Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5650 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רנו מגאן דיזל ידני 1900 שנת 2000 שלום לכולם,

לפני שנה הוחלף סטרטר והוחלף מצבר לחדש "שנפ" 12וולט 72 אמפר,אחרי כמה חודשים שבהם המצבר התרוקן כל הזמן למרות נסיעות ארוכות המצבר היה ריק הוחלף המצבר באחריות,כמובן שבכל בוקר נדרשה הנעת הרכב בכבלים או דחיפה,ומיד אחר כך התיצבות אצל החשמלאי והייתי אצל כמה,התשובה תמיד הכל תקין יש טעינה ואין זליגת זרם,הדבר חזר על עצמו כמעט מידי בוקר עד שלפני חודש החלטתי שאני אחכה בסבלנות לנציג שגריר ,והוא היחיד שגילה כי כבל המינוס אומנם מחובר טוב אך המוט אליו הוא מחובר לא מחוזק,הנושא טופל ונמתח כבל מינוס חדש לגוף המנוע,הבעיה גם עכשיו אחרי מנוחת שבת המצבר מתרוקן,מספיק שבוקר אחד אני לא אניע ואז המצבר לא מניע,האזעקה מבוטלת,חשמלאי ביטל גם את הקודן למרות זאת הנורית שם עדיין מהבהבת,יש לציין ששמתי רצועת אלטרנטור חדשה ,ושאלותי:

1.אלו צרכנים יכולים "לגנוב" זרם והחשמלאי לא יגלה זאת במדידות שהוא עורך?

2.היום התחלתי לחפש ,פנל סולרי לרכב ובינתיים אני צריכה מטען מצברים פשוט,(ממש כבר לא נעים לי לבקש הנעת רכב מהשכנים)יש לי מטען שהיה של קורקינט,אין לי בעיה שהטעינה תהיה ארוכה, model :jy -120 '

output: 0.1 - 0.4A

input :AC 220 -240 V~

FOR 24V LEAD-ACID BATTERY

יש לו גם שתי נוריות בקרה, יוצאים ממנו שני חוטים אחד שחור כולו ואחד חצי שחור חצי לבן,איזה מהם הוא ה+?האים אפשר להשתמש בו לטעינת המצבר, תודה לכל העונים.

• ספונסר פורום
פורסם

במקום להחליף מצבר תחליף חשמלאי

גש למוסך מורשה יבואן, והדיאגנוזה תהיה סופית

המטען שלך לפי הכתוב הוא 24וולט - שימוש בו יבשל את המצבר

בנוסף דע שבכל פריקה עמוקה של המצבר אתה מקצר את חייו משמעותית

טלרון מצברים בע"מ, המעיין 7 מודיעין.

טלפון 1-700-700-130

פורסם

אם שלושה חשמלאים קבעו שיש טעינה ואין זליגה , חבל על הזמן.

גם לי היה סיפור דומה , אמנם עם זליגה של 0.2 אמפר , והמצברים [של שנפ] נפחו את חייהם לאחר שנה וחצי.

עברתי לוורטא.

פורסם

בוקר טוב המצבר הוחלף באחריות לפני חודש,אשמח אם חשמלאי יתייחס,לעניין המטען הביתי. אני ראיתי שזה 24 וולט אבל האים לטעינה קצרה של שעה שעתיים לתת חיים למצבר זה אפשרי.

פורסם

המטען שברשותך בהחלט לא מסוגל לבצע טעינה תקינה של מצבר 72AH

א.כי הוא 24V ונועד להטעין מצברים קטנים עד 5-7AH מקסימום.

ב.גם אם הוא היה 12V הוא עדיין אינו מסוגל להטעין.הסבר:

output: 0.1 - 0.4A

זאת אומרת אמפר שעה.אם היו מטעינים את המצבר הזה במשך 50 שעות הוא היה מקבל משהו בסביבות 20-25AH.

לכן לבשל כזה מצבר בזרם המדובר פשוט שואף לאפס.

''הדרך הטובה ביותר לקיים הבטחות היא לא להבטיח !!!''

• תוכן חדש...