Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הנעה עם כבלים - אודי 80 שנת 1986

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5601 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

AUDI 80 CD 1986 אוטומט ככה שלהניע בדחיפה לא יעזור!

לפני יומיים הרכב הניע ועבד פנטסטי.

היום ניסיתי להתניע והיה רעש של תקתוקים כאלו. קראתי לחבר שינסה לעזור לי להניע עם כבלים (יש לי כבלים שאני לא יודע מה איכותם אך הם משרתים אותי כבר שנים) ומה שקרה זה שחיברתי מינוס למינוס,פלוס לפלוס,בעוד הרכב התקין מונע,באתי להניע את שלי את האודי 80 וכשסובבתי את הסוויץ' לא קרה כלום. נעלמו התקתוקים אך לא היה שום דבר והרכב לא הניע. אפילו האורות שעל לוח המחוונים נשארו אורות חלשים.

בבדיקה בגוגל הבנתי שצריך לחבר פלוס לפלוס,ואז מינוס למינוס,אבל זה באמת משנה ??

מה עושים ??

פורסם

שלום רב !

במקר שלך , זה לא משנה, לא נגרם כל נזק, והעובדה שהרכב לא התניע, לא קשורה כלל, לסדר חיבור החוטים.

לדעתי הבלתי מחייבת, איכות כבלי העזר שלך גרועה, החוטים בוודאי דקים , בעלי אמפר נמוך מ500, הגורמים למפל מתח, להתחממות, ולחוסר אפשרות להתמיע.

להבא דאג לקניית כבלי עזר עביןם יותר ואיכותיים יותר.

בדוק בכל מקרה אפשרות של נעלי כבל במצבר באאודי רופפים, או סעלי קורוזיה.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

אם אין לך אפשרות להניע עם כבל איכותי- קח שתי זוגות של כבלים זולים וחבר אותם ביחד (זוג לפלוס וזג למינוס)וחכה איזה כמה דקות כאשר הכבלים מחוברים ואז תנסה להניע.

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

קודם כל שלום ותודה רבה על התגובות

אני אינני מבין גדול ברכבים אבל המצבר הוא מצבר חדש הוא אצלי חודש ומשהו ככה שקורוזיה אין.

צביקה דיברת עם נעלי כבל,מה זה? מצטער על הבורות.

פורסם

שלום רב !

אם המצבר חדש, התנע את הרכב בעזרת כבלי התנעה עבים ואכותיים, וקפוץ לחשמלאי בו הוחלף המצבר לאחרונה, לשם בדיקת זליגת זרם(מצרכן פירטי) כלומר צריכת זרם במנוע כבוי, על ידי צרכן חשמל, כמו נורת תא מטען, מערכת סטריאו וכדומה, או בעיית טעינת חסר, שמקורה באלטרנטור.

נעלי כבל הם המחברים הנמצאים על קטבי המצבר, אחד פלוס ואחד מינוס.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

צביקה ושי תודה רבה,אני מחפש חברים עם כבלים אחרים משלי אני מאוד מקווה שזה יעבוד

* אחלה פורום ואנשים תמשיכו ככה! אפשר לנעול..

פורסם
צביקה ושי תודה רבה,אני מחפש חברים עם כבלים אחרים משלי אני מאוד מקווה שזה יעבוד

* אחלה פורום ואנשים תמשיכו ככה! אפשר לנעול..

במידה והבעיה בכבלים אז חבר זוג כבלים במקביל !

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...