Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5623 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא מבין איך קבעת מראש שהN8 לא מגיע לרמה של הגלקסי...

עבדת איתו? או שבגלל שנוקיה לא היו חדשניים בתקופה האחרונה אתה בטוח שזה זבל...

לפני שתקנה גלקסי, אני ממליץ לך לבדוק מה זה הN8.

גלקסי איטי פי כמה מN8, אין לו מצלמה שמתקרבת לקצה היכולת של המצלמה בN8, הספיקר בN8 יותר חזק, יש מליון אפליקציות, הסוללה יותר טובה. זה על קצה הלשון ממה שאני זוכר מהתרשמות של שעה שעתיים על הגלקסי.

שכחנו שזה גם טלפון.. איכות השיחה בN8 מושלמת. לא פחות. גם בשמיעה וגם בדיבור.

יש אגב את העניין של הרושם הראשוני בN8, כשמעבירים מסכי בית יש לאג מסוים ולא מובן. תנסה את כל הפונקציות האחרות במכשיר לפני ההחלטה. הבאג (המתוכנן?) יפתר בעדכון שיצא עוד חודש.

פורסם
מה עם הסוני אריקסון אקספריה 10, למישהו יש ניסיון איתו?

על נייר הוא עושה רושם של בחור רציני מאוד.

עריכה:

מצאתי את הביקורת הזאת:

http://www.kombinator.co.il/view-review.php?rid=244#uploaded_files/users_profile/re49.1595654592.sony_ericsson_xperia_x3_rachael_black_rendering.jpg

נתונים הזויים בחולשתם לצד מאפיינים מאוד חזקים, כרגיל סוני אריקסון מוכיחים שהם צעד אחד אחרי כולם.

יש לי כזה. יותר נכון לאשתי. היו איתו מלא פאדיחות, אבל היום הוא בסדר. הם יישרו קו עם השוק.

הסקירה של קומבינטור לא רלוונטית למה שנמכר היום. מה שכן, אי אפשר לקחת להם את איכות החומרים ובניה.

אחד המכשירים היותר מוצלחים מבחינה זאת.

פורסם

איך אפשר בכלל להכניס את הגלאקסי והN8 באותו משפט אפילו.. :|

אין פה בדיוק מקום להשוואה, אנדרואיד 2.2 לעומת ה"דבר" הזה שנקרא סימביאן שמפסיד לו הכל פרמטר ומיוחד במהירות, לסימביאן 3 יש לאגים והשהיות מאוד ברורים כאשר רצות במקביל מספר תוכנות.

שלא לדבר הבדלים בחומרה -מעבד 1 ג'יגה + מאיץ גרפי חזק (SGX540), חוץ מהTEGRA 2 החדש של NVIDIA שאמור לצאת בקרוב, אין לו שילוב עדיף בשוק לעומת מעבד 600 מגההרץ ב8,

והרשימה עוד ארוכה:

http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=3115&idPhone2=3252

בכל מקרה, ניתן לקנות כל פאלפון כיום דרך אתרים בריטים כמו clove או handtec במחירים זולים אף יותר מבחנויות הפרטיות,

אם כי מסתכנים בנושא האחריות במקרה של תקלה, למרות שגם ככה האחריות שהחנויות נותנות אינה מחסה פגמים רציניים.

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

Derish

יש לך מושג אם יש בברצלונה אייפון סים פרי לרכישה? (הכוונה למחיר יותר זול מהארץ)

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם
איך אפשר בכלל להכניס את הגלאקסי והN8 באותו משפט אפילו.. :|

עצם העובדה שאתה משווה רק נתוני נייר כמו מעבד ומאיץ גרפי רק מחזקת את הטענה שאתה לא מבין על מה אתה מדבר.

אם תשים WINDOWS VISTA על מעבד 2200MHZ תקבל ביצועים זוועתיים, מצד שני אם תשים WINDOWS 7 על 2200MHZ תקבל אחלה ביצועים.

השאלה היא מה ההבדל בתוצר הסופי ולא מה שכתוב בנתוני החומרה.

אז מה אם יש לו מאיץ גרפי "חזק" (אגב לדחוף יותר מהירות שעון - לא אומר הרבה, לפעמים רק גורע). אז תשחק יותר משחקים באנדרויד.

השאלה היא איך התוכנה יודעת לנצל את החומרה שיש במכשיר. עצם העובדה שנוקיה הצליחו לדחוס מהירות תגובה כל כך מהירה במעבד 600 מגה הרץ לעומת מהירות דומה ואף איטית מכך (בחלק מהמצבים) במעבד שהוא 1000MHZ רק מחזקת את העובדה שהתוכנה של נוקיה יותר יעילה.

מזכיר לך שאתה קונה קודם כל טלפון, בכל פרמטר הקשור לשיחות אי אפשר להשוות בין שני המכשירים.

נעזוב רגע בצד את כל ההשוואות באוויר,

אי פעם נגעת בנוקיה N8?

או שאתה משווה כי "אתה בטוח שנוקיה לא יצליחו להוציא משהו טוב וסימביאן זה קקי כי היה לי נוקיה ב98 עם סימביאן וזה היה איטי"?

• תוכן חדש...