Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5575 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל המומחים .

לאחר קריאת לא מעט נושאים ושאלות, רק התבלבלתי ולא הצלחתי להבין איזה סאב ומגבר מתאימים לדרישות שלי. לכן אשמח אם כמה מהמומחים פה יוכלו לעזור לי בעניין.

אני מחפש מגבר, עדיפות גבוה ל4 יציאות, שיצליח להחזיק ללא קושי סאבופאר (בעתיד כנראה יתווספו לו כמה טוויטרים/רמקולים). כרגע בתור קנייה ראשונה שלי בתחום מחיר ה500- הוא הכיוון,לכן זה מוריד את האיכות אבל מקווה שאפשרי למצוא משהו :shock: .

בנוסף, אשמח לקבל הצעה לסאבופאר שיתאים למגבר , גם הוא לצערי עד 400 שקל +- .

חשוב לי בעיקר העומק ואיכות, מאשר חזק או סתם להרעיד את הרכב.

[החוזק גם קריטריון משום שהרכב ארוך והבגאז' מאוד גדול(טאורוס 95)]

*ההצעות הן יד ראשונה, אך יש אפשרות ליד 2. כך אוכל לקנות משהו יותר טוב במחירים האלה.

עד עכשיו הציעו לי את המגברים :

- SCHIROCCO 9980. גירסא חדשה ,לפי הבנתי.

- cardinal 15 1500. חבר המליץ,הגירסא השחורה.

- Platinum Audio USC9980.

הציעו לי גם כמה סאבופארים (לא ציינו האם מתאימים למגברים):

- PIONEER TSW308F

- HFI12D4 Hifonics אם איני טועה..

- Hertz ES200. שלא מצאתי כמה הוא עולה.

מצטער על האורך ומקווה שמישהו יוכל לעשות לי קצת סדר בבלאגן, ולהמליץ לי .

תודה מראש!! ולילה טוב:-)

פורסם

שלום

אני ההייתי מציע קודם כל שתלך למפגשים או פשוט שתשמע סאבים ומה נישראה לך מתאים תקנה!

אם כבר מבין שלושתם ההיתי הולך על HFI12D4 Hifonics סאב מעולה עושה את העבודה.

שהיה בהצלחה!

שי.

my car - colt 1.6 150 HP

פורסם

קודם כל תודה על התגובות :)

שי ראיתי שאתה מוכר סאב,מגבר. הם יותר טובים ממה שהצעת לי?

ההצעה והפיתרון הכי טוב הוא לשמוע במפגשים, אבל אני כבר הרבה זמן בודק ולחכות עד למפגש זה מיותר..

אשמח לעוד תגובות /המלצות

תודה מראש ושבוע טוב !

פורסם

מממ ב 400 ש'ח עדיף ליקנות מגבר 2 ערוצים .

אומנם בעתיד הוא לא יוכל להגביר לך קומפוננט

אבל זה גם משו ..

ישלך "לייטינג אודיו" S200

מגבר נהדר יגביר לך כמעט כול סאב עד 350 - 400 RMS

למרות שהוא מוציא 250 RMS

כמובן שיש לך עוד אינסוף מגברים,

בסופו של דבר עבודתו של מגבר שיגביר סאב הוא רק להוציא צלילים נמוכים

הוא לא אמור להגביר קומפוננט שכאן זה יותר בא לידי ביטוי ..

בקשר למגבר לסאב אין הרבה מה להתלבט ליקנות ולהרכיב .

פורסם

תודה על התגובות.

מההסבר של אמסטף אני מבין שקודם אברר איזה סאבופאר מתאים לי, לכן אשמח לעזרה ;)

איזה סאב יותר טוב?מהבחינה של עומק בעיקר,אך גם החוזק חשוב.

HFI12D4 Hifonics

PIONEER TSW308F

אום KICKER CVR 12 400 RMS 4 (מ-שי)

הסאב שהוצע כאן - http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=367142

סאב הייפוניקס 1204 (שהומלץ ביחד עם מגבר PCA 175.4 בהספק של 85 W RMS)

עדיפות רבה ל12'

או המלצה על אחד אחר בטווח המחירים של 400 +-

תודה מראש..!

פורסם

עם מגבר מונו בלוק רציני הCVR יעשה לך רעידת אדמה באוטו.

ג'ינו.

HU-Pioneer 5850UB Front-Focal 165A Monoblock-Mac audio fearless 1000D Amp-Pete 3800W subwoofer-Kicker "L7 12

פורסם

מגבר מונובלוק זאת באמת יכולה להיות אחלה אופציה. הבעיה תתחיל כאשר ארצה לחבר למגבר זוג רמקולים אחוריים..

האם ניתן להתאים לסאבופאר הנ"ל מונובלוק שיפתח אותו טוב עד 500 ש"ח ? אולי זה ששי מוציא למחירה?

לא הצלחתי להבין האם ה"רעידת אדמה" שהוא מסוגל לעשות היא סתם חוזק או גם איכות של באס?

במערכת ששי מוכר קיים גם מגבר XXX V18 1800W 75X4 RMS הוא לא יצליח לפתוח לי את הסאב כמו שצריך?

האם לדעתכם הCVR יותר טוב משאר מה שהצעתי/מאחרים שניתן להשיג בסכום שיש לי?..

תודה מראש והמשך יום נעים

פורסם

אני חושב שההמלצה שאני נתתי עדיפה,אתה מקבל סאב איכותי של חברת אודיו סיסטם הגרמנית ומגבר 4 ערוצים סביר שיאפשר לך בעתיד הוספת קומפוננט/6X9 והכל ב-900 ש''ח,אחלה מערכת ראשונה.

לפי דעתי מכל ה-3 ההיפוניקס הכי טוב.

בשיפוצים...

פורסם

קודם כל תודה על התגובה.

שנית, האם המגבר של שי (אום KICKER CVR 12 400 RMS 4) לא יותר טוב/איכותי?

לפי התגובות פה ובכללי נראה כאילו הוא מגבר חזק אם תוצאות.

ניתן גם לחבר זוג קדמיים למערכת עצמה בלי קשר למגבר ואז זה יפתור את הבעיה של המונו,לא?

במידה והCVR טוב יותר, איזה מונו/מגבר אתה מציע לי כדי להגיע למרבית האיכות/עוצמה עד 500 שקל?

תודה מראש

פורסם

1.מה שכתבת זה דגם של סאב,אתה בטח מתכוון ל-V18 של שי-ממש לא!

2.ה-CVR הוא סאב חזק אך לא איכותי.

3.אתה יכול לחבר קומפוננט למערכת אבל רוב הסיכויים שלא תשמע מוזיקה אלה רק באס(במיוחד עם תתקין CVR).

4.בתקציב הזה אין מגברים חדשים איכותיים-יש את הפולס אודיו שהוא הכי פחות גרוע.

בשיפוצים...

פורסם

1.כן טעות כתב שלי, הכוונה הייתה לסאב.

2.האם ה-audiosystem,דגם mx12br,הספק 300w rms ב-4 אוהם . יותר איכותי מהCVR? איך החוזק?

3. הכוונה היא לא לחבר קומפוננט משום שלא מתאים לרכב, וחוסר מזומנים. הכוונה להוסיף טוויטרים חדשים קידמיים/רמקולים קידמיים(לא סגור על הגודל).

4. משום שאין מגברים חדשים איכותיים בתקציב הזה, האם אתה חושב שכדאי ללכת על מונו ? אולי על ה-CERWIN-VEGA HED 500.1 ?

אם אחבר את הCVR או כל סאב אחר למונו, ואת ה-4 הקיימים ברכב אשים על מצב של כמעט ללא באס. האם זה יתאים ?כלומר ישמעו טוב או שהסאב עדיין יעלה על הכל ? (מדובר בחיבורים למערכת ולא למגבר)

תודה מראש

פורסם

2.ה-audiosystem איכותי מאשר ה-CVR.

3.איזה רכב יש לך?

4.בשביל לשמוע מוזיקה ולא רק באס אתה צריך עוצמה בסט הקידמי.

בשיפוצים...

פורסם
1.מה שכתבת זה דגם של סאב,אתה בטח מתכוון ל-V18 של שי-ממש לא!

2.ה-CVR הוא סאב חזק אך לא איכותי.

3.אתה יכול לחבר קומפוננט למערכת אבל רוב הסיכויים שלא תשמע מוזיקה אלה רק באס(במיוחד עם תתקין CVR).

4.בתקציב הזה אין מגברים חדשים איכותיים-יש את הפולס אודיו שהוא הכי פחות גרוע.

מצטער אבל לא יכול לשמוע את זה,אתה ממש טועה לגבי הCVR הוא אצל אבא שלי באוטו כמעט שנה עם מונו וגם עם 4 ערוצים הוא נתן תוצאה מדהימה יש לו סאונד חלומי לא פחות והוא משלב עם המוזיקה והכל והוא עוצמתי ברמות ובטח ובטח לא סופר את ההיפוניקס המטונף שאין לו עוצמה בכלל. תשתדל להגיד דברים מנסיון ולא כעדר שהולך אחרי כולם.

הCVR עדיף על פני השלוש שאמרת הם בעוצמה והן באיכות הוא סאב ניפלא פשוט אתה צריך מגבר חזק בשבילו זהו.

ג'ינו.

HU-Pioneer 5850UB Front-Focal 165A Monoblock-Mac audio fearless 1000D Amp-Pete 3800W subwoofer-Kicker "L7 12

• תוכן חדש...