Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אתר קניות i 0ffer מישהו מכיר?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5582 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נתקלתי באתה הנ"ל https://www.ioffer.com

יכול להיות שאני לא בענינים או משהו והאתר הזה כן מוכר.

בכל מקרה המחרים שם די זולים, לעומת איבי וכדומה.

מישהו מכיר את האתר ויכול לשפוך עליו קצת אור, איך בדיוק הוא עובד?

האם הוא אמין וכדאי לקנות משם?

תודה והמשך יום טוב

cla 250 amg 2014 חבל שלא עם ההנאה הנכונה :roll:

פורסם

קניתי משם כמה פעמים הכל הגיע ללא בעיות סוג של איביי סיני .כל הדברים המזויפים שלא נכנסים לאיביי אפשר למצוא שם בקלות. רק לקחת בחשבון שהכל מזויף .אפשר למצוא שם מציאות

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם

היי חברים, מישהו יכול להסביר לי בבקשה איך מזמינים דרך האתר הנ"ל?

האם אני צריך להשאיר מספר ויזה?

איך לעקוב אחרי ההזמנה, מכס, הובלה.

אשמח אם מישהו ישלח לי הסבר קצרצר בהודעה פרטית.

תודה רבה.

פורסם

אם אתה לא מכיר את paypal זה יהיה קצת מסובך להסביר, אבל בקצרה, המספר כרטיס אשראי שלך נמצא אך ורק בידי paypal, אתה מעביר להם את הכסף, הם מעבירים לחברה ממנה אתה רוכש, והם גם משמשים בתור בוררים במידה ויש בעיות, יש לך 45 יום מרגע העסקה, לפנות אליהם בכל בעיה( משלוח שלא הגיע, מוצר לא נכון,מוצר פגום וכו'..) ובמידת הצורך הם מושכים בחזרה את הכסף מהמוכר בחזרה אליך.

הקניה מאוד מאובטחת, והיא הדרך הבטוחה ביותר היום לרכישות באינטרנט.

אני מציע לך להתקשר אליהם, בתקופה האחרונה יצא מענה טלפוני בעברית, אני בטוח שהם יוכלו להדריך אותך ולתת עוד הסברים.

מספר הטלפון ושעות פעילות -

073-7137777

שעות הפעילות :

11:00 בבוקר עד 18:00 בערב, בימי ראשון.

9:00 בבוקר עד 18:00 בערב, בימי שני עד חמישי.

פורסם

הזמנתי משם מספר פעמיים, ודווקא הגיעו אחלה דברים.

כמובן ש-90% מהדברים שם זה זיופים סינים, אבל ברמה מעולה (ממה שאני הזמנתי).

חלחליק לשעבר (או חיליק, תלוי את מי שואלים).

פורסם

אני מניח שבגדים , הבגדים נראים דווקא טוב בתמונות והמוכרים מקבלים פידבקים חיוביים , הזמנתי חולצה אחת ב30 דולר של ראלף לורן , נחכה ונראה.

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
  • שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

קיבלתי אתמול את החולצה - קודם כל זה ברור שזה זיוף אבל אם דברים כאלה לא מפריעים לך אני ממליץ , אפשר למצוא שם דברים זולים מאוד יותר מאיביי (שקורעים אותך במשלוח) , מבחינת החולצה הבד הוא מאוד עבה בהשוואה למקורית אחרת שיש לי אבל אם זה לא מפריע אז בכיף אני אומר.

המשלוח מאוד מהיר פחות משבועיים הגיע אלי (12 ימים).

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
  • תוכן חדש...