Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5516 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אז אחרי הרבה זמן שאני חושב אם לימכור את הרכב או לשפר אותו.אז בסוף אני לא מוכר את הרכב וכנירא אני לא ימכור אותו אף פעם.

אז הרכב כרגע נוסע עם מנוע 1.6 גיר ידני והכול טוב ויפה.

אבל אני רוצה יותר כוח אבל לא מנוע של GT טורבו.דרך הגב הרכב הוא סובארו אימפרזה 98.

אני לא רוצה את הבלגן של להחליף ברקסים מיטלים וכול הבלגן הזה.

כי המונע שיש לי עכשיו מגיע עם 90 כ"ס אם אני לא טועה אבל יש מונע 2 ליטר לא טורבו שהגיע עם 130 כ"ס.

ויש עד היום כמה אימפרזות שנוסעות עם מנוע 2 ליטר מהחברה.

אצל המוסך שאלתי אמרו זה אפשרי תביא את הכסף וכבר מחר תיקח אותה עם מונע חדש.

אז העכשיו פה אני צריך את העזרה שלכם אם מישהו עשה כזה דבר פה או דומה.

איזה אישורים אני צריך בישביל להחליף את המנוע?

האם צריך להחליף גיר?

ולא צריך לשדרג את מערכת הבלימה או המטילים בהגדלה ל 2 ליטר?

ואחד סיפר לי שיש גם מונע 2 ליטר אבל תגשם אחר שהוא הגיע עם 160 כ"ס האם זה נכון?

תודה

"בחיים כמו במהלך פניה אף פעם אל תעצור!"

Life's too short, we're here for a good time, not a long time. -Colin McRae

פורסם

תראה שדרוג מנוע 2000 זה לא חוקי ויעלה הרבה כסף והאוטו יצטרך לעבור טסט בקומבינה כמו שאומרים ,לא יותר פשוט למכור את הסובארו שלך ולקנות את מנוע ה2000

8).................citroen C5 2002 Sx2000.................8)

פורסם

gt כרגע לא בתקציב שלי אלה אם כן אני יקנה אחת ב 40 אלף שהיא עברה המון ידים ולך תידע מה המצב שלה מה עבר אליה ובמיוחד שבכזה מחיר רק בני הדודים שלנו ימכרו.וןמהם אני בטוח לא קונה.

מנוע כולל עבודה כולל הכול 4אלף. ואני לא מחפש את המנוע טורבו .2ליטר 130כ"ס אם יש יותר וזה אפשרי אז בכיף.

במיוחד שאני כבר קשור לרכב ולא נירא לי שאי פעם אני ימכור אותו אבל הכול יכול להיות בחיים.

ולמה שלא יקבל אישור אם בשנים האלה הביאו רכבים כאלה 2ליטר.

בדיוק כמו שיש כמה גסטי בודודת בארץ שנוסעות על מנוע 1.6 עם הנעה 4X4 אם אני לא טועה.

פורסם

לא שמעתי על ג'סטי מנוע 1.6 ,ולא נראה לי שתקבל אישור להשים מנוע 2.0 ליטר על אימפרזיה שבאה במקור עם מנוע 1.6 ליטר .

כמו למשל כך דוגמא סובארו ליאונה קיבלו אישור להגדיל את נפח מנועי 1.3 ליטר ל-1.6 ליטר אם אישור ממשרד הרישוי אבל להעלות מ1.6 ליטר ל-1.8 ליטר לא חוקי למרות שזה אוטו אותו בדיוק תשאל למה ?גם אני לא יודע לענות לך.

פורסם
לא שמעתי על ג'סטי מנוע 1.6 ,ולא נראה לי שתקבל אישור להשים מנוע 2.0 ליטר על אימפרזיה שבאה במקור עם מנוע 1.6 ליטר .

כמו למשל כך דוגמא סובארו ליאונה קיבלו אישור להגדיל את נפח מנועי 1.3 ליטר ל-1.6 ליטר אם אישור ממשרד הרישוי אבל להעלות מ1.6 ליטר ל-1.8 ליטר לא חוקי למרות שזה אוטו אותו בדיוק תשאל למה ?גם אני לא יודע לענות לך.

יש איזה גסטי 4X4 נפח מנוע אני לא זוכר דיברו אליה בפורום אספנות אני זוכר.

הבעיה שהרכב בשנים האלה בא עם מנוע 2 ליטר וגם המוסך אמר זה בא אבל לך תיבדוק את העניין הזה לעומק.

ואם כבר מדברים על פרויקט כזה אז בבקשה:

ושוב אני מזיכר אני לא מחפש מנוע טורבו של GT!!!!

פורסם

שוב אני לא אומר שאין פרוייקטים כאולו ושאי אפשר לעששות דבר כזה אפשר לעשות הכל גם אני מכיר טנדר סובארו עם מנוע 2.0 טורבו אבל זה לא חוקי בארצנו .

גם אם מדובר באותו אוטו באותו דגם ואותו מנוע רק נפח שונה.

פורסם

שלום שוב

מישהו יכול להגיד לי אם זה אפשרי או לא .אולי מישהו פה בפורום עשה משהו דומה?

תודה

פורסם

אני אישית ממליץ לך לחסוך ולקנות gt בכסף שאתה תוציא עכשיו (וכמובן לא תקבל אותו בחיים ויהיה לך סופר קשה למכור את האוטו אחר כך)

אתה תקנה gt נורמלית.

פורסם
לא נראלי מישהו בפורום עשה פרויקט כזה, וכל ההוצאות על הרכב פשוט תמכור אותה ותקנה רכב יותר חזק.

חשבתי וגם פירסמתי את הרכב ב 20 אלף שקל כי הרכב ממש שמור אצלי.

קלאץ חדש שמתי לו ליפני 4 חודשים גם משעבת מים וכול הרצואות כולל טימינג צמיגים חדשים(עכשיו אני רוצה להגדיל אותם)

דוד חדש שעלה לי 400 שקל.והרכב מקורי.

אבל אנשים רוצים ליקנות ב 12 אלף גג 14 ולי זה לא מישתלם.

אני ימכור ב 14 יחסוך שנה ל 50 אלף ויקנה GT? ומה עם הוצאות יותר דלק על דגם הטורבו טיפולים יותר יקרים עוד 150+-ק"ג על כול המערכת 4X4.

בגלל זה אני חושב רק ליגדול ל 2ליטר קידמי הבעיה שהם הגיעו ככה מחברה ויש בכול מקום את המנועים אלה השאלה אם יאשרו לי את זה.

או שאתם אומרים רק בדרך "החוקית" אפשר להגדיל.

פורסם
חשבתי וגם פירסמתי את הרכב ב 20 אלף שקל כי הרכב ממש שמור אצלי.

קלאץ חדש שמתי לו ליפני 4 חודשים גם משעבת מים וכול הרצואות כולל טימינג צמיגים חדשים(עכשיו אני רוצה להגדיל אותם)

דוד חדש שעלה לי 400 שקל.והרכב מקורי.

אבל אנשים רוצים ליקנות ב 12 אלף גג 14 ולי זה לא מישתלם.

אני ימכור ב 14 יחסוך שנה ל 50 אלף ויקנה GT? ומה עם הוצאות יותר דלק על דגם הטורבו טיפולים יותר יקרים עוד 150+-ק"ג על כול המערכת 4X4.

בגלל זה אני חושב רק ליגדול ל 2ליטר קידמי הבעיה שהם הגיעו ככה מחברה ויש בכול מקום את המנועים אלה השאלה אם יאשרו לי את זה.

או שאתם אומרים רק בדרך "החוקית" אפשר להגדיל.

מי אמר שאתה חייב לקנות דווקא מכל המכוניות GT? ומחירון הרכב הוא 20 אז.. אין להם למה להוריד את ערך המכונית אם היא במצב טוב מאוד.

פורסם

חבר למה לך לשפר ולקמבן?

אני מציע לך לחפש אימפרזה מנוע 2.0 לא טורבו ממליץ לך על שנת 2006 ומעלה זה הדגם החדש עם 160 כ"ס ויש לה כוח יפה מאוד ואתה תהנה מהרכב.

ובסוף ההחלטה היא שלך.

!!!DODGE RAM 3500 HD 6.7 CUMMINS TDI 2013

פורסם

הבעיה כי כסף.

אם היה לי 60 אלף+- בישביל אימפרזה 2 ליטר 2006 לא היתי מחפש איך להחליף מנוע.

אבל פה העניין של 4 אלף ויש לי מנוע חדש עבר 15אלף ק"מ 2ליטר.לאומת זאת שלי שעבר 260 אלף ק"מ ולא מרגישים כוח ולא כלום.

אין לי ליזרוק 40 אלף על GT ולא 60 אלף על 2 ליטר 2006.

ואם היתי רוצה ליקנות רכב אחר נירא לי היתי פותח את הנושא "ביעוץ קניית רכב"לא?

בקיצור תודה על כול התשובות אבל אני לא מחפש רכב אחר אני רק שואל מה אני צריך לעשות בישביל לקבל אישור להחלפת מנוע ושידרוג ל2 ליטר.

פורסם

היום היתי במוסך ראיתי את המנוע EJ 20 אחד לאחד דומה רק מהמיכסים של הראשי מנוע.

לא צריך להחליף גיר ולא כלום להוציא את ה EJ 16 ולהכניס את החדש.

הוא אמר שאני יבדוק את העניין במישרד רישוי.

אני ילך יום ראשון ליבודק את זה

• תוכן חדש...