Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה לגבי סיום עבודה...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5601 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אני עובד בחברה גדולה שנה וכמה ימים, כבר תקופה מסוימת אני חושב פשוט לעזוב ולשנות כיוון בחיים.

פשוט נמאס. אין קידום באופק והעבודה עצמה מאוד שוחקת.

במידה ואני מודיע על התפטרותי, מגיעים לי פיצויים או שרק במידה ואני מפוטר?

תודה,

יוסי.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

ככלל מגיע פיצויים רק למפוטר ולא למתפטר.

למתפטר בתנאים מסויימים מגיע פיצויים , אבל לא נראה לפי מה שכתבת , כי זה המקרה שלך.

שנה כיוון , ובהצלחה

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

בנוסף למה שכתוב בקישור ההוא, אם בזמן קבלתך לעבודה חתמת על סעיף 14 לחוק פיצויי פיטורין אתה זכאי לקבל את הפיצויים גם אם אתה מתפטר ביוזמתך.

כן, זה הזמן להוציא את חתיכת הנייר ההיא שחתמת עליה כשהתקבלת לעבודה ולבדוק מה כתוב בה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

כפי שישה רשם רק בתוספת קטנה אחת.

בכל מקרה פיצויים של שנה וחצי לא אמורים להוות גורם מכריע אם אינך מרוצה מהעבודה(כמובן לפי דעתי), אם החלטת שאין לך רצון להמשיך, תודיע כמו שצריך,תיתן את הזמן שאתה צריך לתת(חודש אם אני לא טועה) ותסיים כמו שצריך, אי אפשר לדעת מתי תצתרך להעזר באנשים שאתה מכיר שם,אנחנו מדינה קטנה.ובלי שום קשר,יכול להיות שתקבל את הכל גם אם התפטרת,אני לא מכיר את המדיניות בחברה בה אתה עובד.

בהצלחה.

פורסם

ראשית כל, תודה על התגובות...

בואו נגיד שבעבודה הקודמת פוטרתי מהיום להיום ללא התראה וקיבלתי 10 אל"ש (4000 שקלים פיצויים 2000 שקלים הבראה ו4000 שקלים משכורת אחת קדימה מכיוון שזה היה ללא התראה).

אז אני מעוניין לבדוק האם זה אפשרי.

אני לא רוצה לצאת בבושת פנים, אך עדיין אני מחפש פרצה כלשהי...

I should win a fucking AWARD for being me

• תוכן חדש...