Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5586 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עם תקציב של נניח 50K מה יהיה עדיף לקנות?

עם כל השיקולים של בטיחות וצריכת דלק

והאם עדיף לקנות מליסינג

תודה לעונים!

פורסם

היי revitalas

בתקציב שציינת תוכלי לרכוש פוקוס משנת 2006/2007 או מגאן משנת 2008.

הפוקוס – אמינה, בטוחה יחסית וסחירה.

המגאן – אמינה ( מומלץ לבדוק טוב את החיישנים במכון בדיקה לפני קנייה), בטיחותית מאוד וחסכונית יחסית.

באופן עקרוני – תמיד עדיף לקנות רכב משנה כמה שיותר מתקדמת – חוסך בלאי ומרוויח טכנולוגיה ...

לקניה מחברת ליסינג/ השכרה מוכרת וגדולה יש מספר יתרונות, אך ברשותך אתייחס ליתרונות בקנית רכב מאלדן, עליהן אני יכולה להתחייב

מבחינת תחזוקה שוטפת - הרכבים בחב' ליסינג לרוב יטופלו בזמן ( ולא ידחו טיפול כי קצת לחוץ בחשבון הבנק...:)) במוסכים מורשים ( ולא אצל "חבר שמבין"...)

אצלנו, באלדן, כלי הרכב המועמדים למכירה עוברים הכנה למכירה שכוללת בדיקה במכון חיצוני, תיקוני פח וצבע ע"פ הצורך + תיקונים מכניים ע"פ ממצאי הבדיקה, שטיפה כללית של הרכב כולל מנוע ובחינה פנימית של החברה שכל הליקויים תוקנו והרכב מוכן למכירה

את מקבלת אחריות לאחר הרכישה (אצלנו את מקבלת אחריות של שנה על 12 מכלולים ברכב)

ובנוסף, ישנן אפשרויות מימון אטרקטיביות, אפשרות לטרייד אין עתידי ואצלנו אפילו ביטוח במחירים מיוחדים

אם תרצי, את מוזמנת לפנות אלי במסר פרטי ואשמח לתאם לך פגישה בסניף אלדן הקרוב לביתך

מקווה שעזרתי, אשמח לענות על שאלות נוספות

מיטל מאלדן

פורסם
היי revitalas

בתקציב שציינת תוכלי לרכוש פוקוס משנת 2006/2007 או מגאן משנת 2008.

הפוקוס – אמינה, בטוחה יחסית וסחירה.

המגאן – אמינה ( מומלץ לבדוק טוב את החיישנים במכון בדיקה לפני קנייה), בטיחותית מאוד וחסכונית יחסית.

באופן עקרוני – תמיד עדיף לקנות רכב משנה כמה שיותר מתקדמת – חוסך בלאי ומרוויח טכנולוגיה ...

לקניה מחברת ליסינג/ השכרה מוכרת וגדולה יש מספר יתרונות, אך ברשותך אתייחס ליתרונות בקנית רכב מאלדן, עליהן אני יכולה להתחייב

מבחינת תחזוקה שוטפת - הרכבים בחב' ליסינג לרוב יטופלו בזמן ( ולא ידחו טיפול כי קצת לחוץ בחשבון הבנק...:)) במוסכים מורשים ( ולא אצל "חבר שמבין"...)

לא תמיד תלוי במרווח השנים ו..בסוג הרכב מגאן (מנסיון של כמה חברים שרכשו מכוניות מטופלות וק"מ נמוך ושמורות) זה רכב שמאוד אבל מאוד תלוי במזל, יש הרבה מגאנים עם בעיות (לא לחינם הפרסומת החדשה רנו לא רואה מוסך) לגבי בטיחות לשניהם יש 5 כוכבים למיטב ידעתי לפוקוס ציון מעט יותר גבוה (09 עם ESP), רכבים בליסינג אולי מטופלים בזמן אבל לא תמיד באיכות גבוהה ובחלפים יקרים ומקוריים בכל מקרה לכתוב על המגאן אמינה בצורה גורפת לא הייתי רץ לכתוב את זה וגם כמובן לא הייתי שולל לקנות מיליסינג (-: .

פורסם

היי,

מבחינת צריכת דלק – המגאן עדיפה ומבחינת סחירות – הפוקוס עדיפה. למגאן יש מוניטין רע יותר בכל הנוגע לאמינות, אך ניסיוננו מלמד כי לא מדובר באמת מוחלטת והאמינות של המגאנים (במיוחד החדשות יותר, משנת 2008 ואילך) היא בסדר גמור. המגאן גם מרווחת יותר מהפוקוס. בתקציב הזה אתה יכול למצוא רנו מגאן מליסינג משנת מודל 2008. פוקוס באותו הגיל תהיה קצת יותר יקרה. לגבי ההשוואה (יתרונות וחסרונות) של קניה מליסינג מול קניה מפרטי כבר פירטתי בשרשורים קודמים. בשורה התחתונה – הרכב עצמו הוא מה שמשנה, ולא הכותרת שלו. רכב טוב, שתוצאות הבדיקה שלו הן טובות, יכול להימצא הן בליסינג והן מאדם פרטי. ובמילים אחרות "אל תסתכל בקנקן אלא במה שיש בו".

שיהיה בהצלחה

גיל מאוויס

פורסם

ולכן כשאתם מוכרים מגאן אתם מוכרים בזול עם תנאי מימון הרבה יותר טובים (גם למגאנים עם נתונים "טובים")

בכל מקרה אם נעשה סטטיסטיקה (מה שמקובל) המגאן גם מדגם 2008 תצא כשידה על התיתונה מבחינת אמינות וכן ברור

שזה ענינן של רכב ספציפי, דרך אגב לא שיש לי משהו נגד מגאן אבל כדאי שיהיה גילוי נאות לאדם שלא מבין ברכבים.

פורסם
[quote name=

לא תמיד תלוי במרווח השנים ו..בסוג הרכב מגאן (מנסיון של כמה חברים שרכשו מכוניות מטופלות וק"מ נמוך ושמורות) זה רכב שמאוד אבל מאוד תלוי במזל, יש הרבה מגאנים עם בעיות (לא לחינם הפרסומת החדשה רנו לא רואה מוסך) לגבי בטיחות לשניהם יש 5 כוכבים למיטב ידעתי לפוקוס ציון מעט יותר גבוה (09 עם ESP), רכבים בליסינג אולי מטופלים בזמן אבל לא תמיד באיכות גבוהה ובחלפים יקרים ומקוריים בכל מקרה לכתוב על המגאן אמינה בצורה גורפת לא הייתי רץ לכתוב את זה וגם כמובן לא הייתי שולל לקנות מיליסינג (-: .

היי llaavvii

אני מקבלת את הערותיך. לכן כתבתי "באופן עקרוני", ההערה שלך בהחלט במקום.

ולגבי הטיפולים ברכבי הליסינג – כתבתי במפורש שאני מתייחסת ליתרונות ברכישה מאלדן – עליהם אני יכולה להתחייב. אני לא יכולה להעיד מה קורה בחברות ליסינג אחרות אבל אנחנו מטפלים בכלי הרכב שלנו בצורה הכי טובה שאפשר

מיטל מאלדן

• תוכן חדש...