוזל הממסרה רצוי להחליף נוזל ממסרה אוטומטית .

ואח"כ טיפולים והחלפה לפי הוראות היצרן , כל כ 3 שנים או 45-50.000 ק"מ .

אני מצרף , הודעה קודמת, לגבי טיפולים - יונדאי ומיצובישי .

אקסנט , גטס ,סונטה , מיצובישי גאלנט, " סופר לנסר " - תואם לטיפולים ב " כריזמה "

אפשר לפנות למחלקה הטכנית של " כל מוטור " היבואנים, לבקש, ספר רכב, או טופס שגרת טיפולים, טל' 03-9154444

רצוי שתזמין ספר רכב מהחברה - לא כל המוסכים הרגילים , מעודכנים בשגרת הטיפולים .

שמן כל 15K - או שנה, הקודם בניהם. ( חצי סינטטי - 40 - 10 ) או 15-40 - פילטר מקורי. או חליפי ( MANN ) בלבד.

פילטר אויר כל שלושים אלף (אבל מומלץ לנקות כל 15K) - או שנתיים .

פלגים כל 30K - או שנתיים .מיועד לפלגים רגילים ( לבדוק סוג הפלגים שהותקנו בטיפול הקודם )

בדיקת בלמים , ובדיקה כללית למרכב , ומערכת ההגה .

מערכת קרור כל שנתיים - נוזל קירור איכותי - אפשרי פרסטון ירוק .או מקורי - ( החלפה חלקית ) כ 4 ליטר .50-60 ש"ח .

- ממסרה אוטומטית -

נוזל ממסרה ATF סינטטי בלבד , בתקן SP 3 - החלפה חלקית כל 45K - סינטטי מלא בלבד - לא דקסרון 3 מינראלי DEXRON III

( יש הבדל בין טמפרטורת העבודה של הנוזלים )

יש נוזלי ממסרה סינטטיים תואמים - כגון B. G - או A.E - אוVALVOLINE

ו דלקול ATF סינטטי ( 160ש"ח לגלון 4 ליטר )

http://www.delkol.co.il/subs_info.as...AA%D7%98%D7%99

פז אוניברסל סינטטי B.G , אמריקן איגל סינטטי , התואמים למפרט היצרן .

- או מקורי בלבד ( החלפה חלקית ) אפשר לקנות, במוסכי החברה - ולבצע טיפול, במוסך אחר .

(כ 4 ליטר - מחיר 250 ש"ח ) אם יש, פילטר שמן חיצוני לממסרה החלף , תואם פילטר שמן מנוע .

- חשוב מאוד - ולא כל המכונאים מבינים, בסוגי הנוזל הסינטטי בממסרה האוטומטית, ברכבים אלו .

ראה דיונים קודמים .

1. http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=281430&highlight=%D7%9C%D7%A0%D7%A1%D7%A8

2. http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=322726&highlight=%D7%9C%D7%A0%D7%A1%D7%A8

3. http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=269935&highlight=%D7%9C%D7%A0%D7%A1%D7%A8

אייל .

_

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

בדוק יחידת קירור נוספת. בכל מקרה יש לשקול שיפוץ הגיר בעיה שהיית נפוצה מאוד

בדגם הזה משנים עברו.

אני נוהג עפ"י כל החוקים... החוקים שלי כמובן

• תוכן חדש...