Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5611 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הצלחתי להגיע עם החוטים למושבים האחוריים

X3 RCA

מתח

פיקוד

ו4 סיגנלים של הרמקולים

עכשיו נשאר לי להעביר אותם לתא המטען אבל לא מצאתי עוד מאיפה להעביר אותם בלי שיהיה עליהם לחץ.

אם יש מישהו שיש לו רכב מדגם זה ויכול להציץ ולראות מאיפה עוברים החוטים זה יעזור לי מאוד אם תעלו תמונה

תודה לעוזרים

פורסם

אם הצלחת להעביר עד למושבים האחוריים עשית 99 אחוז מהדרך.

פשוט תעביר מתחת למושבים ישיר אל הגב שלהם. בהצלחה!

רדיו דיסק: Clarion DXZ786USB

מגברים:DLS RA-40 מונו-SunDown 1000D

קומפוננט: DLS UP6i

סאב: Ascedant Audio Arsenal 12

פורסם

אני לא עד כדי כך טמבל.

פה הבעיה,בין המושבים לבגאז'.

יש מדרגה כזאת שאם אני מעביר את החוטים מתחת למושב אז החוטים יימחצו

אם למישהו יש תמונות של התקנה כזאת ברכב כזה זה יעזור לי

אני מחפש פיתרון שלא ייראו את החוטים ושהכל בסוף יישב כמו שצריך עם כל הקליפסים של הפלסטיקים.

תודה

פורסם

עוד לא

כבר נהייה חושך ואני אנסה מחר

מרוב שאני פדנט קשה לי לעשות משהו חפיף ושייצא פחות ממושלם

יש לי כיוון- מלמעלה דרך החיפוי של החגורות בטיחות והכול מתחת לפלסטיק עד ללמטה מתחת לריפוד

רק הבעיה שהחוטים לא יהיו ארוכים מספיק אז חשבתי שיהיה פיתרון אחר.

אם למישהו יש אתרים מחו"ל של פרוייקטים על סיאט לאון או טולדנו עם תמונות זה מאוד יעזור

אני ניסתי לחפש ולא מצאתי יותר מידי.

פורסם

לא מצאתי לסיאט לאון ולא לטולדנו

אבל גיליתי שפיליפ' טולדנו מאוד מפורסם בגוגל :D

תנסה להעביר מהצד נראה לי ילך לך הכי קל ויצא גם הכי נקי, ואם לא ואתה אומר שאתה "פדנט" ולא עצלן אז תנסה לפרק את המושבים מאחור ולראות מה אפשר לעשות.

בהצלחה :)

• תוכן חדש...