Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5585 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר בוולוו 240 מנוע 2000 קרבורטור מודל 83 .

יש אפשרות לשדרג קרבורטור ולהוסיף הספק למנוע בלי שיפגום משמעותית בתצרוכת דלק?

או לחילופין שינוי מערכת פליטה וכיוצא בזה?

יום טוב.

פורסם

תביא יותר פרטים על המנוע בעיקר גודש או לא, כי אני יודיע שקיים רכב מאותו סוג עם מנוע 1700 טורבו, אם שלך גודשת והתכוונת להעלאת גדישה, אז יש לי אליך פתרון להוספת דלק ע"מ להגיע לתערובת אדיאלית וזאת ע"י הוספת מזרק דלק על צינור היניקה, זה לא מסובך כמובן זה כרוך בהוספת ווסת לחץ דלק מתכוונן לבנות בית מזרק ולנהל את זה. הייתי אומר לך דיזות מוגדלות אבל זה לא אקטואלי לנוסטלגיה שלך 1983.

להזכירך כי אני עשיתי אותו דבר על הרכב שלי מסוג רינו 5 טורבו, וזה הצליח ובגדול.

להבנת ערכה של שניה, שאל מישהו ששרד תאונה ויצא ממנה בחיים. תסעו בזהירות ... ובלי מהירות...

פורסם

תתחיל מלבדוק את מצב הקומפרסיה במנוע, כי יכול להיות שתבצע שיפור כלשהו,והמנוע לא יעמוד בזה,

או שתלך על דברים קטנים יותר , כמו שדרוג חוטי הצתה, פילטר אוויר פתוח, בדיקת האגזוז לראות שהוא לא סתום.

יכול להיות ואני לא בקיא בזה , אבל בד"כ שרוצים לשפר רכב עם קרבורטור אז מחליפים לקרבורטור וובר, בחלק מהמקרים זה לא כלכלי, אבל שווה לך לבדוק בכיוון.

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

המנוע הינו מנוע 2000 מקורי של וולוו מודל 83 (לא החליפו למנוע מייבוא)

מערכת הדלק הינה קרבורטור STROMBERG .

ההצתה הינה קבל+פלטינה .

המנוע מניע יפה ונוסע יפה אולם מעט "כבד" . אם היה איבוד קומפרסיה כנראה היתה מורגשת באיבוד סחיבה משמעותיית+בעיות

התנעה קרה וכיוצא בזה.

פורסם

שיפורים מעשיים ואמיתיים, מן הקל אל הכבד:

• החלף מערכת הצתה לאלקטרונית. קנה מפירוקית מערכת מקורית. עיקר השיפור כאן בהתנעה ובאמינות.
  • הסב את המנוע להזרקה מכאנית. קנה חלקים + ראש מנוע מסדרה 700 בפירוקית. עיקר השיפור כאן בחיסכון בדלק, גם קצת כוח.
  • חרוט את המנוע לנפח של 2300. החלף בוכנות בהתאם. שיפור בהתאם לנפח.
  • קנה באינטרנט גל זיזים משופר. תהיה לך בעיה ליבא. שיפור מורגש.

דני

פורסם

ממליץ בחום רב להתייעץ עם עופר מימון מ"חרמון קרבורטורים" האיש אשף קרבורטורים אמיתי

רק להדגמה, בסאנבים שהיתה לי (2 סטרומברג) הוא שיחק עם הקרבורטורים, שינה את סוג השמן, והרכב שסחב כמו עגלה - או כמו כל הילמן ישנה, התחיל לעוף. לא פחות.

היתה לי גם גולף 1300 שנת 87 שהיתה כלי נהדר אבל בלי כח עם קרבורטור פירבורג עלוב. הוא החליף לי לקרבורטור כפול של סקודה, שיחק עם משאבות התאוצה, לחש כל מיני לחשים והגולף הפכה לאלפא....זכור לי רייס עם שברולט אוואו שזה בכל זאת רכב מודרני שלא הצליחה להתרחק ממני, עד שהמנוע גמר...

בקיצור, אם אתה רוצה שיפור ביד אומן ובתקציב נמוך, זה האיש.

בהצלחה

פורסם

לא הבנתי "שינה את סוג השמן".........................

לא נראה לי שזה אמור להשפיע משמעותית על הסחיבה,אולי כיוון לך קידום הצתה וכיוון C.O/

• תוכן חדש...