Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נסיעת מבחן- דגשים? הערות?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5592 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן לכולם!

אני בקרוב מאוד עושה נסיעת מבחן על הפולו tsi ורציתי לשאול אתכם מה כדאי לי לבדוק ברכב ככה שאני אקבל הכי הרבה פרטים שלא פתאום אחרי שיש לי את הרכב אני אמצא דברים שיבאסו אותי, צמצום נזקים בקיצור (:

כמובן שמבחינת נוחות נסיעה נשיבה בכל המקומות, תאי אכסון, לשחק במחשב דרך במערכת לבדוק בגאז' זה דיי בסיסי

חשבתי יותר על הנסיעה עצמה, מקומות שכדאי שאני אבדוק את הרכב בהם? תנאי נסיעה? שאני אבדוק יציבות ודברים כאלה?

אשמח אם תזרקו כל מה שיכול לעזור

תודה רבה!

Polo 1.2 Tsi 2011

Guest רונן יצחק
פורסם

זה רכב שאמור להיות יציב ואיכותי מאוד, כך שלהציע לך לנסות אותו בעליות או בכבישים מהירים, זה יהיה קצת מיותר, נדמה לי. אז אתן למומחים לעזור לך, הם בטח יחשבו על נקודות פחות טריוויאליות להתייחסות.

מה שכן, פולו TSI הייתה אחת המכוניות ששקלתי לקנות (האבזור והטכנולוגיה דיברו אליי), אבל לבסוף ירדתי ממנה כי לא הייתי בטוח שאני מוכן להשקיע את סכום הכסף עבורה, וגם חיפשתי גיר ידני, ובגרסת ה-TSI זה לא קיים, לפחות בארץ.

ומניסיוני הקצר בתחום, אגיד לך שתמיד תמצא משהו שיבאס אותך. מסתבר שאין רכב מושלם שיספק את כל ציפיותיך, אלא אם כן יש לך מספיק כסף ונכונות להשקיע המון כסף על מכונית מתקדמת מאוד. הגעתי למסקנה שאם אמשיך לסנן בגלל אכזבות כאלו ואחרות, אני אשאר בלי רכב, לכן התפשרתי עד מידה מסוימת (מה שחרג מהמידה, סיננתי :)).

בכל אופן, אשמח אם תביא את רשמיך מהנסיעה. ואמור גם אילו מכוניות כבר ניסית.

פורסם

כן זה ברור שאין רכב מושלם בגלל זה אמרתי צמצום נזקים וגם זה היה בצחוק.. אני מאמין שאם קונים רכב אז עושים את זה בלב שלם! אין טעם אחרי זה להתסכל אחורה ולהגיד אוי היה את הרכב הזה שיש לו ככה וככה.

סה"כ הפולו tsi זה הרכב שעבר אצלי בהכי הרבה קטגוריות

יופי

כוח

טכנולוגיה חדישה

בטיחותי מאוד!

מרגיש טוב על הכביש

נוח ומרגיש טוב בתוך הרכב, לא סתם קופסה ודווקא מרגיש כמו רכב יוקרתי ממש

והכי חשוב הרכב אוטומט.. או סוג יותר נכון לא ידני (:

כנראה שאני אסע קצת בכבישים משובשים לראות איך מרגישים בתוך הרכב, אני אקח פניות טיפה יותר מהר ממה שאני לוקח ברגיל לראות איך היציבות, קצת קיקים של עקיפות גם במהירות נמוכה וגם במהירות גבוהה לראות אם הכוח זמין תמיד

אחרי שאעשה נסיעת מבחן ארשום התרשמות

Polo 1.2 Tsi 2011

פורסם

איך הפולו מבחינת דלק?.. אוכל הרבה?..

שמעתי שיש חלק מהקטנות שלא ממש חסכוני כמו הגאטסים ועוד..

מישהו יכול לתת פה טיפ לרכב קטן וחסכוני כסטודנט אני רוצה לחסוך אם אפשר קצת עלויות..

הדלק כבר ממש שבר שיאים! במחיר טאנק חברה שלי קונה לעצמה 2 קרמים לפנים שפ פארמה

אסתטיקה.. כבר הגזימו עם זה לגמרי!

פורסם

בנסיעת המבחן מומלץ בעיקר לבדוק את מה שדף הנתונים לא יכול לומר לך: נוחות ישיבה, מרחב פנים, נוחות תפעול, נוחות נסיעה, ביצועי מנוע, התנהגות תיבת הילוכים וכולי.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...