Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תדלוק עם כרטיס YOU

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1783 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כמה דקות תדלקתי באוטו 100 ש"ח שהצגתי לקופאית את הכרטיס YOU היא אמרה שהם לא מקבלים אותו .

הכרטיס YOU נותן הנחה בתחנות דור אלון כפי שצויין באתר של הכרטיס וגם על הכרטיס עצמו מופיע דור בנוסף בכל משאבה כתוב בגדול מצטרפים לYOU וחוסכים בדלק , אז איך אפשרי שבאתי אם הכרטיס הם לא קיבלו אותו ?

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

קראתי באתר של חברת דור אלון :arrow:

לא הוזכרו תחנות שלא משתתפות במבצע זה, לכן ניתן להבין שכל תחנה אמורה לקבל את הכרטיס.

תנסה ליצור קשר עם בעל התחנה השכם בבוקר ולשאול אותו מדוע לא קיבלו את הכרטיס בתחנתו.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אתה לא צריך טובות משום קופאי או קופאית.

תדלק בעצמך והכנס את הכרטיס YOU לפני הכרטיס אשראי (במידה ואתה משלם באשראי..)

תדלקתי עם זוגתי ולי זה הוריד את המחיר מ7.05 ל 6.87 - לא מי יודע מה אבל מכובד בכל זאת :)

הכרטיס אמור לעבוד בכל תחנות דור-אלון כי זה כרטיס שלהם..

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

אם אתה משלם במזומן אתה צריך לגשת לקופאי/ת ולהראות את הכרטיס לפני התדלוק.

אין תחנה של דור אלון שלא מקבלת את הכרטיס ככה שאם אומרים לך "לא מכירים בו" תעבור לתחנה של דור אלון הבאה ולאחר מכן תתלונן.

בלי שום מבצע מיוחד של YOU הכרטיס מביא הנחה של 25 אג' מהמחיר של השירות המלא ולא משנה אם אתה ממלא בשירות עצמי או מלא (רשום את זה באתר שלהם בתקנון), מידי פעם יש להם מבצעים מיוחדים והנחה יותר גדולה...לדוגמא

לפני כחודש ההנחה הייתה כ-30 אג'.

כל זה מדובר על כרטיס מועדון של YOU ולא כרטיס אשראי שלהם.

אם אתה ממלא בשירות עצמי אז לפני שאתה מכניס את הכרטיס אשראי תכניס את הכרטיס מועדון של YOU, תקבל על המסך הודעה שהכרטיס התקבל

והכנס כרטיס אשראי ואז כל התהליך רגיל.

בנוסף המשאבה מתעדכנת במחיר לפי ההנחה של הכרטיס וגם על החשבונית יהיה רשום הנחת YOU.

Skoda Fabia 1.2TSI Sport

פורסם
כמה עולה תדלוק עצמי עם כרטיס YOU?

הנחה משמעותית?.

קראתי באתר של חברת דור אלון :arrow:

ALOK,

עזוב ש-PorscheN כתב שתי הודעות לפניך כמה ההנחה,

אני גולש לראות מה מופיע בקישור שנתנה נהגת שודים בתגובה שניה, אולי שם יש תשובה לשאלתך.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

בתור בעל אינטרס אישי לשביעות רצון לקוחות יו ודור אלון ריבוע כחול וכד'

אשמח לדעת היכן לא כיבדו את הכרטיס באיזה שעה ביום ובאיזו טענה?לא אמורה להיות שום בעיה וזה מחדל.

אגב למתעניינים לדעתי ואני לא מעורה לעומק בפרטים בכרטיס תדלוק של דור -אלון ישנה הנחה גדולה יותר שווה בדיקה

אני לא אומדן כי את ההנחה שיש לי כניראה שלא תקבלו(=

פורסם

באתר של מועדון YOU רשום כך:

"הנחה בתדלוק בתחנות הדלק "דור אלון" 25 אג' פחות לליטר בנזין מהמחיר המלא/ 5.80 ₪ פחות לליטר סולר מהמחיר המלא* "

אני מקווה שאני מבין נכון, אבל רשום 5.8ש"ח הנחה לליטר סולר, האם כמות הליטרים מוגבלת?, אני מתדלק המון סולר, ואם הכרטיס לא מוגבל אז שווה לי להצטרף.

לא מוזכר באתר דמי הצטרפות, מישהו יודע כמה זה עולה?, אני מדבר רק על הכרטיס חבר מועדון ולא על אשראי YOU

פורסם
בתור בעל אינטרס אישי לשביעות רצון לקוחות יו ודור אלון ריבוע כחול וכד'

אשמח לדעת היכן לא כיבדו את הכרטיס באיזה שעה ביום ובאיזו טענה?לא אמורה להיות שום בעיה וזה מחדל.

אגב למתעניינים לדעתי ואני לא מעורה לעומק בפרטים בכרטיס תדלוק של דור -אלון ישנה הנחה גדולה יותר שווה בדיקה

אני לא אומדן כי את ההנחה שיש לי כניראה שלא תקבלו(=

לא כיבדו את הכרטיס בתחנת דור אלון במזרח חדרה , התדלוק התבצע אתמול 31.1 בשעה 9 ורבע בערך.

• תוכן חדש...