Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5578 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברצוני לטוס לאנגליה על מנת לעשות שופיניג, כן נשמע מטורף אבל בהחלט יותר זול, ואפשר להנות גם על הדרך.

אני כעקרון מחפש חלקים לנורטון 16H(אבל גם לBSA לא אתנגד), אשמח לשמוע על מקומות אטרקטיבים על מנת להשיג חלקים.

עדיף איזור שיש בו מספר חנויות וכדו'.

שאלה נוספת, האם משלוח בין הולנד לאנגליה יחוייב במכס? מישהו מכיר את הפרוצורה באנגליה??

לעזרתכם אודה.

[CENTER][B]The only difference between a man and a boy [/B] [B]Is the size of the Ego and the price of The Toy[/B][/CENTER]

פורסם

אני גם מזמין מ WEMOTO אבל אני חושב שהם נמצאים באיזה חור,אי אפשר להגיע אליהם בדרך.

www.infinitymotorcycles.comלהם יש כמה סניפים בלונדון,יש להם בעיקר אביזרים

כנס לפורום של פולגז יש שם רשימה מתעדכנת של מקומות לקניות באינטרנט

אייל

פורסם

המלצה שלי ללכת כאשר יש שוקעתיק, נהנים הרבה יותר.

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם

השוק העתיק היחיד שאני מכיר שמתקיים שם הוא ביולי, הבעיה היא שהוא מתרחש בספטמבר.

מאחר ועכשיו יש לי חלון של זמן, אני מעדיף לצאת עכשיו.

לגבי הלינקים והמקומות שציינת, הם מוכרים(בעיקר) חלקים לאופנועים חדישים, כשאני אומר חדישים הכוונה ל60 ומעלה.

אני מחפש חלקים לנורטון 16H שיוצר בין השנים 1932-1947 אם אני לא טועה.

בקיצור, למה לא בחרתי לשפץ נורטון קומנדו! היה הרבה יותר פשוט.

3a12sb.jpg

Uploaded with ImageShack.us

[CENTER][B]The only difference between a man and a boy [/B] [B]Is the size of the Ego and the price of The Toy[/B][/CENTER]

פורסם

אם השוק העתיק היחיד שאתה מכיר באנגליה הוא ביולי, יש לך חור קטן בהשכלה...

גרתי באנגליה 3 שנים, ובתקופה הזו שיפצתי סאנבים. כמעט את כל החלקם, כולל כמה נדירים מאוד מצאתי בשווקים במחירים מעולים. באנגליה זה נקרא autojumble ויש כאלה בכל חור כמעט כל שבוע! יש כמובן גדולים יותר ופחות אבל יש המון כאלה.

זה היופי באנגליה, יש תרבות מוטורית מטורפת ואת כל מה שאתה אי פעם תצטרך, בטח לכלי אנגלי, תוכל למצא בשווקים וזו גם חוויה בפני עצמה.

קנה עותק של classic and sportscar ותסתכל תחת events לראות מה יש בזמן שאתה שם. חוץ מזה, בטח יש פורומים של האופנוע שלך, תיצור קשר, תבדוק איזה אירועים יש, וסיכוי גדול שבנוסף תוכל לקנות דרך הפורום הרבה חלקים מאנשים פרטיים במקום מדילרים.

בהצלחה

פורסם

הי עמית,

יש תערוכה גדולה מאוד בסטפורד כבר שלושים שנה, היא מתקיימת בסוף השבוע האחרון של אפריל כל שנה,

היו לי תוכניות לנסוע אבל זה כנראה יידחה לשנה הבאה.:?

פורסם

ezl280- מעולם לא טענתי שיש לי השכלה בכלל :wink: אני לא יודע ולא מכיר לכן שאלתי אני אעזר בטיפ שלך וגם אחפש ספקיי חלקים בירחון, ברח לי מהראש הרעיון הזה, תודה!

R24- ידוע לך אם המחירים גדלים בתעורכה הזאת או שגרתיים כשאר ימי השנה?

פשוט בארה"ב נהוג להקפיץ מחירים בתערוכות כאלו או אחרות, למרות שתמיד יש את הפינה של המציאות.

בקיצור אנגליה! מי בא?

שוב תודה על העזרה, עמית.

פורסם

לפני שנתיים הייתי בVETERAMA במנהיים גרמניה הבאתי חלקים בשביל הBMW,אין לי הרבה נסיון בתערוכות, הגדולות נערכות יומים שלושה ומומלץ לבוא לפחות ליומיים.

טיפים שלי:

1. תבוא בבגדים נוחים להליכה ומוכן לגשם.

2. מומלץ להביא עגלה קלה מתקפלת ונגררת או תיק גב נוח

3. אך ורק כסף מזומן.

4. רשימות מדויקות של מה שאתה צריך,ספר רכב ומקטי"ם של חלקים מומלץ

5. חלקים משומשים לא אמורים להיות יקרים אם מדובר על דגמים נפוצים יחסית

6. אל תביא את אשתך...

פורסם

רשמתי הכל פרט לסעיף 6. אני עדיין לא עשיתי את הטעות שכולם עושים למרות כל ההפצרות מהחברים הקרובים.

:wink:

כל מי שיש לו מידע לתרום וטיפים שימושיים, שלא יתבייש:lol:

פורסם

כל מי שיש לו מידע לתרום וטיפים שימושיים, שלא יתבייש:lol:

עמית

אין לי מידע או נסיון עם אנגלים למינהם אבל בנושא פיסקה 6 של רן יש לי מספר טיפים שימושיים , תרשום :

1....2.... וכו'.

:-D

סע ותהנה

ישי

" בוא ניסע, ניתן למחלה לעבוד, נחזור עם מיכל ריק " . בגעגוע לישראל ז"ל

פורסם

היי עמית,

אין מה לעשות, אתה זרקת את הכפפה ואני פשוט מרים אותה....ואני מתכוון כמובן לסעיף 6 ולא חלילה לטיול.

אז ככה - אני בהחלט ממליץ ומפציר בך להתחתן. הרי לא יעלה על הדעת מצב שבו אתה יכול לעשות מה שמתחשק לך, מתי שמתחשק לך ובלי לדווח על כך מראש ב-3 עותקים לרשות המוסמכת לפחות שנה מראש, ולהיות בטוח שהתשובה שתקבל תהיה שלילית ללא זכות ערעור.

צר לי ידידי, ואני בהחלט חושב שעוד כמה מהחברים בפורום יסכימו איתי, שמצב כזה פשוט לא בריא עבורך, ומי כמוני מכיר את מערכת הבריאות מקרוב לאחר כל ההסתייגויות של הנשמה מהרכישות שלי, שגורמות לי לא פעם להיפגש עם נציגי המערך הבריאותי לעיתים קרובות.

וכל זה כמובן בלי להזכיר את כל האושר שיהיה מנת חלקך לאחר שתתחתן וזוגתך תשכנע אותך שהדבר הכי מגניב בעולם ושאתה הכי הכי רוצה הוא ילד אחד???? ואחריו עוד ילדה כדי שיהיה לכם סט מושלם??? ואחר כך אולי עוד אחד או אחת, מה שיבוא, רק ליתר בטיחון???

ומה עם דיור לילדים, לא חלילה בשבילה? ואם כבר דיור, אז תתאמץ עוד קצת ותקנה דירה קצת יותר גדולה, ואם כבר אז אתה חייב למכור את כל השטויות שלך והברזלים החלודים כדי לממן עוד נברשת שהיא פשוט חייבת לסלון????

אז תעבוד בעוד עבודה, תעשה עוד קצת שעות נוספות, על הדרך תעשה קניות ואל תשכח את הפינוקים של כל השבט (לכל אחד ואחת יש פינוק אישי ואתה אמור לזכור את כולם כל הזמן), ואם תוכל כבר לנקות/לגהץ/לעשות כלים אבל בשקט כדי לא להעיר את כולם?????

בקיצור חמודי, תתחתן!!!!! כדאי לך. אולי לאנגליה לא תגיע אבל את הכוכבים תראה על בטוח.

במחשבה שניה ואם כבר מדברים על זה, מתי בדיוק אנחנו ממריאים לאנגליה? אפילו לוב נשמעת אופציה קוסמת ורגועה וקדאפי הוא נופת צופים שפוי לעומת הנשמה הפרטית שלי.......יאללה, תזמין מקום, לא חשוב לאן, לא חשובה הסיבה, ועזוב אותך מעלויות.....גם מקום על הכנף של המטוס זה בסדר מבחינתי, אני כבר בטרמינל, איפה אתה לעזאזל??????

בידידות.

שלומי

פורסם

טוב נפלה ההחלטה, החלטתי למכור את כל האופנועים המפורקים שלי + המכונית המפורקת.

אני טס לאוקריינה להשיג אישה, במקומם, בתכלס הכל בזכות שלומי, פשוט הגרתי ריר על המקלדת מכל הפנטזיות הנשכחות ששלומי הצליח להציף בי מאיי שם במעמקיי זכרונותיי, אז שלומי האם תהיה מוכן להיות השושבין שלי? ואני לא אתנגד לגרבוש שלך, אני ואתה קדימה את האישה אפשר לזרוק בארגז. אפשר להגיד שאין סיכוי שהשמלה נכנסת לקבינה המצוקמקת של היפני הקטקט.

רן בטח שיש לי מקום, כבר הכנתי תירוץ:הם בעצם החצוצרות ולא אגזוזים, אבל באוקריינה יש חלקים לבמוו??!

תודה לכולם על העזרה הכוונה, בלעדיכם הייתי עלול לשפץ אופנועים לרכב עליהם ובזמן הפנוי להבריק את הניקלים, פיי פשוט מזל

:-)

ואם יש מישהו שיוכל לשנות את כיווני או לעזור לי בעניין אנגליה, שידבר עכשיו או שלעולם ישתוק:wink:

עמית.

פורסם

עוד כמה דברים על אנגליה במקרה אני מכיר קצת...

בשווקי החלקים שתבחר לך חשוב להוסיף על קודמיי את הדברים הבאים:

1. תביא מזומן - גם כסף קטן, שטרות של 10 ו-20 של בנק אנגליה (לא של סקוטלנד או אירלנד הצפונית אפילו שזה אותו המטבע בדיוק זה שטרות עם גרפיקה אחרת והאנגלים שמרנים בענין הזה ואוהבים כסף אנגלי.)

2. שטרות של חמישים מקומם אינו בשווקים אלו. אל תצפה שיקבלו אותם ממך בקלות, או בכלל.

3. מטריה חשוב מאוד. גם סנדוויצי'ים אם לא בא לך לגלות מה זה פסט פוד אנגלי מסורתי.

4. נעלי הליכה אטומות למים ובוץ (תלוי לאיזה מקום תבחר ללכת).

5. מותר להתמקח אבל לא כמו בארץ. תרבות המיקוח קיימת אבל זה לא מיקוח של ריסוק כמו בישראל ('' מה מאה?! אני נותן לך 15 הולך או לא?) המחירים לרוב הוגנים ביותר ולרוב זולים. לפעמים בעל החלקים לא ממש יודע מה הוא מוכר אז אתה לא חייב לספר לו כמה החלק נדיר או מיוחד. מותר להציע קצת פחות ולראות מה התגובה, לפעמים זה עובד, במיוחד עם לקחת כמה חלקים מאותו הדוכן.

6. סעיף זה אני ראיתי לעיל מוקדש לעזר כנגדו (את הכנגדו הבנתי לגבי העזר אשמח להסברים איפה זה בא לביטוי בדיוק) - בת הזוג, חיובית ואוהבת מכוניות/אופנועים ככל שתהיה- לא תתאים לשוק שכזה. אחרי שעה היא תשתעמם ואתה תיכנס לעצבים. מיותר לכולם. מניסיון אישי.

7. לשאול שוב. לא הבנת את המבטא הקרוע של המוכרים החביבים (בעיקר עם השוק הוא באזור צפוני) שאל שוב זו לא בושה ואין בעיה עם זה כלל.

8. תהנה - תרבות השוק המוטורי בשפה שאפשר להבין זו חוויה מהנה מאוד. רוב האנשים המוכרים שם זהו עיסוקם ופרנסתם.

• תוכן חדש...