Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5577 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תקשיב חמוד,כל מה שאני רושם מבוסס על ניסיון.

אני רוצה לשמוע טרק בדיקה של פוקל(מנוע חד בוכנתי) עם ה-CVR,אם הוא יעמוד בקצב ולא יזייף אני זורק את ההאורה שלי וקונה CVR.

נ.ב.

אני הולך אחרי העדר?!לך תפתח שרשור על מערכת SPL ב60K שקל...

בשיפוצים...

פורסם

אוקי..

כמו שאתם רואים יש לא מעט המלצות ולא מעט דברים לא טובים שאומרים על הCVR

אך משום שמי שמוכר אותו קרוב אלי (אזור)כנראה אצור איתו קשר ואשמע אותו.

ה-audiosystem הוא מאוד רחוק לי לכן במקסימום אשמע אותו בחנות.. בנוסף הוא יוצא יותר זול מהCVR ההגיוני ?

לשאלתך יש ברשותי ford taurus 95 רכב ארוך ותא מיטען עצום! לכן גם צריך משהו חזק בהתאם.

gilmizrahi, לדעתך אוכל דרך המערכת עצמה לספק מספיק כוח לרמקולים קידמיים /טוויטרים שיתאזנו עם הסאב?או רק דרך מגבר?

בנוסף, לאחר בדיקה קצרצרה ואתרים רק מחו"ל יצא לי שהסאב שלך זול ממנו או בערך אותו הדבר?

glansfor, ציינת שיש ברשות אביך מונו שהגביר את הCVR, הוא טוב? מה שמו? או לחילופין, יש למישהו המלצה למונו/מגבר שיספק את כל מה שצריך כדי ל'פתוח' אותו טוב ?

בנוסף , לא ציינת את דעתך על הaudiosystem ביחס לCVR, אלה את דעתך על ההיפוניקס. (?)

תודה מראש ומצטער על כל השאלות :] *כל מי שמבין בנושא מוזמן להגיב *

לילה טוב

פורסם
תקשיב חמוד,כל מה שאני רושם מבוסס על ניסיון.

אני רוצה לשמוע טרק בדיקה של פוקל(מנוע חד בוכנתי) עם ה-CVR,אם הוא יעמוד בקצב ולא יזייף אני זורק את ההאורה שלי וקונה CVR.דיברתי שמבין השלוש שהוא הציע הCVR טוב,אל תביא לי עכשיו סאבים אחרי אני ידוע לאיזה רמה הוא מגיע ולא יותר עזוב.

נ.ב.

אני הולך אחרי העדר?!לך תפתח שרשור על מערכת SPL ב60K שקל...(איך זה קשור לללכת אחרי העדר ?)

אוקי..

כמו שאתם רואים יש לא מעט המלצות ולא מעט דברים לא טובים שאומרים על הCVR

אך משום שמי שמוכר אותו קרוב אלי (אזור)כנראה אצור איתו קשר ואשמע אותו.

ה-audiosystem הוא מאוד רחוק לי לכן במקסימום אשמע אותו בחנות.. בנוסף הוא יוצא יותר זול מהCVR ההגיוני ?

לשאלתך יש ברשותי ford taurus 95 רכב ארוך ותא מיטען עצום! לכן גם צריך משהו חזק בהתאם.

gilmizrahi, לדעתך אוכל דרך המערכת עצמה לספק מספיק כוח לרמקולים קידמיים /טוויטרים שיתאזנו עם הסאב?או רק דרך מגבר?

בנוסף, לאחר בדיקה קצרצרה ואתרים רק מחו"ל יצא לי שהסאב שלך זול ממנו או בערך אותו הדבר?

glansfor, ציינת שיש ברשות אביך מונו שהגביר את הCVR, הוא טוב? מה שמו? או לחילופין, יש למישהו המלצה למונו/מגבר שיספק את כל מה שצריך כדי ל'פתוח' אותו טוב ?

בנוסף , לא ציינת את דעתך על הaudiosystem ביחס לCVR, אלה את דעתך על ההיפוניקס. (?)

המונו שברשותי הוא rockford r500-1 שעלה לי חדש 1000שקל.בשני אום מוציא 548RMS מה שאומר שהוא שוחט את הסאב והוא מחובר רק ל4אום שהוא מקבל 350RMS,לגבי הסאב אודיוסיסטם,הוא טוב לא אגיד שלא,אבל חסר לו את העוצמה ואת הסאונד העותף של הCVR אני מציע לך לשמוע את הCVR ותראה שתיתהב.

תודה מראש ומצטער על כל השאלות :] *כל מי שמבין בנושא מוזמן להגיב *

לילה טוב

אז ככה שאתה צריך לשמוע אותו.

ג'ינו.

HU-Pioneer 5850UB Front-Focal 165A Monoblock-Mac audio fearless 1000D Amp-Pete 3800W subwoofer-Kicker "L7 12

פורסם

את הסאב שלי קניתי במבצע חד פעמי במחיר זנ*ת של 88 דולר,הסאב הזה היה נמכר באזור ה400 דולר.

לפי דעתי עם סאב חזק המערכת שלך תבלע.

בשיפוצים...

פורסם

אוקי אז אלך לשמוע אותו ואראה האם המערכת שלי נבלעת בתוכו או האם החלפת קידמיים תסדר את האיזון.

אפשרי לדעתך לחבר 2 חדשים למערכת וזה יספיק? או שצריך למגבר?

בנוסף אשמח להמלצה על מונו/מגבר 3/4 יציאות עד מחיר 500 ?.. הבנתי שמונו עדיף לסאב כי יש אפשרות לשלוט עליו ולהגיע לתוצאות הטובות ביותר. המונו/מגבר צריכים להתאים לCVR כרגע שאוכל להוציא ממנו את המיטב ככל שאפשר במחיר הזה.

אולי ?CERWIN-VEGA HED 500.1- זה מונו. אז אולי אחד אחר? או מגבר?

תודה מראש

פורסם

אם שי מוכר את הסרוין וגה ב500 שקל זה קניה מושכלת מגבר חזק מאוד מאוד ויפתח את הסאב ללא כל בעיה,עדיף שתיקנה סאב עם שתי סלילים של 4אוהם כל אחד שתוכל לעבודה איתו ב2אוהם ולקבל את ה500RMS מהמגבר וככה הסאב יפתח עד הסוף ותוכל רק לשחק עם הגיין כמה שבא לך.

HU-Pioneer 5850UB Front-Focal 165A Monoblock-Mac audio fearless 1000D Amp-Pete 3800W subwoofer-Kicker "L7 12

פורסם

הקטע עם ה2 סלילים של 4 אוהם. אני לא יכול לעשות את זה עם הCVR נכון ? או שכן ?

אני יודע שהוא 4 אוהם אני לא יודע אם זה 2 סלילים..(?)

דרך הגב, האם תיבה 60 ליטר פתוחה מתאימה לסאב ?

אצליח לפתוח אותו עם המונו הנ"ל כמו שצריך או שעדיף לחפש מונו/מגבר אחר ?...500/600 ש"ח

פורסם

הסאב הזה מגיע עם שתי אפשרויות או שתי סלילים של 4 או שתי סלילים של 2.

שתי סלילים של 4אוהם=124/D4

שתי סלילים של 2אוהם=122/D2

ככה יהיה רשום על להסאב ותידע מה הוא.

המונו הזה יפתח את הCVR בלי למצמץ.

• תוכן חדש...