Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5618 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מגבר SRA 250.4 sierra

סאב mx 12 br audio system

אני מחפש לשדרג את המערכת שלי,לא לשמוע כמו באולפן אבל שתהיה עוצמה חזקה ואיכות טובה.

מישהו מכיר את המגבר והסאב הנ"ל?איך הם?שווה לשלם 800 שקל על שניהם אם הם במצב טוב?תודה רבה

פורסם

מדובר בסאב בסיסי של החברה הגרמנית האיכותית אודיו סיסטם סאב לא רע.

מגבר 2 ערוצים של חברת סיירה הקוראנית שמייצרת ציוד בסיסי.

בשורה התחתונה הרכיבים הנ"ל יעבדו טוב ביחד.

לדעתי הם שווים 800 שח.

פורסם

במידה והרכיבים במצב טוב אז המחיר בסדר גמור והמגבר באמת 4 ערוצים ובגישור יתן לך 375 וואט (לפי אתר החברה :wink:)לסאב שזה בהחלט מספיק בשבילו.

פורסם
אתה בטוח שהמגבר 2 ערוצים ולא 4?

והסאב הזה ייתן באסים חזקים ועם צליל נקי יחסית?

תודה רבה!

זה הסאב:

http://www.sierracaraudio.com/2005_product_sra250_4.html

רשום שהוא 4 ערוצים אם הבנתי נכון.

וההספק שלו הוא 4X125?

אכן טעות שלי,המגבר הוא 4 ערוצים ,הייית לוקח את נתוני היצרן בעירבון מוגבל בנוגע להספקים של המגבר

אבל הרכיבים הנ"ל יעבדו טוב ביחד ,והם שווים את הכסף.

פורסם

השאלה שלי היא האם המגבר עם הסאב הזה יוציאו באסים חזקים עם צליל נקי?המוצרים נחשבים לאיכות טובה יחסית או בינונית-?

או שכדאי לקנות מגבר/סאב אחר יותר איכותי?

אני מתכוון לחבר את המגבר גם לJBL 6X9 210W וגם לסאב.

• תוכן חדש...