Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5623 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם יש סמארטפונים חדשים הצפויים להגיע בקרוב לארץ?

חברה שלי מועניית להחליף למכשיר חדש אבל ה-N8 לא מגיע לרמה של הגלאקסי והאייפון4, הגלאקסי מעולה אבל אין לו פלאש (בחייאת איפה הראש שלהם), והמחיר של האייפון פשוט הזוי (וממש לא שווה).

אז יש למה לצפות?

פורסם

Palm Pre II הוא אלטרנטיבה מעניינת. נראה טוב, מרגיש סולידי והביצועים לא רעים.

מה שכן, אינני יודע אם יגיע לארץ, וגם אם וכאשר, אז כיצד יתומחר.

palm-pre-2-1.jpg

פורסם
desire.

כאילו דה....:wink:

מסכים

אם לא גלאקסי ס' ולא אייפון, HTC הם הכתובת, ממליץ לבדוק גם את הNEXUS החדש של גוגל.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

באמת שאני לא מבין את הצורך לפלאש בפלאפון, כל הטלפונים שלי היו עם פלאש כזה או אחר, הפלאש הזה לא מצליח לעשות כלום בזמן שצריכים אותו כך שבמילא צילומי לילה לא אפקטיביים, אז נשארנו עם צילומי יום, ואז אם אנחנו מתכוונים לצלם תמונות איכותיות

כמו טיול אירוע או כל מה שעולה על הדעת ניקח מצלמה איכותית ולא מצלמה של פלאפון, אם אנחנו סתם רוצים לצלם משהו מזדמן הרי שאז מצלמת הפלאפון מספיקה בהחלט.

לפסול פלאפון בגלל פלאש נראה לי לא מקצועי

לגבי הסמארטפון, כיום אני משתמש בסמסונג גלאקסי , סה"כ מדובר במכשיר נחמד אבל הבעיה היא שהוא כמו האייפון מסורבל לשימוש, לדוגמא: לחיפוש אנשי קשר יש לבצע 3 פעולות עד שמגיעים לשם, לעומת זאת בנוקיה E71 ז"ל מספיק לחיצה על אות אחת במקלדת וכל השמות שמתחילים באות זו היו קופצים, חיפוש קל מאין כמוהו במיוחד בנהיגה, שם המהירות וקלות ההפעלה היא גורם משמעותי.

דוגמה נוספת: במהלך שיחה קשה מאוד לשמור מספר חדש, נניח שהקלדת מספר ועשית טעות, אין מקש למחיקת מספר, ממש מוזר העניין כך שאם הקשת טעות אתה שומר אותו עם הטעות ואחרי זה עורך.

יש עוד מוזרויות שמפריעות בשימוש שוטף, כך שמי שלמי שאין זמן ורצון להתעסק עם כל מיני מוזרויות, יעשה לעצמו טובה ולא ירכוש סמארטפון.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם
באמת שאני לא מבין את הצורך לפלאש בפלאפון, כל הטלפונים שלי היו עם פלאש כזה או אחר, הפלאש הזה לא מצליח לעשות כלום בזמן שצריכים אותו כך שבמילא צילומי לילה לא אפקטיביים, אז נשארנו עם צילומי יום, ואז אם אנחנו מתכוונים לצלם תמונות איכותיות א) בנוקיה C7 הפלאש דווקא מאוד אפקטיבי בצילומי לילה. ב) פלאש זה פנס (כשהוא LED).

כמו טיול אירוע או כל מה שעולה על הדעת ניקח מצלמה איכותית ולא מצלמה של פלאפון, אם אנחנו סתם רוצים לצלם משהו מזדמן הרי שאז מצלמת הפלאפון מספיקה בהחלט. מסכים

לפסול פלאפון בגלל פלאש נראה לי לא מקצועי אם הטלפון עולה כמו שהוא עולה, אז שיהיה גם פנס.

לגבי הסמארטפון, כיום אני משתמש בסמסונג גלאקסי , סה"כ מדובר במכשיר נחמד אבל הבעיה היא שהוא כמו האייפון מסורבל לשימוש, לדוגמא: לחיפוש אנשי קשר יש לבצע 3 פעולות עד שמגיעים לשם, לעומת זאת בנוקיה E71 ז"ל מספיק לחיצה על אות אחת במקלדת וכל השמות שמתחילים באות זו היו קופצים, חיפוש קל מאין כמוהו במיוחד בנהיגה, שם המהירות וקלות ההפעלה היא גורם משמעותי. טלפון עם מסך מגע זה לא משהו שמומלץ להשתמש בו בנהיגה (כי צריך להסתכל על המסך בזמן שימוש). וטלפון בכלל, יש מדינה מסויימת במזרח התיכון, שבה, רחמנא ליצלן, מקבלים קנס על זה.

דוגמה נוספת: במהלך שיחה קשה מאוד לשמור מספר חדש, נניח שהקלדת מספר ועשית טעות, אין מקש למחיקת מספר, ממש מוזר העניין כך שאם הקשת טעות אתה שומר אותו עם הטעות ואחרי זה עורך. אני רואה שאחרי הכל, טוב שלא לקחתי את הגלאקסי, ונשארתי עם נוקיה

יש עוד מוזרויות שמפריעות בשימוש שוטף, כך שמי שלמי שאין זמן ורצון להתעסק עם כל מיני מוזרויות, יעשה לעצמו טובה ולא ירכוש סמארטפון. מסכים. במיוחד לא מישהו שצריך טלפון בשביל SEND, END ו-SMS

5 תווים

חברה שלי מועניית להחליף למכשיר חדש

מה הדרישות שלה מהמכשיר?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

תשמע, פלאש בסוני אריקסון W995 עושה עבודה מצויינת

רק אתמול ישבנו בבית קפה חשוך, צילמתי והתמונות יצאו דווקא די טובות

אבל לא בגלל זה הייתי מוותר על טלפון כמו Galaxy S.

פורסם

הדרישות שלה הן טאצ' מדוייק, רזולוציה, גודל מסך, מצלמה, ומהירות. בקיצור, כל מה שיש בגלאקסי (רק עם פלאש), ובאייפון (רק בלי המחיר המוגזם).

כרמי, יש לי N95 והפלאש עוזר בוודאות. חוץ מזה, מה שווה פלאפון חכם, המצוייד בכל טוב, עולה הון כסף, אבל אין בו דבר אלמנטרי כמו פלאש שהיה במכשירים פרימיטיבים בהרבה?!

פורסם

מה עם הסוני אריקסון אקספריה 10, למישהו יש ניסיון איתו?

על נייר הוא עושה רושם של בחור רציני מאוד.

עריכה:

מצאתי את הביקורת הזאת:

http://www.kombinator.co.il/view-review.php?rid=244#uploaded_files/users_profile/re49.1595654592.sony_ericsson_xperia_x3_rachael_black_rendering.jpg

נתונים הזויים בחולשתם לצד מאפיינים מאוד חזקים, כרגיל סוני אריקסון מוכיחים שהם צעד אחד אחרי כולם.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

סוני אריקסון רגל אחת לפשיטת רגל. אני גם שוקל להחליף את הטלפון או לגלאקסי או לאייפון 4.

יש מבצעים ממש מעניינים באורנג' עקב החוק החדש.

אייפון 4+אלף דקות+אלף SMS ב248 ש"ח. חבילת אינטרנט+50 ש"ח. נשמע ממש נחמד.

מבולבלים? גם אנחנו.

פורסם

תגובת המסך של המיילסטון איטית וגסה להחריד.

חוץ מזה המכשיר ענק וברגע ששמים עליו מגן הוא נהיה עצום.

TFSI Power

פורסם

בישראל, למשתמש הממוצע - אייפון 4. הכי הרבה אפליקציות רלוונטיות לשוק המקומי, יציב, ניתן להשיג מהרשתות.

עבור כל היתר, הNEXUS S עושה רושם נחמד מאוד, שיחקתי עם אחד קצת. גודל אידיאלי, כל השירותים המוצלחים הרגילים של גוגל (שילוב של maps + navigation + search משנה לך טיול בחו"ל לגמרי... רק שצריך SIM מקומי לDATA במחיר נורמלי), והפלטפורמה של העתיד (אנדרואיד), בפורמט נקי לגמרי מכל שטות של סמסונג\HTC\מוטורולה (מה שנקרא vanilla). נוקיה זה סוס מת, הווינדוס פון 7 לא מתקרב למה שאנדרואיד יודע לעשות... אם יש לכם מישהו שיביא אותו מארה"ב, ניתן לקנות אותו ב529 דולר שזה מחיר מעולה.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

• תוכן חדש...