Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5598 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמו כולם גם אני נתקלתי ב http://nadlan.winwin.co.il//AboutProject.aspx?PId0=5329&PId1=7&PId2=39&PId3=166&Ref=a_ynet_hp

השאלה האם באמת 125.000שח זה הזדמנות ? מה התשלומים מעבר?

במידה ואני מחזיק את הקרקע במהלך השנים אני משלם כל חודש ארנונה וכ'ו מיסי עיריה ?

או האם כדאי להתרחק מזה כמו מאש ?

במידה ולאחר מספר שנים רוצים להפשיר את הקרקע לבנייה מה המחיר ?

תודה לכל המבינים !

נ.ב : מה אתם אומרים על רכישה במכרז של מנהל מקרקעי ישראל? לגבי קרקע או רכישת דירה מעמידר?

פורסם

אתה מודע לתהליך הפשרה של קרקע?

קודם כל לוקחים לך כ 40% לצרכי ציבור (כבישים/גינון וכן'), אח"כ תשלם היטל השבחה (מחושב לפי שינוי שווי הקרקע עקב שינוי היעוד) ופיתוח כך שלא תעשה על זה קופה כל כך גדולה.

תזכור תמיד שאם עיסקה נראית כל כך טובה אז או שיש שם קאץ' או שמישהו מתוך המערכת היה חוטף אותה לעצמו.

חוץ מזה בקשר לפער המחירים ה"לא הגיוני" בין חדרה לנתניה, שיסתכלו מה הפער בין קיסריה לאור עקיבא ובין תל אביב/שוהם/חולון לבין רמלה/לוד.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

קטונתי מלייעץ בענייני נדל"ן, רק הערה אחת כן יש לי, בפירסום שהבאת הם אומרים שמחירי הקרקע יעלו "בצורה ניכרת" ברגע שכביש 9 יסלל, אז זהוא, שהוא לא יסלל שם ויעצר בכביש 4.

הם פשוט "שכחו" לעדכן את הנתונים...:roll:

בכלל, אני לא מצליח להבין מה הכביש הזה יתן, חדרה הרי יושבת על כביש 65 שמחבר אותה עם כביש 6 במחלף עירון, כביש גדול ורחב שממש לא סובל מעומסי תנועה, אז בשביל מה צריך עוד כביש כזה?

כנראה בשביל הקבלנים ש"זוכים" במכרזים ובתמורה מגרזים בחזרה את חשבון הבנק של חברי הועדה ש"בחרה" בהם.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

ערוך חיפוש על "קרקע חקלאית לרכישה" בגוגל.

לעיתים נופלים על חלקה טובה וגם זה לטווח ארוך מאוד, אני מדבר על עשרות שנים.

תהליך ההפשרה לוקח המון זמן והשטח שקנית נמצא במצב "ברוטו" כדי להביא אותו למצב של שטח בניה נטו צריך להוציא הרבה כסף.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

• תוכן חדש...