Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5566 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אז ככה לאחרונה אני קניתי סט של חברת MB QUART QSC 216

והחלטתי לעשות בניה לטויטרים במשולשים.

זאת הבניה הראשונה שלי בגלל זה התחלתי בקטנה רק לנסות לעבוד עם פיבר, אני חושב שיצא נחמד לפעם הראשונה.

עשיתי את כל השלבים הרגילים : צורה עם טבעות ומתחתי בד במקרה שלי זה היה גרביון של חברה שלי :)

אחרי זה היה הקטע הרגיל של פיבר עם הדבר ואז שיוף שלקח לי קרוב לשעתיים.

אחרי השיוף של הפיבר לקחתי חומר פחחים מאבא שלי (אבא שלי פחח) והתחלתי לעבוד כמובן שאחרי זה היה עוד הרבה עבודה של שיוף קרוב לשעתיים עד שזה נהיה חלק כמו שצריך אחרי זה לקחתי צבע יסוד וצבעתי.

לבנתיים זה מה שעשיתי היום אבא שלי לקח את החלקים למוסך ויעשה להם צבע בתנור כמו שצריך.

הנה תמונות מצטער על האיכות כי זה מהטלפון יש עוד תמונות אצל חבר אני מקווה שבקרוב אני יעלה אותם.

bneia 002.JPG

bneia 003.JPG

bneia 004.JPG

bneia 007.jpg

bneia 005.jpg

bneia 006.jpg

פורסם

אני לא רוצה לדעת מה עבר לך בראש כשמתחת את הגרביון :-P

לעבודה ראשונה זה נראה טוב מאוד - כל הכבוד.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

יפה מאוד יאן.

אני כבר רוצה לשמוע את הסט החדש שלך.8)

אני מקווה שגם אני יספיק לגמור את הבניה של הטוויטרים הגדולים שלי עד המפגש.

פורסם

בקרוב יעלו תמונות של סיום העבודה אחרי צבע.

תודה על כל התגובות ולגבי השאלות שנשאלו.

lanosforce

תשמע עבר לי בראש רק מה יקרה לי כשהחברה שלי תגלה שגנבתי לה את הגרביונים :)

AmStAf-

את הבניה התחלתי בטבעות עץ כמובן שהזמנתי מראש לפי המידות של הטויטרים

ובסופו של דבר הכנסתי לתוך הטבעת עץ את הטבעת פלסטיק המקורית ויצאו קצוות עגולים כמו שצריך.

ולגבי הגודל הם אכן יותר גדולים מכל טויטר רגיל.

ויוני בהצלחה בבניות וניפגש במפגש הבא.

הדבר הבא שאני עושה זה בניות לדלתות שאני עוד קצת ומתחיל.

פורסם

באמת נראה ממש טוב!

תתחדש!

:-D

אני גם רוצה לעשות ככה, אבל אין לי זמן

:brickwall:.

W520 Alpine. Focal Utopia Mid. Focal utopia tweeter. Focal Utopia Woffer. JBL MS-8. Celestra -DA2K.tru- super billet 6 . 33KX Focal.

by: 2 xs-power

פורסם

אז הנה התמונות של המוצר הסופי רק כרגע חסר לי רק רשת לסגור את הטויטר ואני לא יודע מאיפה להביא רשת בגודל המתאים.

חוץ מהתמונות שלי יש שם תמונות של הבניות בדלתות שעשינו ללאון לסוזוקי בלנו שלו + הסאב החדש שלו.

נ.ב. חברים לא לשכוח שהכל נעשה פעם ראשונה ורק בשביל "לנסות" ועם למישהו יש רעיון איך לסגור יפה את הטויטר יכול להציע בכיף.

IMG_1107.JPG

IMG_1111.JPG

IMG_1104.JPG

IMG_1099.JPG

IMG_1103.JPG

IMG_1123.JPG

IMG_1117.JPG

IMG_1126.JPG

פורסם

אני ממש אהבתי אך ורק את הקורה יצא לך ממש יפייפיה.

תתחדש. :lol:

W520 Alpine. Focal Utopia Mid. Focal utopia tweeter. Focal Utopia Woffer. JBL MS-8. Celestra -DA2K.tru- super billet 6 . 33KX Focal.

by: 2 xs-power

פורסם

הבניה לטוויטר יצאה ממש טוב 8), אבל מה זה הלבן הזה מסביב לטוויטר עצמו?

Leon 2014: HU: OEM | TW: MT23|MID: PROFI PHASE | AMP: Genesis Profile 4 | MONO: JL :

|Audio 250\1 | SUB: DLS Kw10|ALPINE PXE H650

פורסם

הלבן זה הבית המקורי של הטויטר ומרוב שהוא נצבע צבע יסוד ואחרי זה צבע רגיל ולא אהבתי

הוא נצבע שוב בפוליאסטר אחרי זה שוב שיופים צבע יסוד וצבע בתנור.

בקצרה מסביב לטויטר זה לכלוך או שפשוט זה פלסטיק שלא נצבע אבל באמת לא אכפת לי כי אני גם ככה מכסה את זה.

• תוכן חדש...