Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5632 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בסוכנות המרכזית לא היו מוכנים לגעת במחיר המחירון של קיה סול (117000), אבל כן "לבלוע" את מחיר הרישוי והאבזרים למיניהם. שווה ערך של כ-3000 ש"ח. מסקנה ממש לא חדשה: ללכת רק לסוכני המשנה וכמה שיותר רחוק...

פורסם

ניסאן ג'וק רכב מבוקש (לא מבין למה) שההמתנה לו לוקחת חודשים, אין להם שום אינטרס לתת לך הנחה, במילא אם לא תזמין במקומך מישהו כבר ישלם מחיר מלא.

פורסם

אבל למה לומר קשקוש ולמה לתרץ

אני מדגיש אין לי שום קשר שום קומבינות ושום כשרון משחק

ובכל זאת עם היושר שלי הזמנתי רכב חדש שלא נמצא במלאי ולא צפוי להגיע מכיוון שהזמנתי דברים שעוד לא הביאו לארץ אז אף אחד לא מיהר להפטר מסטוק או ממשלוח שצפוי להגיע ובכל זאת קיבלתי הנחה שבהחלט נמצאת בטווח האחוזים שצויין 6-12% .

לא צריך להתנפל על כל דבר.

כל חברה והמדיניות שלה כל סוכן והמדיניות שלו כל דגם והביקוש שלו כל סיטואציה היא לגופה.

לרוב אני יכול לומר מהניסיון שלי שתמיד יש הנחות גם אם הן קטנות כמו לבלוע את מחיר המיגון והרישוי ועד להנחות כמו שאני קיבלתי.

דיי להשמיץ את שוק הרכב יש סגמנטים שיש בהם תחרות שעושה לנו טוב צריך לדעת איפה לנצל.

וגם מחיר הקודנים והרישוי זה משהו בהחלט טוב אתם מסתכלים ביחס לרכב ומזלזלים ב4K ברור שלא הם יכריעו את הכף בבחירת רכב אבל זו הנחה יפה וזהו חודש כלכלה של רבים מאיתנו ויש חברה שלא מגיע לסכום הזה בחודש של עבודה קשה אז אפשר להעריך.

יש חברות שבמהותן אין הנחות על רוב הדגמים שלהם כקו מנחה.

כשדוד שלי התלבט בין לקסוס יגואר ואאודי באאודי נתנו הנחה יפה מאוד ביגואר גם כן יותר יפה(אבל זה גם מתוך היכרות) ובלקסוס כקו מנחה אין כמעט הנחה לעומת החברות האחרות למרות שכבר יש לו אחת והוא קונה את ספינת הדגל שלהם כמדיניות פשוט אין כמעט הנחות אלה רק תוספות בחינם..

יש יש ויש..כל אחד ונסיונו אבל בהחלט יש תחרות מורגשות וגם היבואנים יודעים את זה וגם אם לא נוטים לפרסם יש הנחות במיוחד כשהמחיר עולה.

אתם מדברים על רכבים שבמהותם זולים..רכב שנמכר ב160 לאחר משא ומתן והתלבטות ורצינות ותשלום במזומן אצל רוב החברות יהפוך ל150 בדרך זו או אחרת או יקבל איבזור במחיר ההנחה ככה או ככה זה בהחלט 6%.

זו דעתי ומצטער על החפירה פשוט אני שומע השמצות כל הזמן וגם כשהמצב מתחיל להשתנות מדכאים גם את זה בסוף יבואני הרכב יראו שגם האלפים הבודדים האלו לא מעניינים אותנו אז יפסיקו לתת גם אותם.

פורסם

התחושה שלך לפיה מישהו כאן משמיץ או "מתנפל", משוללת יסוד. יש הנחות, בכל מיני שיעורים ותחפושות, כמעט אצל כולם ואף אחד פה, ככל שהבנתי מגעת לא טוען אחרת. היחיד שהרגיש מקופח הוא הפותח שמתרעם על כך שלא קיבל מחיר מופחת שהיה קיים כשהתחיל להתענין בג'וק הזה, כמובן ללא שום הצדקה מעבר לתחושת ההחמצה האישית.

פורסם

האם הטבה של "טרייד אין במחיר מחירון" באה על חשבון הנחה אחרת ? ברור שעל כל דבר אפשר לנסות להתמקח, אבל מה אומר נסיונכם,חברי הפורום?

פורסם

ידיד טוב לשי רצה להנות גם מדרייד אין במחיר מחירון וגם מהנחה על סיאט איביזה - אמרו לא שאי אפשר גם וגם.

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם
אומרים שבסוכנויות "משנה" (ז"א לא באולם ראשי) הרבה יותק לקבל הנחות והטבות.

זה תלוי מאוד בשיטת התגמול של היבואן את סוכן המשנה (עם עמלה\ללא עמלה). מה שאני בא להגיד הוא שמה שכתבת אינו נכון בהכרח ועל אותו מוצר ואותו איבזור לרוב לא יהיו הבדלים גדולים בין אולם היבואן לסוכן משנה.

האם הטבה של "טרייד אין במחיר מחירון" באה על חשבון הנחה אחרת ? ברור שעל כל דבר אפשר לנסות להתמקח, אבל מה אומר נסיונכם,חברי הפורום?

טרייד אין עולה כסף לגוף שמבצע אותו.

בדיקת הרכב, הובלתו והסיכון בירידת המחירון עד שהרכב ימכר הינה בעלת משמעות כספית. בנוסף, קיים חיסכון בזמן (זמן=כסף) עבור הלקוח במיוחד כאשר העסקה היא מפתח מול מפתח והלקוח לא נשאר ללא רכב או לא צריך לשכור רכב גישור.

לכן, אם תקבל הצעת טרייד אין במחיר מחירון ותבחר לא להשתמש בה ולמכור את הרכב לבד, רוב היבואנים יתנו לך הטבה כנגד זה. אגב, יש גופי טרייד אין שמההתחלה יתנו לך מחיר נמוך משמעותית מהמחירון על הרכב ומשם עם מכסים את העלויות, יכול להיות במקרה כזה שלא יהיה הבדל במחיר הרכב החדש בעסקה עם טרייד או בלי.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

• תוכן חדש...