Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כמה תמונות של הספארק שלי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5602 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

גלגלים מכוערים, פנסים קדמיים מוגזמים.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

ממש חללית :shock:

פייר? דייהולט שיחקו אותה. העיצוב מאוד לא לטעמי, אך ביחס למתחרות לדעתי יש כאן נוק-אווט.

מצטרף לדעות על הטאסות \ ג'נאטים (וכנראה שטאסות, אחרת לא ברור לי איך מגיעים לברגים).

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

קודם כל תודה לכולם על הברכות:-)

מעולם לא היה לי מגנזיום ברכבים שהיו לי.אני צריך להתעניין קצת בנושא כי אין לי שום מושג-איזה יתרונות יש למגנזיום חוץ מיופי?מה המחיר בערך?מאיפה כדאי לקנות ולהתקין,אצל היבואן או בחנויות לכלי רכב?

תודה!

פורסם

לא התחברתי בשום אופן לעיצוב.

משהו לא פרופורציונאלי בין הגלגלים לפנסים והחלונות ומה הקשר לפסי הגג?

בכל מקרה תתחדש ותהנה.

פורסם

תתחדש! יפה מאוד בכחול!

וכמובן ג'נטים חובה חובה חובה. אילן מהפורום אמר לי שהוא קיבל הצעה על ג'נטים משברולט במחיר זנות.

תבדוק איתם מה האפשרויות, למרות שכבר קיבלת את הרכב...

ואם אתה רוצה לשאוב רעיונות: :lol:

Transformers-3-Cars-004_th_3.jpg

פורסם

תתחדש ותהנה !

בקשר לעיצוב :לא נעים לי לומר אז אני לא אומר.

לו רק לואי שברולה ממקימי החברה ,היה יודע איזה רכב נושא את סמל החברה בשנת ה100 להקמתה - היה מתהפך בקיברו.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

הוא לא היה חוזר לישון הוא היה צורח,מתאבד ואז חוזר למשכבו.

אמריקאיות... הן פשוט לא נועדו להיות חסכוניות :wink: הן נועדו לשדר כוח עוצמה והרבה רעש וצלצולים.

עם כל הכבוד הקטנטנה הזאת משדרת בידיוק אממ עזבו עדיף שלא נגיד מה :-P.

Mercedes Benz CLA 200 8)

The best or nothing

פורסם

לשם מה צריך את ה"גימיק" האוילי הזה של ידיות הפתיחה בדלתות האחוריות. גם לא נוחות לשימוש, גם גוזלות כמעט שליש משטח החלונות האחוריים, גם מקטינות באופן ניכר את הראות של הנהג לאחור. אשר לשאר, בהחלט אוטו חמוד ואפילו נראה מושקע יחסית למחירו.

פורסם
תתחדש ותהנה !

בקשר לעיצוב :לא נעים לי לומר אז אני לא אומר.

לו רק לואי שברולה ממקימי החברה ,היה יודע איזה רכב נושא את סמל החברה בשנת ה100 להקמתה - היה מתהפך בקיברו.

אבל הבחור שהקים את דייהולט יהיה די גאה !

נ.ב לא רוצה לבאס אבל ראיתי אחד ברחוב ורציתי להקיא את הנשמה.

כל מה שתעשה בחיים, יהיה חסר חשיבות.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

כי איש לא יעשה אותו מלבדך.

• תוכן חדש...