Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5641 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב לכולם,

ידידה קרובה שלי קיבלה הערב מכתב מעורך דין המייצג את סלקום אשר מצויין בו כי ישנו חוב על שמה בסך 9,500 ש"ח.

רצוי להדגיש שמעולם לאותה ידידה לא היה קו בסלקום, אף פעם היא לא השתמשה בטלפון שלהם ובוודאי שאף פעם היא גם לא חתמה על שום חוזה או הסכם כזה או אחר עם סלקום.

בנוסף אני אציין שיש סיכוי סביר מאוד שאחד מבני משפחתה עשה שימוש בפרטיה על מנת לפתוח קו על שמה ללא שום הסכמה או ידיעה מצד הידידה.

בינתיים לא הצלחנו ליצור קשר עם עורך דין כי כנראה יום העבודה שלו כבר נגמר, ובסלקום לא שיתפו פעולה וגם לא הסכימו להביא שום פרט: לא מס' קו או טלפון, לא מתי נפתח ולא ממתי החוב. כמובן ששום דבר מהפרטים האלה לא מצויינים גם במכתב.

ידידה שלי עכשיו דיי בהלם מהמצב ואבודה עצות לגמרי. במכתב מצויין שיש לה 14 יום להסדיר את החוב מרגע שליחת המכתב (נשארו 9 יום בפועל), אחרת מכתב זה יוגש "לביצוע בהוצאה לפועל ללא הליך קודם בבית המשפט".

אני רק רוצה לציין שמדובר בחיילת משוחררת אשר דיי לא מבינה בדברים אלה ולכן אני פונה כאן אליכם לעזרה והסברים - איך פועלים במקרים אלה? מאיפה להתחיל ובקיצור - מה עושים??

תודה על ההתייחסות ולכל מי שיכול ליעץ בצורה כזו או אחרת.

פורסם

להתקשר אליהם מחר על הבוקר ולברר במה מדובר.

אם לא מצליחים לפתור מולם את הבעיה, לכתוב להם בדואר רשום עם אישור מסירה משהו בסגנון של:

0. מבלי לפגוע בזכויות.

1. אני לא לקוחת סלקום ומעולם לא הייתי. אינני חתומה על חוזה כלשהו מול סלקום.

2. מוכחש קיום חוב כלשהו לסלקום.

3. מבקשת לבטל את ההליכים בעניין זה לאלתר מאחר ומדובר בטעות.

4. שומרת את הזכות לתבוע מסלקום ומכם, פיצוי בגין נזקים כספיים ו/או עגמת נפש שעלולה להיגרם לי באם תנקטו בצעדים חד צדדיים כלשהם.

(אני לא עו"ד וזה לא יעוץ משפטי)

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם
ערב טוב לכולם,

ידידה קרובה שלי קיבלה הערב מכתב מעורך דין המייצג את סלקום אשר מצויין בו כי ישנו חוב על שמה בסך 9,500 ש"ח.

9500 ש"ח זה הרבה כסף , כדאי לה לגשת למישהו מקצועי (אם היא לא פנתה כבר )

פורסם

אם סלקום מסרבים למסור פרטים, וגם נסיון בירור עם משרד עורכי הדין שממונה על הגביה כושל, אז פשוט לחכות שיגישו תביעה לביצוע בהוצאה לפועל. לאחר קבלת ההתראה יש לגשת להוצאה לפועל ולהגיש התנגדות. זה יעלה 45 ש"ח כי צריך להגיש תצהיר חתום ע"י עורך דין (או להוריד טופס התנגדות מהאינטרנט ולהחתים חבר עו"ד על התצהיר).

ברוב המקרים ההתנגדות תתקבל וההליך יעבור לבית משפט. שם כבר סלקום תיאלץ לפרט למה היא סבורה שידידתך חייבת לה כסף. משום מה בהוצאה לפועל הם לא דורשים שום הוכחה לחוב, לא ברור לי למה ...

פורסם

לעניות דעתי כ"לא עורך דין" מכתב רשום עם אישור מסירה חייבת לצאת הן לסלקום והן למשרד עורכי הדין שמטפל בגביה.

כמו שכתבו קודמי, המכתב צריך להכחיש כל קשר עם סלקום ולדרוש את הפסקת ההליכים. כמובן שסלקום לא יפסיקו את ההליכים (הם הרי לא פראיירים, ואני בספק אם הם יטרחו בכלל לבדוק את הנושא), אבל מכתב חייב לצאת.

הכלל שלימד אותי פעם איזשהו עורך דין זה שהדבר הגרוע ביותר שאפשר לעשות כשמקבלים מכתב מעו"ד זה לא לענות/לא להתיחס אליו.

פורסם

הההליך בו נוקטים כנגד ידידתך הוא הליך "זנותי" אבל חוקי למהדרין.

לא הייתי מציין את החשש של ידידתך כי מישהו השתמש בפרטיה ללא ידיעתה כי מדובר בנושא חמור מבחינה פלילית, אבל בודק את הנושא מול בני המשפחה.

ההתראה צריכה לתת זמן חוקי של 30 יום להסדרת הנושא ולא 14 יום.

הייתי מציע כי תעלה את המכתב לכאן תשמיט את פרטיה האישיים של ידידתך כדי לבחון אם המכתב עומד ראשית בכללים.

שנית ,תשובה היא צריכה לתת לעו"ד עם העתק לסל כלום .מכתב רשום עם אישור מסירה.

בו היא מכחישה מכל וכל את ההתקשרות עם סלקום קל וחומר את החוב הנטען.

על כן נא בדקו את העיניין וואני בטוחה כי תמצאו שנפלה טעות בחברתכם, ועל כן נא הודיעוני תוצאות בדיקתכם.

את המכתב הזה חובה יהיה על העו"ד לצרף לבקשתו להוצל"פ אם וכאשר סלקום יחליטו להמשיך בהליכים.

השאר אותנו מעודכנים בהמשך כדי שנוכל לייעץ לך את המשך ההליכים.

כפי שתיאר טנגה לפני את התהליך , ברובו הוא נכון בהבדל אחד.

עם ידידתך תגיש את ההתנגדות תוך 30 יום להוצל"פ ( לא מדובר במכתב לעו"ד )ההליך בהוצל"פ נפסק ומועבר אוטומטי לבית המשפט. אין שיקול דעת להוצל"פ. כך קובע החוק.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
עם ידידתך תגיש את ההתנגדות תוך 30 יום להוצל"פ ( לא מדובר במכתב לעו"ד )ההליך בהוצל"פ נפסק ומועבר אוטומטי לבית המשפט. אין שיקול דעת להוצל"פ. כך קובע החוק.

לא מדוייק.

על כל פנים, מכתבים כאמור לעיל אמורים לפתור את הבעיה, ואם לא אז אכן התנגדות בהוצל"פ.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

(ד) (1) הנתבע רשאי להגיש התנגדות לבקשת הביצוע, לרבות התנגדות מהטעם שלא התקיימו בתביעה התנאים הקבועים בסעיף קטן (א), בתוך שלושים ימים מיום המצאת האזהרה לפי הוראות סעיף קטן (ה); להתנגדות יצורף תצהיר לאימות העובדות שביסודה וכן כל מסמך שתומך בהתנגדות.

(2) הוגשה התנגדות, יעכב רשם ההוצאה לפועל את ביצוע הבקשה ויעביר את התביעה וההתנגדות לבית המשפט; לענין הדיון בבית המשפט יראו את ההתנגדות כבקשת רשות להתגונן בסדר דין מקוצר לפי תקנות סדר הדין.

זה נוסח החוק הדגשה לא במקור. וכך נעשה מדי יום ביומו.

אז מה לא מדוייק.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תוכן חדש...