Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5572 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם , הרצוני לרכוש מערכת אשר תכלול כרגע זוג רמקולים קידמיים (קומפוננט) , זוג אחוריים + מגבר.

ברכב כרגע יש HU : Panasonic CQC7303W

הרכיבים שאני שוקל לקנות כרגע הם :

קומפוננט :

Dotech MKII 6 Morel

Dotech Ovation 5 Morel

SOUNDSTREAM pcc.6

מגבר :

Lanzar MXA422

Lanzar Vibe436

רמקולים אחוריים :

אין לי מוסג :)

תקציב : 2500 ש"ח , במידה וממש צריך אפשר לעלות עד ל 3000.

בבקשה תגידו מה דעתכם , תציעו הצאות כל דבר יתקבל בברכה :)

2017 Type R

פורסם

תגדיר לעצתך תקציב וכך נוכל לכוון אותך טוב יותר.

קומפוננט- הדוטק הוא מעולה, אם אתה יכול להכניס 6.5 אז לך על 6.5, ה MKII זה דגם ישן שלא מיוצר, כיום ניתן להשיג את האוביישן, הבדלי המחירים הם פיקטיביים וקיימים רק בזאפ.

מגבר- לא מומלץ ללכת על לאנזר, כשתגדיר תקציב נוכל לעזור לך בבחירת מגבר טוב יותר.

רמקולים אחוריים- אלא אם כן חשוב לך שמי שיושב מאחורה ישמע גם כן חזק, לא מומלץ לשים אחוריים, הם לרוב גורעים מהסאונד, ועדיף להשקיע את הרוב בבמה קדמית ולהוסיף סאב להשלמת הצלילים הנמוכים.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם
תגדיר לעצתך תקציב וכך נוכל לכוון אותך טוב יותר.

קומפוננט- הדוטק הוא מעולה, אם אתה יכול להכניס 6.5 אז לך על 6.5, ה MKII זה דגם ישן שלא מיוצר, כיום ניתן להשיג את האוביישן, הבדלי המחירים הם פיקטיביים וקיימים רק בזאפ.

מגבר- לא מומלץ ללכת על לאנזר, כשתגדיר תקציב נוכל לעזור לך בבחירת מגבר טוב יותר.

רמקולים אחוריים- אלא אם כן חשוב לך שמי שיושב מאחורה ישמע גם כן חזק, לא מומלץ לשים אחוריים, הם לרוב גורעים מהסאונד, ועדיף להשקיע את הרוב בבמה קדמית ולהוסיף סאב להשלמת הצלילים הנמוכים.

תודה רבה על התגובה המהירה , יש תקציב והוא 2500 ש"ח במידה ויש ממש על מה אני יכל לעלות עד 3000 ש"ח.

לגבי הסאב , אני רוצה לערכת שלא תכלול סאב ולכן אני רוצה רמקולים אחוריים , במידה ויש לך משהוא יותר טוב להציע אני ישמח :)

2017 Type R

פורסם

סט קדמי-מורל דוטק אוביישן.

סט אחורי-מורל טמפו 6X9.

מגבר-JBL GTO1004.

הכל יוצא בסביבות ה-2300,התקנה נורמלית עוד 500-700.

בשיפוצים...

פורסם

לסאב אין תחליף, ודע שיש סאבים מאוד קטנים שיכולים לעשות עבודה נהדרת.

אתה מחפש יותר איכות או יותר עוצמה? מה סגנון המוזיקה שאתה שומע? האם שמעת כמה סטים ברמה גבוהה ואתה יודע פחות או יותר למה אתה נמשך ?

פורסם
סט קדמי-מורל דוטק אוביישן.

סט אחורי-מורל טמפו 6X9.

מגבר-JBL GTO1004.

הכל יוצא בסביבות ה-2300,התקנה נורמלית עוד 500-700.

מה שאני לא ממש מבין הוא ש המגבר בעיקרון מביא הספק חלש יותר ממה שהקידמיים מפיקים , זה לא מפריע ?

ואת המגבר אני מניך שאני יכל לחבר לכל הרמקולים ?

תוגה רבה על התשובה המהירה.

2017 Type R

פורסם
לסאב אין תחליף, ודע שיש סאבים מאוד קטנים שיכולים לעשות עבודה נהדרת.

אתה מחפש יותר איכות או יותר עוצמה? מה סגנון המוזיקה שאתה שומע? האם שמעת כמה סטים ברמה גבוהה ואתה יודע פחות או יותר למה אתה נמשך ?

אין לי ממש מקום לסאב , אני מחפש את הדבר הכי קרוב שאפשר למערכת עם סאב , ללא סאב. (כמובן שאני מבין שלסאב אין תחליף)

אני מחפש יותר איכות מאשר עוצמה אך גם על העוצמה אני לא ממש רוצה לוותר.

לגבי המוזיקה אני שומע דיי קצת מהכל , POP , DANCE בעיקר.

ולא ממש ראיתי מערכות ברמה , ראיתי מערכות של 3000 ש"ח שהושקעו רק למען עוצמה.

וזה לא ממש מה שאני מחפש.

2017 Type R

פורסם

קלארוס של HAT זה קומפוננט שייתן לך כמות באס אדירה יחסית לרמקול 6.5

פורסם
קלארוס של HAT זה קומפוננט שייתן לך כמות באס אדירה יחסית לרמקול 6.5

ומה לגבי כל הצלילים האחרים ? ואיזה מגבר ורמקולים אחוריים ?

בגדול אני פשוט רוצה את התמורה הכי טובה שאני יכל לקבל לכסף שאני משקיע במערכת שלא תכלול סאב.

2017 Type R

פורסם

אה... :) זה קומפוננט טוב, אך מצטיין בבאס, ב- 2000 שקל שהוא עולה ניתן למצוא דברים יותר מאוזנים.

בגדול, רצוי מאוד שתשמע כמה קומפוננטים ותחליט איזה סגנון יותר מתאים לך, כי מורל הייבריד יכולים להתאים, וגם הרץ היי אנרג'י יכולים להתאים, וגם פוקאל K, אך כל אלו נשמעים שונה מאוד אחד מהשני.

פורסם
אה... :) זה קומפוננט טוב, אך מצטיין בבאס, ב- 2000 שקל שהוא עולה ניתן למצוא דברים יותר מאוזנים.

בגדול, רצוי מאוד שתשמע כמה קומפוננטים ותחליט איזה סגנון יותר מתאים לך, כי מורל הייבריד יכולים להתאים, וגם הרץ היי אנרג'י יכולים להתאים, וגם פוקאל K, אך כל אלו נשמעים שונה מאוד אחד מהשני.

אוקי הבנתי לגבי הקומפוננטים , ומה לגבי מגבר וקמקולים אחוריים ?

2017 Type R

פורסם

רמקולים אחוריים- המורל הם האיכותיים ביותר בתקציב סביר. יש לך גם את ה JBL שאיתמר מוכר ביד שניה שהם 8" והם אולי יפיקו יותר באס מהמורל.

מגבר- בתקציב שלך ה JBL המפורסם יעשה את העבודה נאמנה.

פורסם
רמקולים אחוריים- המורל הם האיכותיים ביותר בתקציב סביר. יש לך גם את ה JBL שאיתמר מוכר ביד שניה שהם 8" והם אולי יפיקו יותר באס מהמורל.

מגבר- בתקציב שלך ה JBL המפורסם יעשה את העבודה נאמנה.

אוקי תודה רבה , עם לעוד מישו יש עוד הצאות כל שהם אני ישמח.

2017 Type R

• תוכן חדש...